l_Sarsie_l Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ŞİMDİ czde gidiyorum önüme kedi çıktı pelerinli kedi sallaya sallaya geliyo bana 2-3 pençe attı.Topuk ettim bende ama arkama baktığımda uçuyordu 2 mil km hızla peşimdeydi yolda at arabası vardı ona bindim saman vardı içine saklandım oda beni arıyo tabi ve sonra beni gösrdi ama bana saldırmadı nedense elimdeki shard +7 i aldı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Vay hırsız caldı yani :([signature][hline]seT By eXe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ne kedisi Ô_ô çizmeli kedi :D (chitin shell boots +8/15 str ) lol [Bu mesaj Aware3___ tarafından 02 Kasım 2005 13:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warum Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 pes diorum sana :) yürü kim tutar seni be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 zzzzzzzzzzzz awar3 xD[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / Clanless Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fantiagra Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Cık Olmamış. Bu senin özgün ve kendi içinden gelen yazı olmamış. ciddiyim. İnsanların duymak istedikleri bişiler karalamışsın. Gerçek Sarsie yazıları istiyorum. Akla hemen gelen ve zorlama yazılar değil. Sevgiler.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 sarsie hastayim sana yine muthis hikayelerinle bizi kopardin ama bu sefer fazla uctun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 uzaya gidiş bilettine ilk ben tıkladım[signature][hline]Ya Bugun Benim Son Günümse :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bu sarmadı dier seçeneklere başlasana :S ZZZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzZZZZZZZZZZZZZ[signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN(banned) yeni nik : dontDoThat lvl : 5x mesleği : Hunter-Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Anlatıcaksan sadece bu topic' de anlat. 282374 tane değişik topic açma...[signature][hline]**** ** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GaijinRocker Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Umit bende geldim lem buraya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Gothic, 02 Kasım 2005 13:41 tarihinde demiş ki: uzaya gidiş bilettine ilk ben tıkladım [signature][hline]Ya Bugun Benim Son Günümse :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l_Sarsie_l Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 B şıkkı neydi lo?[signature][hline]Fen hocları=iyi Mat " =Kafa şişirir Sos " =Kemik Kıranlar klbu üyeleridir Turz " =Turistik yerledeki kızları merak sardırırlar Trafik " =İçimizde trafik canavarına çık derler! İng " =Gavur çenesi çalarlar! Türk " =2 madalyalı yüzleri vardır.1 yanı iyi 1 yanı kötüdür.ikiside etkili olur Vatandaş cart curt hocaları=Demokrasi memokrasi hak mak traş işleri konuşurlar.Yok vergi imiş cart curt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 282374 sayı güsel (lol) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GaijinRocker Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 zzzzzzzzzzzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 nerde eski sarsie hikayeleri ah ah..[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 50k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l_Sarsie_l Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Ha hatırladım cz karantinası şimdi czde arka kapıda apos kesecez pirest var arkamda 5 tane kalanı roqe çıktım apos kesiyoz o sırada 11 karus geldi anlamadım bize dalmadılar arkalarında bi tane karus vardı öndekileri haklıyodu ona saldırdık topluca bizi karantinaaya aldı sanırım oka bastığımız onun 8 metre ötesinde doğuyoduk neyse adam geberdi 50000 np aldık tabi sonra yadakilerin karus olduğunu unttum slm diyom adam bana daldı 6 kişi 5 pirest varya onlarda paso heal atıyo geberdi onlar biz devam ediyoz bu sefer dibimizde titan çıkıverdi karşı tarafta golem kesiyolardı titan çıkı vardi karşıda adam da kaçıyo karşıdaki kaçamıyo yerde ölü duruyo halbuki titana daldık pirestler arkada ezig bi civciv geldi okcu titana vurdu % can azalttı kutu bize açıldı içinden sadece +1 kuky,+1 mirage,+1salmader staf sonra ezig bize daldı nasıl olduysa ben yerde duruyom karantinaya aldıklavyedonmadı okruşuna basıyom ölü doğuyom adam ex veriyodum ve ...............................................................................................................................![signature][hline]Fen hocları=iyi Mat " =Kafa şişirir Sos " =Kemik Kıranlar klbu üyeleridir Turz " =Turistik yerledeki kızları merak sardırırlar Trafik " =İçimizde trafik canavarına çık derler! İng " =Gavur çenesi çalarlar! Türk " =2 madalyalı yüzleri vardır.1 yanı iyi 1 yanı kötüdür.ikiside etkili olur Vatandaş cart curt hocaları=Demokrasi memokrasi hak mak traş işleri konuşurlar.Yok vergi imiş cart curt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fantiagra Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Hımm eh işte bu tad. ama daha çalışmak lazım. Güsell. Devam et Sarsie...[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 sarsie cidden mrk ettim sen nerelisin ? ve yaş kaç ciddi ciddi mrk ettim bide oha fln cz de ? civciv ? bi kutudan kukry +1 salamander +1 mirage +1 ??? nerden buluyon bu salla saçma şeyleri lütfen bi cvp ver ztn oruçluyum senin yüzünden ya forumu bırakçam yada intihar etçem..[signature][hline]My history ; |Beramus|~|JustGiveMeUrNp|~|ÃrchMage|~[Sold] |Diez~|TrueBanana|~|BerserkerHero|~[Sold] |Beramus~|:Sacrifice: |~|KasarHood|~[Banned] :| |Now|~|Beramus|~|_tk_|~|Paladin|~[Playing...] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chalanger7 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 sarsie az sus plz saçmalıkların çekilmio[signature][hline]Server:Ares(malesef) Nick:Chalanger7 LvL:60/paper Mage Clan:UK Nation:EL Morad NP:13k+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l_Sarsie_l Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 sen bilirsin!bana bye!bye!bye!bye!bye Yaş:19 il:izmir,istanbul,bodrum,trabzon... bölge:akdaniz,karadeniz,iç anadolu,ege... başka varmıydı?[signature][hline]Fen hocları=iyi Mat " =Kafa şişirir Sos " =Kemik Kıranlar klbu üyeleridir Turz " =Turistik yerledeki kızları merak sardırırlar Trafik " =İçimizde trafik canavarına çık derler! İng " =Gavur çenesi çalarlar! Türk " =2 madalyalı yüzleri vardır.1 yanı iyi 1 yanı kötüdür.ikiside etkili olur Vatandaş cart curt hocaları=Demokrasi memokrasi hak mak traş işleri konuşurlar.Yok vergi imiş cart curt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fantiagra Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Çekemeyen okumasın... :)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 yüzsüz herif bye bye diyon 10dakka sonra yine topic açıyon saçma sapan şeyler yazıyon üstelik yaşın %100000000 -12 yazdığın şeyler olağanüstü salakça..[signature][hline]My history ; |Beramus|~|JustGiveMeUrNp|~|ÃrchMage|~[Sold] |Diez~|TrueBanana|~|BerserkerHero|~[Sold] |Beramus~|:Sacrifice: |~|KasarHood|~[Banned] :| |Now|~|Beramus|~|_tk_|~|Paladin|~[Playing...] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 downtown seni k1n1yoruz SarsieFanClub olarak[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 olamaaz...[signature][hline]My history ; |Beramus|~|JustGiveMeUrNp|~|ÃrchMage|~[Sold] |Diez~|TrueBanana|~|BerserkerHero|~[Sold] |Beramus~|:Sacrifice: |~|KasarHood|~[Banned] :| |Now|~|Beramus|~|_tk_|~|Paladin|~[Playing...] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar