Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Ahahahh süper:D[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Yeşilay reklamlarında bunu göstermek lazım.Millet direk sigaradan soğur o zaman...:)[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 gözlerim 0,o modunda okudum...[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 süpermiş valla eline sağlık :)[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın.
psyk Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 guzel walla elıne saglık sırıtarak ızledım ıtıraf edıyorum...[signature][hline]"][" u c i ...
irin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 eheueucok eglendim valla okurken:)[signature][hline]buyuklerimin ellerinden ,kucuklerimin gozlerinden,yasıtlarımın iki kaslarının arasından operim.derin saygılarımla.... iRiN bacınız
Dznfri Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Arkadaşlar Size Canlı Bomba nasıl olunuru Öğretmek İsterim Ancak gönüllü Bir denek lazım ..
micha Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bunu ben kesin deniycem.[signature][hline]fizban, 13 Şubat 2004 20:31 tarihinde demişki: eheuh yok be sanmıyorum. zaragozaya karşı da böyle oynarız sanırım bence heralde kesinlikle galiba. Sersefilse duygular ömrünün yarısı yalpalar
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 abi o kadar yağ tiner boya falan koydun bi de yakmışsın kağıdı.. iyi havaya uçmamışsın :)[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Zed' siyah bir lamba gibi bisey istiyyordu..[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok..
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Gülmekten geberdim karnım ağrıdı helal chem kopardın beni gene...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü !
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 güzelmiş bu ya okudum kendim güldüm:)[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Ahaha[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces [Bu mesaj Janitschar tarafından 04 Ekim 2005 19:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mike Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ot sarma tutoriali yapsam naparlar beni acaba safkj[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 chemıcal sıkılmıs.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız.
zydar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ehhehehe çok .yi abi ellerine sağlık (: bizde yapıcaz yakında[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 hahah superde bi dahakine icine kedi de koy :D[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Sufenta Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 amanin. süfer bişey bu ya. ellerine sağlık.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF.
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 öldüm öldüm dirildim.. lenn koptum:) o molof kokteyli oldu:) bomba gibi yani:) uçurur herhalde ilk işim denemek:)[signature][hline]msn/mail: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KLAB. & e-ekrem
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Eheheh buda Pakizejuhana oldu bu ne ya?! :)[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!
Kreese Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bi ara çorap giyme tutorialı muhabbeti geçmişti yapmadın mı çok güldüm güzelmiş yalnız[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki: saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi?
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Barutu unutmuşun:P Bide sigara içenlerin artık çevreyi daha fazla kirletmemesi için ucuna siyanür sürmek lazım:P[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki: İşiyorum öyleyse varım..
HawkEye Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 la bayaa bayaa sarma lan bu :D :D[signature][hline][ quote ]nameless13, 16 Ekim 2005 22:14 tarihinde demiş ki: bayanların sevişmişliğine göre sıfat vermek enteresanmış erkeklerde nasıl olucak mesela çok sevişgen = pipican hasan gibi mi [ /quote ]
Öne çıkan mesajlar