cacan3 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 arkadaşlar static yapmaktan anlayan biri bana yrdmci olabilirmi benim serverimda ?? brit mezardaki ağaçlarbritteki köprü ve kaleyi kaldırmak istiyorum emailim [email protected] email atarsaniz sevinirm veya burdanda konuşabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Static diye aratsan ? 1500 tane konu çıkıyor[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 cacan bu 4. başlık oldu, hani güzel şeydir sormak öğretmek ama yaptığın biraz abes olmuyor mu? aramayı, eski şeyleri okumayı denesen?[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar