Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Seks Rekorları vol 0.2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Suark, 31 Ekim 2005 13:40 tarihinde demiş ki:
oha nasıl 2 metre ya yazışa bak.
kadının vajinası benden buyuk

Azmgymuahe vücudunu sokarsın :D[signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki:
((anelor biliyo tuvalete bile yanliz gidemiyordum gecen ay:D benle cok dalga gecmisti tuvaletin deliginden bocekler cikip kicini yiycek diye:D:D:D hahah))
Mesaj tarihi:
Hepsini geçerim sorun elderona ;)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Mesaj tarihi:
FareLere kOptum :) Ulannn ßenim karIya asILanI cizerim uLeynnnnnn hesaßı :P[signature][hline]Fuckat böyle yaparsan fucka basarız fucka basarsak fuckarım seni ufucklık ..!

ße GangSta !!
SoulCube, 31 Ekim 2005 13:36 tarihinde demiş ki:
Bütün zamanların en göz kamaştırıcı seks rekorları

en kısa penis de 1 santimetreymiş.

AHAHAHHAHA yazık lan adama heheh onun yerinde olsam intahar ederdim:D[signature][hline]Lianna Human Paladin
Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Mesaj tarihi:
Bu kadar konuşuldu üzerinde ama bunlarından yarıdan fazlası boş bence...[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
  • Yeni Oluştur...