BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ben derviş dolaştım dünya karası olabilmek için bilgi ustası yalın ayak, yalın yürek ana kıtası yoluma yol seren yoldaşım gelsin kemale erme değilmiş ihtiyacı olmasın kimseye böyle acı bir sap değnek yol arkadaşı yalnız kalan yürekler gelsin dağ tepe oldu zindan karası aydın günde dağlanamadı yarası kör gözüne yetmedi el yordamı yolunu bulamayan canlar gelsin olmaya cihanda ben gibi aşığa sadece akıl yetmiyor yaşamaya bir gönül daha gönlümün yanına aklı kadar yalnız olanlar gelsin ey canlar insan akılla güzel ama insan insanla daha güzel aşık ildeniz'in sözü burada biter fani dünya, yalnız geçmez diyenler gelsin[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 çok çesitli yazabildiginin bi göstergesi... sanirim sitede daha önce cikmamistir karacaoglan, koroglu vb. gibi yazan birisi... asik ildeniz demen özellikle hosuma gitti...harikasin ne diyim?[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bunu şazz adlı grubumla beste haline getirmek istesem, izin verir misin?çok uygun bizim yazdığımız sözlere çünkü, harika olmuş :)[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 tebrikler[signature][hline][b][u][i]Dark Elf-.I was gonna move out...ummm...get, get a job, get my own place, ummm, but... I go into the mall where I want to work and they tell me, I'm, I was too young... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar