Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wow eretoic movie LoL!!

mrdefender1

Öne çıkan mesajlar

Harika ötesi pohahahaha gnome hatunun da neresi neresi oluyorsa zaten bit kadar :D[signature][hline]EU-Neptulon 60Hunter, 60Rogue, 51Paladin
EU-Laughing Skull 43Hunter, 15Warrior
EU-Nordrassil 1Warrior

[Bu mesaj Giber tarafından 02 Kasım 2005 19:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Siz bu dosyayı nasıl actınız arkadaslar.Ben calıştıramadım.Winamp ve mediaplayer'i denedim olmadı.
(winamp'da sağdece ses var görüntü yok)[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim,
dragonlarla savasir,
babamin kilicini bulmaya kasarim.
kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim,
er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten...
Sosyal ağlarda paylaş

En büyük abazalığı almanlar çekiyor tam tersine , bizde hemen herkez çıkacak bi kız bulabilir, çünkü bizde kızlar çok güzel deilse doğal olarak çokta yakışıklı yada populer olmayan kişilerlede çıkıyolar, hatta bizde evlenecem de teyzelerimizin sana bi kız bulması 3 gün sürer en fazla :D. Ama almanyada dananın kuyruğu öle deil malesef , eğer populer deilsen en çirkin kız bile bakmaz yüzüne, hele doğru dürürst mesleği ve çevresi yoksa elemanın çokta yakışıklı deilse hayatta evlenecek kız bulamassın.( ki türkiyede bu saydığım özelliklere sahip olmayan epey adam varki çok rahat evlenebiiyor). İşte asıl abazalık o grubların abazalığıdır, bizde 40 yaşına gelmiş ve abaza olan insan sayısı bir elin parmaklarını geçmez, orda nüfusun %4-5'i böle , e o kadar abazadanda böle bi sektör çıkması normal yani.[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mrdefender1, 02 Kasım 2005 21:18 tarihinde demiş ki:
hikmetozsahin:Siz bu dosyayı nasıl actınız arkadaslar.Ben calıştıramadım.Winamp ve mediaplayer'i denedim olmadı.
(winamp'da sağdece ses var görüntü yok)..
quick time kullan calisir :)

Sağ ol,quick time indirmeye başladım.
Bu arada giber'a katılıyorum, freemon olayın sosyolojik boyutlarını gün ışığına cıkarmışsın :)[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim,
dragonlarla savasir,
babamin kilicini bulmaya kasarim.
kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim,
er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...