RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 çok zevkli bir oyun deneyin derim :) http://www.athlete.mu/downloads/game.html başlarda zor gelebilir ama ilerleyince çok eğlenceli[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
Gerab Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ben bveceremedim :([signature][hline]We all shine like stars Then we fade away
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 daha yenemedim ama zevvkli oyuna benziyor[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bastard da yendim artik yeni bastard benim :D[signature][hline] ..ainu was here..
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 adam tam topu atarken atın oluyor[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bide siyah toplarsa tam efsane oluyor..bastan biriktiriyosun toplari sadece adamin atislarini karsilayarak daha sonra hepsini yagriosun adama :)[signature][hline] ..ainu was here..
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 2 tane ardarda atıyo bazen kıl oluorum. ama en zor da 10 platformda werdim ayarı daha da oynamam.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k.
Whitehaven Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 deniyelim :) atlet nickli eleman yokmu buralarda onun oyunu bu :p[signature][hline]
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ahahaha ben çok sevdim[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler.
angband Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 beceremedim:([signature][hline]Belediyeye başvurdum;benden telefon direği yapsınlar diye..Belki o zaman bi işe yararım... Follow the Darkness...
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ya paso yukarı atıo bu. nası ileri atcaz topları?[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! I'm love in it! :)
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 yendim enz orda[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
turambarturin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 kanser etti beni bastard offf[signature][hline] | ALT+S İşte Hayat |
None_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ohoo aim var burda :D[signature][hline]Gençlerin UEFA Kupasından başka övünecekleri şeyler olmalı..
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 medium bile kastım şu load/fire tuşunu başka bi yana koysaymış ya adam[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki: angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P Garbage
Öne çıkan mesajlar