elvyn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 tarja gibi sesi olan bir suru insan vardır eminim ki. eşsiz, kişilikli bir sesi yok ki. aynısını (abartmıyorum aynısı) obacan arkadaşımızın dahil oldugu grubun vokali yapıyor. yeni gelen kişiyi de eminim avuçlaya avuçlaya seçeceklerdir. adam gibi birini seçmezlerse grup dibi boylar çünkü. muzikten degil, fan tepkisinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: elvyn, 25 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: tarja gibi sesi olan bir suru insan vardır eminim ki. eşsiz, kişilikli bir sesi yok ki. Budur işte.[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ben gruba bi ısınamadım.. artık hatun vokal görmek istemiyodum zaten iyi olmuş..[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ha bi de tarjanın aynısı biri bulunup getirilmemeli bence eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: helena, 23 Ekim 2005 20:40 tarihinde demiş ki: tarja tarafından yapılan bir açıklama var mı peki? said: Tarja: After the concert, the guys of the band invited me backstage to join them and asked me to hug altogether. This felt strange as it was the same kind of hug we traditionally came together for before every concert. That tradition remained between us, even though the tension and increasing pressure already existed since a long period of time. The immediate feeling in me was to thank them, which I did loudly but without any reply. After this, they gave me a letter and asked me to read it the following day. The same letter that is now public. I read it and was shocked. I didn't know what to say and still at the moment that I am writing these lines, I don't. I sense great anger in that letter and I continue to have very confused feelings about it, but I don't want to reply to this anger with an even greater anger. Private matters should never be taken to the public. I know this moment we are going through is very sad for everybody, including the guys. While there would have been so many different possibilities and ways to express what they wanted to tell me with the letter, I remain unable to understand the way they chose to handle this. I am sorry that the guys got me so wrong. I don't recognize myself at all from the way they described me. They mentioned mean things about me, but the fact that they involved Marcelo, my husband, crossed the line. He is the man I love, my friend and has been my biggest support over the last years. We have been band mates for 9 years, experienced good times and not so good ones. I thought I knew them, but I was wrong. Still everything that has happened is not enough to make them evil in my eyes. Now comes a time to calm down and reflect upon all of this. I need to put my feelings together again and I promise to come back to public soon. I will announce a press conference where I will be talking about my future plans. This doesn't mean that you should expect this conference to be an instrument to attack anybody. It won't. The wonderful music we created together won't be touched by recent events. Thanks a lot to all the people who are supporting me during these sad times. My family, friends, colleagues, and the great number of fans. I love you and I really feel I have not failed you.[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" [Bu mesaj HellHound tarafından 26 Ekim 2005 07:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 hep derdim nightwish cok piyasa oldu, para gozlerini boyadi diye, meger tarja'daymis problem. sevdindim acikcasi yollarinin ayrilmasina. daha iyisini bulurlar, mumkunse fiziksel olarak da guzel bitane bulsunlar. :p ayrica tarjanin yaptigi aciklamanin son paragrafina "hadi lan!" diyesim geldi, dedim hatta icimden.