Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tarja Nightwish'den kovuldu

HellHound

Öne çıkan mesajlar

toumas a körü körüne inanmak oluor biraz infazsız yargılıorsnuz bence. Nerden biliorsunuzki bole bişi oldugunu. Valla icim hiç elvermior bole denemnize. emppu tarja toumas beraber kurdu ve tarja yok şaşılıcak durum.

( Amy lee falan gelirse intiar ederim :D )[signature][hline]Nightwish Power?? | McLaren |
Kimi Raikkonen

will be a jeolog
Sosyal ağlarda paylaş

Öle salak tipler gelirse harbi dinlemem yeni albumlerini ama :D Abisi ben tarjaya kötü demiyorum hastasıyım kadının sesinin ama kadının solo çalışmalarınıda gördük biliyoruz hiç bişiye inanmasam bile bidahaki albumden sora bırakcakmıs beni üzen dağılması diğil çünkü yani bi albume gerek yok ama onları sahnede izleyemicek olmam beni felaket üzüyo...[signature][hline]Blind Guardian
[Ophélia, Human Warlock - Ragnaros]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
go2hell, 28 Ekim 2005 17:28 tarihinde demiş ki:
nightwish dinliyip tarjaya laf atabiliosunuz hll

valla dogru, bu sey gibi yemegi yiyip aşçıya kufretmek(salak bi benzetme ama iyi gitti)[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
In my thoughts thou shalt forever be
As a dear and precious remembrance...
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
Biliyorum konu bayağı eski ama olay hala kesin olmadığından yeni topic açmıyim eskisini hortlatıyim dedim.Gerçi ayrı topic te açılabilir ama üşendim=)

Neyse, son günlerde Nightwish e yeni vokal olarak Vibeke Stene seçilicek diye söylentiler dolaşmaya başladı, bu konuda birşeyler bilenler varmıdır, gelişmeler nasıl olur, Nightwish in gidişatı ne olucak?

(Vibeke Stene ,Tristania nın eski vokali, 1 ay önce filan kişisel sebeplerden dolayı Tristania'dan ayrılmıştı.)

Nightwish uzun süredir vokal bulamamıştı, sonra Vibeke grubundan ayrılınca millet doğal olarak arada bağlantı kurmaya çalışıyo çünkü hem Nightwish in sağlam bi vokale ihtiyacı var(-ki Vibeke bence Tarja'dan çok çok daha iyi) hem de Vibeke aşmış bi vokal olmasına rağmen Tristania da hep arka plandaydı yani millet onu artık daha aktif görmek istiyo. Her ne kadar şimdilik söylentiler yalanlanmış olsa da bu söylentiyi birsürü yerde gördüm.

Nightwish in forumlarında bikaç tane konu açılmış ancak sürekli kilitleniyo veya siliniyolar. Olay kesinleşmedi diye mi yapıyolar yoksa Vibeke gelmiycekmi bilmiyorum. Gerçi Tristania forumlarında da Vibeke Stene nin ayrılışını hep eğitim,aile filan diye yorumlamışlardı ama onlar da kesin değil, söylentiler.

Neyse, lafı hem bir Nightwish, hem de Tristania fanı olarak şöyle bitiriyim: Vibeke Stene, Nightwish in yeni vokali olsun yaaa!
Sosyal ağlarda paylaş

Norveç

Ama ayrı bi habere göre kendisi bu söylentileri yalanlamış.
Neyse, birkaç kaynak veriyim

[spo]Vibeke Stene
http://en.wikipedia.org/wiki/Vibeke_Stene

Bu da haberin linki:
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=69096[/spo]

///Edit: link fazla uzundu sayfa yamuluyodu spoilera aldım=)

[ Mesaj 21 March 2007, Wednesday - 22:08 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

büyük ihitmalle vibeke çünkü arkadaşım norveçten olduğunu sölemişti...
enteresan valla bakalım hangisi doğru çıkıcak
[ Mesaj 21 March 2007, Wednesday - 22:10 tarihinde, Villians tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 21 March 2007, Wednesday - 22:11 tarihinde, Villians tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu yaz, Nightwish yeni single ını çıkartıyo (adı sanırım Eva'ydı)

Eğer bu kadar kesin bir çıkış tarihi verdilerse akıllara birkaç seçenek geliyo tabii ki

1)Yeni vokallerini bulmuşlardır:

a)Yeni vokal Vibeke Stene dir:
Ölürüm,biterim,taparım,hatta secde ederim
Nightwish efsane olur -en azından benim için ve tabii ki diğer Tristania dinleyicileri için de-

b)Başka birisini bulmuşlardır:
Duruma göre değişir ama Tarja nın yerini tutucak birisini bulmuşlardır herhalde yoksa yeni single diye kasmazlardı, öyle de fena olmaz...

2)Yeni vokal bulamamışlardır:

a)Vokallerin tamamını Marco yapar:
Nightwish benim için tamamen biter

b)Single ı iptal ederler:
Yeni vokalin belirlenmesini bekleriz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...