BlizarD Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 direk siteden official kovmuşlar:D[signature][hline]In the name of desperation I call your name A lamentation I sigh
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: BiTcH_oFBaT, 24 Ekim 2005 09:08 tarihinde demiş ki: hellhound'dan açıklama bekliorm :p ben mi kovdum yahu neyin aciklamasi :P[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!"
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: EirnLove, 24 Ekim 2005 09:18 tarihinde demiş ki: tas hatundu yazık olmus. sesi iyiydi ama öyle taş vs değildi.[signature][hline]Deli333
irin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 bence eskisi gibi olmaz uzun sure..ben sevmem ama seveni boll..umarım grubun kalitesini deiştirecek yenilikler olmaz[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Oha şok oldum! Nası yaa![signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman!
BlizarD Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ben opera metal sevmem tarjayı da sevmezdim:D[signature][hline]In the name of desperation I call your name A lamentation I sigh
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Sevmene imkan yok zaten önce ismini öğrenmen lazım. Opera metal ne ya?[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman!
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: BlizarD, 24 Ekim 2005 16:50 tarihinde demiş ki: ben opera metal sevmem tarjayı da sevmezdim:D opera metal pek cıkaramadım?[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne
obacan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 MelodikMetal :) Yani yanılış hatırlamıyosam baya oldu dinlemeye başlayalı.. ::cry:: daha higher than hopes özel albumunu alamamıstım ki grup baya köklü bi değişikliğe gidiyo :(
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 senfonik demeye çalışmış galiba? opera metal... güzel duruyo aslında:-)[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
helena Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 nightwish kontenjanımızı epica dolduracak gibi gözüküyor[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Demise Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Hiç şok falamda olmadım coktan yapmaları gereken seyi yapmıslar..Bassın gitsn veya iyi olmus kovdukları.Ne bu ya cart curt eden olması cok yannıs bi grupta..İyi olmus iyi nightwish kendine gelmiştir..[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 bence daha iyisini bulucaklar.[signature][hline]Deli333
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 haklısın. bulmalılar da =)[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever...
khalad Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 En sevdigim gruplardan birinin sonu gelmiş müzik adına gerçekten üzücü....[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 hiç de sonu gelmedi bence. ayakta kalacaklardır eminim.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever...
Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Solo albüm kararıyla bitirmişti zaten kendini tarja. Eğer bir grubun üyesiysen onları çiğneyip kendi başına iş yapamazsın, hele de seni var eden bir grubu.
Einherjer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Toumasın ağzının ortasına vurmak istiyorum. Hemde var gücümle.. Neden.. Nightwish i Nightwish yapan ne toumas ne emppu ne Jukka sadece Tarja.. Nightwish diince kimin aklına vokalinden önce davulu klavyesi gitarı geliyo sormak lazım.. Tamam alt yapı güzel ama o vokal olmadan ne farkı var diğer gruplardan.. Bunu bi yana bırak ulan 9 sene geçirmişsin Bırak tarja turunen gibi Nightwishin kimliğini belirleyen üyeyi bunu yeni gelen gitariste bile yapman terbiyesizlik. Adam atıyo gruptan sonra haber vermeden siteden mektup yayınlıyo ya.. Yıkılmış hatun demin girdim sitesine baktım da 9 senemi verdim o gruba en azından bana söleselerdi dio.. Finlandiyalı dedik bağrımıza bastık bunlarda kro çıktı hadi bakalım. Bundan sonra albüm çıkarsınlar alan top olsun.[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter...
Einherjer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: Spastik_Serce, 24 Ekim 2005 20:31 tarihinde demiş ki: bence daha iyisini bulucaklar. Olay daha iyisi degil.. Tarjanin yerine Carmina Burana gelse ne yazar.. O ses kimligi onemli olan.. Iyi yada kotu olmasi deil.. Nightwish bitmistir bu saatten sonra herhalde fanlarinin %90 ini kaybetceklerki bende onlardan biriyim.. Sadece Jukka icin dinleyebilirim artık o grubu..[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter...
