Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rtl de anlayamadığım bi program var

Akerfeldt

Öne çıkan mesajlar

rtl de bi mahkeme ortamında yapılan bir program var ama hiç bişe anlayamadım valla ve 1 senedir falanda merak ediyodum.o mahkemeler gerçekmi koplamı çözemedim.her seferinde bağırışmalar kavgalar oluyo paso,bazen cins cins tipleri çıkarıyolar efsane tipler çıkıyo punkçı falan,tam kavga çıkartacak tipte elamanlar geliyo.olayı ne bu programın bilen varsa aydınlatırsa beni çok memnun olurum.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Sosyal ağlarda paylaş

Reha Muhtar dicektin heral :)[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar.

BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası
Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha
Sosyal ağlarda paylaş

orası ahlak mahkemesi...mesela sen sevgilinden ayrılıon sonra programa başvuruon...sevgilinide getirion halk kimin suçlu olduğuna karar verio[signature][hline]AliceRoxx, 28 Eylül 2005 22:03 tarihinde demiş ki:
uyarıcı kesim de az post kasmıo.....
elvyn, 09 Ağustos 2005 23:37 tarihinde demiş ki:
demeyin öyle gotum kalkıyo sonra
Sosyal ağlarda paylaş

oha be kardeşim bukadr olur
yıllardır bende mreak ediyordum ehehe çok iyi ya sağolun[signature][hline]Absolut, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...