[signature][hline]oyle iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: thanatos, 26 Ekim 2005 07:26 tarihinde demiş ki: hep derdim nightwish cok piyasa oldu, para gozlerini boyadi diye, meger tarja'daymis problem. Tuomas: "A NIGHTWISH book will be published in May. In it, the reasons for the split will be examined in more detail," ;)[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 vokal bulana kadar parasiz kalmayalim diye cikartiyolardir o kitabi, evet at gozlugu takiyorum. :p[signature][hline]oyle iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 yazık oldu nightwish e hiçbir zaman eski nightwish olamaz. Dur bakalım sonlari ne olacak. Bu letter i okurken members bolumune baktım ama tarja silinmemişti. Su andada baktım gene silinmemiş. neler olur ne biter bilinmez artık. üzüldüm[signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 zaten kendisinin ole bişi demediğinide solemiş garip durumlar[signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: HellHound, 26 Ekim 2005 07:20 tarihinde demiş ki: said: Tarja: Hede hödö.. Bu şu demek oluyor; feci "BEEEEP" ettiler beni, diyecek bişey bulamıyorum. [Bu mesaj Dariel tarafından 26 Ekim 2005 14:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… elvyn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 abi kadının evet soyledim bunları sıctım agızlarına dicek hali yok ya, soylemedim dicek tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dory Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: Penthesilea, 23 Ekim 2005 16:47 tarihinde demiş ki: said: Lancelion, 23 Ekim 2005 16:04 tarihinde demiş ki: Yalnız iskandinav ülkelerinde çok metal grubu var,yeni gelecek vokalde sağlam olabilir..Bu arada Tarja şimdi napacak,solo? solo my ass diyebilirim anca Tarja'ya, kendi kaderini mühürledi salak kadin [signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ya gitsin allah aşkına bıdı bıdı,sanki diğerleri bilmiyor Nightwish'in Tarja'sız olduğunda kayba uğrayacağınıda canı sıkıldığından gruptan postalıyorlar.zaten Penthde demiş,kötü olan hem Nightwish'in tayfasına hemde Tarja'ya oldu,artık ikiside çok şey kaybetti,toparlanmaları çok zor...[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin-Level 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Nefr Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: Dariel, 26 Ekim 2005 14:06 tarihinde demiş ki: Bu şu demek oluyor; feci "BEEEEP" ettiler beni, diyecek bişey bulamıyorum. Bence daha çok "süper bir PR uzmanı buldum / uzmanıyım, sakin ve haksızlığa uğramış, mağdur kişi rolünü üstlenerek gelecekteki planlarım için makul bir zemin oluşturdum, iyi oldu" demek oluyor =] [Bu mesaj Nefr tarafından 26 Ekim 2005 17:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Örnek alınacak bir durum...[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Einherjer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ne demek nesi savunuluyo ne demek tarjanin yerine yenisini gelsin.. Ya arkadaşlar olay Sopranoluk değil afedersiniz şeyinizi sallasanız sopranoya çarpıyo... Tarja turunen bir metal müzik vokalisti.. Toplasan 4 5 tane var bunlardan adam gibi... Kalanlar metal müziğin üstüne soprano vokal yapıyo.. Nightwish i nightwish yapan Tarja Turunendir. Kimse bunun aksini idda edemez... Kaç kişi dinlerdi burda Tarja turunen olmasa Nightwishi.. Yada bu kadar severmiydi.. Ne farkı var Sonata Arctica dan yada ne bilim Kamelottan müzik olarak Vokal harici ki sonata arctica kamelot seven bi insanım.. Tarja Turunensiz Nightwish olmaz.. Gitsinler grubun adını değiştirsinler başka bir power grubu kursunlar Hansi gibi de vokal alsınlar o zaman dinlerim ama Nightwish isim olarak = Tarja Turunen.[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Einherjer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Gidin After Forever dinleyin.. farkı farkeden olcakmı acaba yada benzerlikleri....[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… elvyn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 abi birinin jokerinin olmaması demek, en başta herhangi başka biri gelse grup biterdi demek. halbuki tarja yerine başka soprano olsa en başından beri birşey farketmezdi muzik yine guzel olurdu. muzigi yapan grup arkadaşlar, tek bir kişi oturup yapıp kendi zevkini yansıtmıyor ki. orada muzigi, besteyi yapanlar da anladıgım kadarıyla vokal dışındaki adamlar. eee, tarja = nightwsih demek niye o zaman. mesela mark knopfler ın dire straits de jokeri yoktur. başka biri olsa muzik o muzik olmaz. muzigi yapan kişi değişmezi olur grubun. [Bu mesaj elvyn tarafından 26 Ekim 2005 18:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sensible Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Şöyle bişey var,nightwish kaç senelik grup. Tarja'nın sesi kazınmış kulaklarımıza. Başka biri olduğu zaman nightwish gibi gelmez o bize... Alışmak çok zor olur[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Üzüldüm yaa sesi filan güzeldi. Tabi burda hedehödö demek kolayda kadının kaprisini biz çekmiyoruzki:D Eğer gıcıklık ediyosa şutlamaları normaldir... Gerçi Angels Fall First gibi bi yorum yapmak vardıda yok iyi olmuş kovdukları... (Grup çökmezse iyi yani... Eğer çöküş yollarına doğru gidiyosa şimdiden Tarja nın ayaklarını yalamaya başlasınlar derim...) [signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki: İşiyorum öyleyse varım.. [Bu mesaj ShadowFury tarafından 26 Ekim 2005 19:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Einherjer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 sensible sölemiş saten.. daha basit nası sölenebilir benmi anlatamıyorum anlamadım... Bir grup kuruyosunuz ve grubu bu kadar ünlü yapan kişisiniz.. (Aksini iddia etmeyin kimse ben marco nun gitarına jukkanın davuluna dinliyorum demesin) Sahne hakimiyetiniz ve sesiniz klasik vokal ve metal müzik gibi alakasız ve bir o kadar da zor iki müziği birleştirebiliyor (ikisinden de ödün vermeden) sonra atılıyosunuz... Grup dokuz yıl boyunca sizle tanınıyor.. Kim dinler ondan sonra? Eski nightwish tadı olmayacak bunun imkanı yok.. ister Carmina burana yı getir istersen Liv cristie i Sarah jezebel i kimi istersen getir. Wishmaster daki Elvenpathdeki yada en kötü şarkılarında ki havayı bi daha alma imkanın yok... Joker le Kupa asıyla olcak iş değil bu. Bir grup kadrosundan bir kişi bile ödün verse tarzında değişikliğe uğrar.. Çünkü insanların eşi yoktur. Hele Tarja Turunen gibi özel yetenekleri olan insanların. Bir daha Nightwish dinleyemiyceksin. Sadece nostalji yapıp eski albümlere bakcaksın.. Tarjasız Nightwish dinleyeceğime gider başka grup dinlerim. Yada Nightwish i alelade bir power grubu olarak dinlerim.. Çünkü benzerleri arasından sıyrılabilecekleri bir özellikte yeteneği olan elemanları yok.. Jukka dışında ama o da davulcu dünyada kaç tane metal grubu var sadece davulcusuyla ön plana çıkmış... 1? 2? 3?[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… obacan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Nedemek Nightwishi Nightwish yapan Taryaydı.. Eğer Thoumas olmasa Tarja neydiki? Siz sadece sesine alışmışsınız. Ben daha sora çıkarcakları albumlerinide alcam ayrıca Tarja Oncedan sora 1 album daha kaydedip bırakcam demiş zaten sadece daha berbat bi hal almadan attılar kadını. Ayrıca Hatırlatırım Finalndiyanın en iyi erkek vokali Marco seçildi :) Nightwish olmasa da tarja bi hiçti.. Ama bu Tarjanın Avrupadaki Emma dan sora en iyi sopranosu olduğu gerceğini değiştirmiyo bunu bende biliyorum.. Tarjasız Nightwish dinlemicem diyen hayursızlar gitsin epica dinlesin :D ::Nightwish::[signature][hline]Blind