Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Suark, 31 Ekim 2005 13:40 tarihinde demiş ki: oha nasıl 2 metre ya yazışa bak. kadının vajinası benden buyuk Azmgymuahe vücudunu sokarsın :D[signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki: ((anelor biliyo tuvalete bile yanliz gidemiyordum gecen ay:D benle cok dalga gecmisti tuvaletin deliginden bocekler cikip kicini yiycek diye:D:D:D hahah))
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ya tmm guselde hani cumle sonundaki yorumlar baydi beni :)
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Hepsini geçerim sorun elderona ;)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
GangstarsLan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 FareLere kOptum :) Ulannn ßenim karIya asILanI cizerim uLeynnnnnn hesaßı :P[signature][hline]Fuckat böyle yaparsan fucka basarız fucka basarsak fuckarım seni ufucklık ..! _______________________________________ Eger DanS etmemeye yeminLi ßir Rahip,Rahißeysen!haßerin oLsun!ßu Gece TanrI ßir DJ! ße GangSta !! __________________ MSN Space
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: SoulCube, 31 Ekim 2005 13:36 tarihinde demiş ki: Bütün zamanların en göz kamaştırıcı seks rekorları en kısa penis de 1 santimetreymiş. AHAHAHHAHA yazık lan adama heheh onun yerinde olsam intahar ederdim:D[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Bu kadar konuşuldu üzerinde ama bunlarından yarıdan fazlası boş bence...[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer
Öne çıkan mesajlar