Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Allahsız "garfield" kedisi"!!!!! A şıkını anlatıyorum

l_Sarsie_l

Öne çıkan mesajlar

ŞİMDİ czde gidiyorum önüme kedi çıktı pelerinli kedi sallaya sallaya geliyo bana 2-3 pençe attı.Topuk ettim bende ama arkama baktığımda uçuyordu 2 mil km hızla peşimdeydi yolda at arabası vardı ona bindim saman vardı içine saklandım oda beni arıyo tabi ve sonra beni gösrdi ama bana saldırmadı nedense elimdeki shard +7 i aldı:D
Sosyal ağlarda paylaş

Cık Olmamış. Bu senin özgün ve kendi içinden gelen yazı olmamış. ciddiyim. İnsanların duymak istedikleri bişiler karalamışsın. Gerçek Sarsie yazıları istiyorum. Akla hemen gelen ve zorlama yazılar değil. Sevgiler.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır
Sosyal ağlarda paylaş

B şıkkı neydi lo?[signature][hline]Fen hocları=iyi
Mat " =Kafa şişirir
Sos " =Kemik Kıranlar klbu üyeleridir
Turz " =Turistik yerledeki kızları merak sardırırlar
Trafik " =İçimizde trafik canavarına çık derler!
İng " =Gavur çenesi çalarlar!
Türk " =2 madalyalı yüzleri vardır.1 yanı iyi 1 yanı kötüdür.ikiside etkili olur
Vatandaş cart curt hocaları=Demokrasi memokrasi hak mak traş işleri konuşurlar.Yok vergi imiş cart curt

Sosyal ağlarda paylaş

Ha hatırladım cz karantinası şimdi czde arka kapıda apos kesecez pirest var arkamda 5 tane kalanı roqe çıktım apos kesiyoz o sırada 11 karus geldi anlamadım bize dalmadılar arkalarında bi tane karus vardı öndekileri haklıyodu ona saldırdık topluca bizi karantinaaya aldı sanırım oka bastığımız onun 8 metre ötesinde doğuyoduk neyse adam geberdi 50000 np aldık tabi sonra yadakilerin karus olduğunu unttum slm diyom adam bana daldı 6 kişi 5 pirest varya onlarda paso heal atıyo geberdi onlar biz devam ediyoz bu sefer dibimizde titan çıkıverdi karşı tarafta golem kesiyolardı titan çıkı vardi karşıda adam da kaçıyo karşıdaki kaçamıyo yerde ölü duruyo halbuki titana daldık pirestler arkada ezig bi civciv geldi okcu titana vurdu % can azalttı kutu bize açıldı içinden sadece
+1 kuky,+1 mirage,+1salmader staf sonra ezig bize daldı nasıl olduysa ben yerde duruyom karantinaya aldıklavyedonmadı okruşuna basıyom ölü doğuyom adam ex veriyodum ve ...............................................................................................................................![signature][hline]Fen hocları=iyi
Mat " =Kafa şişirir
Türk " =2 madalyalı yüzleri vardır.1 yanı iyi 1 yanı kötüdür.ikiside etkili olur
Vatandaş cart curt hocaları=Demokrasi memokrasi hak mak traş işleri konuşurlar.Yok vergi imiş cart curt

Sosyal ağlarda paylaş

Hımm eh işte bu tad. ama daha çalışmak lazım. Güsell. Devam et Sarsie...[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır
Sosyal ağlarda paylaş

sarsie cidden mrk ettim sen nerelisin ? ve yaş kaç ciddi ciddi mrk ettim bide oha fln cz de ? civciv ? bi kutudan kukry +1 salamander +1 mirage +1 ??? nerden buluyon bu salla saçma şeyleri lütfen bi cvp ver ztn oruçluyum senin yüzünden ya forumu bırakçam yada intihar etçem..[signature][hline]My history ;
|Beramus|~|JustGiveMeUrNp|~|ÃrchMage|~[Sold]
|Diez~|TrueBanana|~|BerserkerHero|~[Sold]
|Beramus~|:Sacrifice: |~|KasarHood|~[Banned] :|
|Now|~|Beramus|~|_tk_|~|Paladin|~[Playing...]
Sosyal ağlarda paylaş

sen bilirsin!bana bye!bye!bye!bye!bye

il:izmir,istanbul,bodrum,trabzon...
bölge:akdaniz,karadeniz,iç anadolu,ege...
başka varmıydı?[signature][hline]Fen hocları=iyi
Mat " =Kafa şişirir

Sosyal ağlarda paylaş

Çekemeyen okumasın... :)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Sosyal ağlarda paylaş

yüzsüz herif bye bye diyon 10dakka sonra yine topic açıyon saçma sapan şeyler yazıyon üstelik yaşın %100000000 -12 yazdığın şeyler olağanüstü salakça..[signature][hline]My history ;
|Beramus|~|JustGiveMeUrNp|~|ÃrchMage|~[Sold]
|Diez~|TrueBanana|~|BerserkerHero|~[Sold]
|Beramus~|:Sacrifice: |~|KasarHood|~[Banned] :|
|Now|~|Beramus|~|_tk_|~|Paladin|~[Playing...]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...