Einherjer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Grubun bu kadar tutmasini saglayan ne Within Temptation in becerebildigi ne de Tot un tamamıyla yapabildiği birşey.. Klasik vokalle metal müziği hatun vokal ile bağdaştırmak çok zor. Haggard yer yer çok başarılydı bu konuda Eppur si muove da beyenemedim istikrarı korumadı bana göre... Ama Tarja turunen Metal gibi kadınlar için zor bir vokal gerektiren müziğini alnının akıyla ve duyguyu kaybettirmeden gayet başarılı bir sürü albüm ve şarkıyla sürdürdü.. Angela Gossow ve Tarja Turunen Metal muzige hatun vokal katip pop a benzetmeden becerebiliyorlardi. Metal Agresif bir muziktir tarz ne olursa olsun. Depresyonuda agresiftir her yonuyle oyledir.. Angela Gossow Brutal vokal yapabildigi icin sansli her ne kadar yetenekli olursa olsun.. Fakat Tarja gibisi zor gelir belkide gelmez..[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter...
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: Einherjer, 25 Ekim 2005 09:38 tarihinde demiş ki: Toumasın ağzının ortasına vurmak istiyorum. Hemde var gücümle.. Neden.. Nightwish i Nightwish yapan ne toumas ne emppu ne Jukka sadece Tarja.. Nightwish diince kimin aklına vokalinden önce davulu klavyesi gitarı geliyo sormak lazım.. Tamam alt yapı güzel ama o vokal olmadan ne farkı var diğer gruplardan.. Bunu bi yana bırak ulan 9 sene geçirmişsin Bırak tarja turunen gibi Nightwishin kimliğini belirleyen üyeyi bunu yeni gelen gitariste bile yapman terbiyesizlik. Adam atıyo gruptan sonra haber vermeden siteden mektup yayınlıyo ya.. Yıkılmış hatun demin girdim sitesine baktım da 9 senemi verdim o gruba en azından bana söleselerdi dio.. Finlandiyalı dedik bağrımıza bastık bunlarda kro çıktı hadi bakalım. Bundan sonra albüm çıkarsınlar alan top olsun. Katılıyorum,son kısmı hariç...Birde nedense herkes Tarja'ya yüklenmiş,anlayamadım?NightWish'de herkesin beğenisine uymayan bir tek Tarja mıydı?[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer
Einherjer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Ya Tarja gibi bi vokalist nasıl sevilmez ki aklım almıyor. Yada alternatif olarak kim sevilebilir.. Olmadı Tarja olmadan Nightwish nasıl sevilir? Jukka Tarja Emppu bunlar gruba kişiliğini veren adamlar bunların biri olmadan grup olmazki. Bence kıskançlık var bunun altında.. Toumasın grubun kurucusu olmasına rağmen çok geri planda kalması..[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter...
Einherjer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Kendimi Theatre of Tragedy e veriyorum artık.. Gelsin Nightwish konsere Tarja posteri açmayan namussuz.[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter...
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Abarttınız Tarja'ı ha..[signature][hline]Paticik Kızlar Klübü
Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Tarja'nın hala nesini savunuyorsunuz anlamıyorum. Adamlar ne yapsaydı, kadının kaprislerini mi çekmeliler hayatları boyunca? Ayrıca ruh diyenler var da, hangi ruh bu? Bir soprano'nun şarkı söyleyişinden ruhunu nasıl görebiliyorsunuz? Sözlerin hemen hemen hemen hepsini tuomas yazıyor zaten. Sözde müzikte hiç bir katkısı olmayan, gelip şarkısını söyleyip giden birinin diğer grup üyelerine karşı bu kadar savunulması adil değil. Bulurlar başka bir soprano unutursunuz tarja falan kalmaz aklınızda, hele de güzel bir bayan olursa. Bu arada tarja'da çok istediği opera kariyeri için çalışmalarına devam edebilir, kocasıyla dünya turuna çıkabilir.
Öne çıkan mesajlar