Guardian [Ophélia, Human Warlock - Ragnaros] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Einherjer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 eğer toumas olmasa Tarja neydi? Eğer Jukka olmasa Toumas neydi? Eğer Marco olmasa emppu neydi? Sürer gider böyle.... Ben nightwish fanıyım.. Nightwish fanı olmamı sağlayan kişi de Jukka ve Tarjadır.. bu adamlar olmadan Nightwishte benim sevdiğim şeyler olmaz.. Evet Toumasın Nightwishte çok büyük etkisi vardır besteler ondan çıkıyor.. ama Nightwish dinleyipte. "Ulan besteye bak, armoniye bak!" dien adam sayısımı çoktur yoksa "ulan hatundaki sese bak" lafımı daha çok duyulur.. Buda cevap olarak yeterli sanırım.[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… loverman Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 inanmıyorum yaaa :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 Sonraki 4.sayfa (Toplam 6 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 abi kadının evet soyledim bunları sıctım agızlarına dicek hali yok ya, soylemedim dicek tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: Penthesilea, 23 Ekim 2005 16:47 tarihinde demiş ki: said: Lancelion, 23 Ekim 2005 16:04 tarihinde demiş ki: Yalnız iskandinav ülkelerinde çok metal grubu var,yeni gelecek vokalde sağlam olabilir..Bu arada Tarja şimdi napacak,solo? solo my ass diyebilirim anca Tarja'ya, kendi kaderini mühürledi salak kadin [signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ya gitsin allah aşkına bıdı bıdı,sanki diğerleri bilmiyor Nightwish'in Tarja'sız olduğunda kayba uğrayacağınıda canı sıkıldığından gruptan postalıyorlar.zaten Penthde demiş,kötü olan hem Nightwish'in tayfasına hemde Tarja'ya oldu,artık ikiside çok şey kaybetti,toparlanmaları çok zor...[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin-Level 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: Dariel, 26 Ekim 2005 14:06 tarihinde demiş ki: Bu şu demek oluyor; feci "BEEEEP" ettiler beni, diyecek bişey bulamıyorum. Bence daha çok "süper bir PR uzmanı buldum / uzmanıyım, sakin ve haksızlığa uğramış, mağdur kişi rolünü üstlenerek gelecekteki planlarım için makul bir zemin oluşturdum, iyi oldu" demek oluyor =] [Bu mesaj Nefr tarafından 26 Ekim 2005 17:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Örnek alınacak bir durum...[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ne demek nesi savunuluyo ne demek tarjanin yerine yenisini gelsin.. Ya arkadaşlar olay Sopranoluk değil afedersiniz şeyinizi sallasanız sopranoya çarpıyo... Tarja turunen bir metal müzik vokalisti.. Toplasan 4 5 tane var bunlardan adam gibi... Kalanlar metal müziğin üstüne soprano vokal yapıyo.. Nightwish i nightwish yapan Tarja Turunendir. Kimse bunun aksini idda edemez... Kaç kişi dinlerdi burda Tarja turunen olmasa Nightwishi.. Yada bu kadar severmiydi.. Ne farkı var Sonata Arctica dan yada ne bilim Kamelottan müzik olarak Vokal harici ki sonata arctica kamelot seven bi insanım.. Tarja Turunensiz Nightwish olmaz.. Gitsinler grubun adını değiştirsinler başka bir power grubu kursunlar Hansi gibi de vokal alsınlar o zaman dinlerim ama Nightwish isim olarak = Tarja Turunen.[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Gidin After Forever dinleyin.. farkı farkeden olcakmı acaba yada benzerlikleri....[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 abi birinin jokerinin olmaması demek, en başta herhangi başka biri gelse grup biterdi demek. halbuki tarja yerine başka soprano olsa en başından beri birşey farketmezdi muzik yine guzel olurdu. muzigi yapan grup arkadaşlar, tek bir kişi oturup yapıp kendi zevkini yansıtmıyor ki. orada muzigi, besteyi yapanlar da anladıgım kadarıyla vokal dışındaki adamlar. eee, tarja = nightwsih demek niye o zaman. mesela mark knopfler ın dire straits de jokeri yoktur. başka biri olsa muzik o muzik olmaz. muzigi yapan kişi değişmezi olur grubun. [Bu mesaj elvyn tarafından 26 Ekim 2005 18:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Şöyle bişey var,nightwish kaç senelik grup. Tarja'nın sesi kazınmış kulaklarımıza. Başka biri olduğu zaman nightwish gibi gelmez o bize... Alışmak çok zor olur[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Üzüldüm yaa sesi filan güzeldi. Tabi burda hedehödö demek kolayda kadının kaprisini biz çekmiyoruzki:D Eğer gıcıklık ediyosa şutlamaları normaldir... Gerçi Angels Fall First gibi bi yorum yapmak vardıda yok iyi olmuş kovdukları... (Grup çökmezse iyi yani... Eğer çöküş yollarına doğru gidiyosa şimdiden Tarja nın ayaklarını yalamaya başlasınlar derim...) [signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki: İşiyorum öyleyse varım.. [Bu mesaj ShadowFury tarafından 26 Ekim 2005 19:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 sensible sölemiş saten.. daha basit nası sölenebilir benmi anlatamıyorum anlamadım... Bir grup kuruyosunuz ve grubu bu kadar ünlü yapan kişisiniz.. (Aksini iddia etmeyin kimse ben marco nun gitarına jukkanın davuluna dinliyorum demesin) Sahne hakimiyetiniz ve sesiniz klasik vokal ve metal müzik gibi alakasız ve bir o kadar da zor iki müziği birleştirebiliyor (ikisinden de ödün vermeden) sonra atılıyosunuz... Grup dokuz yıl boyunca sizle tanınıyor.. Kim dinler ondan sonra? Eski nightwish tadı olmayacak bunun imkanı yok.. ister Carmina burana yı getir istersen Liv cristie i Sarah jezebel i kimi istersen getir. Wishmaster daki Elvenpathdeki yada en kötü şarkılarında ki havayı bi daha alma imkanın yok... Joker le Kupa asıyla olcak iş değil bu. Bir grup kadrosundan bir kişi bile ödün verse tarzında değişikliğe uğrar.. Çünkü insanların eşi yoktur. Hele Tarja Turunen gibi özel yetenekleri olan insanların. Bir daha Nightwish dinleyemiyceksin. Sadece nostalji yapıp eski albümlere bakcaksın.. Tarjasız Nightwish dinleyeceğime gider başka grup dinlerim. Yada Nightwish i alelade bir power grubu olarak dinlerim.. Çünkü benzerleri arasından sıyrılabilecekleri bir özellikte yeteneği olan elemanları yok.. Jukka dışında ama o da davulcu dünyada kaç tane metal grubu var sadece davulcusuyla ön plana çıkmış... 1? 2? 3?[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Nedemek Nightwishi Nightwish yapan Taryaydı.. Eğer Thoumas olmasa Tarja neydiki? Siz sadece sesine alışmışsınız. Ben daha sora çıkarcakları albumlerinide alcam ayrıca Tarja Oncedan sora 1 album daha kaydedip bırakcam demiş zaten sadece daha berbat bi hal almadan attılar kadını. Ayrıca Hatırlatırım Finalndiyanın en iyi erkek vokali Marco seçildi :) Nightwish olmasa da tarja bi hiçti.. Ama bu Tarjanın Avrupadaki Emma dan sora en iyi sopranosu olduğu gerceğini değiştirmiyo bunu bende biliyorum.. Tarjasız Nightwish dinlemicem diyen hayursızlar gitsin epica dinlesin :D ::Nightwish::[signature][hline]Blind Guardian [Ophélia, Human Warlock - Ragnaros] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 eğer toumas olmasa Tarja neydi? Eğer Jukka olmasa Toumas neydi? Eğer Marco olmasa emppu neydi? Sürer gider böyle.... Ben nightwish fanıyım.. Nightwish fanı olmamı sağlayan kişi de Jukka ve Tarjadır.. bu adamlar olmadan Nightwishte benim sevdiğim şeyler olmaz.. Evet Toumasın Nightwishte çok büyük etkisi vardır besteler ondan çıkıyor.. ama Nightwish dinleyipte. "Ulan besteye bak, armoniye bak!" dien adam sayısımı çoktur yoksa "ulan hatundaki sese bak" lafımı daha çok duyulur.. Buda cevap olarak yeterli sanırım.[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loverman Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 inanmıyorum yaaa :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar