cosmic Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 yav bunlar benzio arkadaşlar yaa...dmi?uydurmuorum yani..evet yaa..[signature][hline]baby you're so vicious...
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 İsviçreli bilimadamları kanıtlamadıkça hiçbişeye inanmam ben abi...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için
puritania Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 valla bence dünya üzeindeki hiç bir grup pink floyd a benzeyemez , pink floyd tektir hep tek kalıcaktr:) ps:: radiohead severim ben ama pink floyd kraldır :D [Bu mesaj darko_eowyn tarafından 31 Ekim 2005 19:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sabrina Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 "Milat" ların taklidi olamaz.[signature][hline]Do you bury me when im gone, Thats time i disapeear.. Love on the other solar systems.. Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor)
cosmic Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ya tabiki pink floyde tek...ehh zamanı gereği..ama yani..ikisi..biras...evet ya kesinlikle sallamıyorum.[signature][hline]baby you're so vicious...
puritania Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bana kalırsa ikisi alakaya maydonoz durumunu oluşturuorlar tamamen farklı gelior bana..pink floyd ayrı bi kültürdür bir fenomendir.[signature][hline]~wish you were here~
sir Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 tarzları, beste yapma yöntemleri, kullandıkları enstrümanlar, felsefeleri pek benzemiyo, ayrıca pink floyd olmasa radiohead hiç varolamazdı..amaa radiohead için günümüzün pink floyd'u diyebiliriz rahatlıkla.[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 yoo benzemiyo hatta ilgi alakası bile yok apples and organges'a remember a day'e paitn box'a atom heart mother'a alans psychodelic breakfast'a radiohead'ın hangi şarkısını benzettinki? Pink floyd the wall'da cok farklı bişey.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu
cosmic Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 yani sonuçta pink floyd döneminin efekt kullanan nerdeyse tek grubu bugünde bunu radiohead gayet ii yapıor.ehh yani belki de ben ikisini de çok sevdiğimden ama...günümüzün pink floydu gerçekten hoş olmuş[signature][hline]baby you're so vicious...
sir Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ama günümüzde herkes efekt kullanıyo :) radiohead'i diğer efekt kullanan gruplardan çok farklı kılan bişeyler var, dinleyip anlamayan bilemez bunu. bu yüzden günümüzün pink floyd'u denebilir bence.[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people
Brutus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ben de müzik de gayet büyük bir fenomen olarak bakıyorum pink floyd a. ve neyönden benzettiğini ikisini? ben pek sevmem de radiohead fena grup diildir ama herhangi bi yönden birbirlerine benzetilesi diiller sankim yaw...ammaaaaaaannn... boşwer abijim yaw...ama boşwerme yaaa..kraldır pink floyd...kesinlikle...bi de doors var ..ihaml etmemek lazım..döverler falan..neme lazım...p[signature][hline]force be with you
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Ha radiohead zamanızın pinkfloyd'dudurda değil durum, hatta alakası yoktur, benzese benzese radiohead the wall albumune benzer e oda zaten pink floyd'a benzemiyo.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 kendimi qoutelamışıme editliyiceğime öpüyorum hepinizin gözlerinizden [Bu mesaj Cuce tarafından 31 Ekim 2005 19:11 tarihinde değiştirilmiştir]
sir Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 radiohead wall albümüne benziyosa ben de geceyarısı balkabağına dönüşücem :)[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people
cosmic Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 wall'a benzetmesek yaa...doorsU unutana aşkolsun bu arada...[signature][hline]baby you're so vicious...
Sabrina Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Wish u were here..[signature][hline]Do you bury me when im gone, Thats time i disapeear.. Love on the other solar systems.. Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor)
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 cuce cim radiohead creep den ibaret değilmiş onu gordum. kid a albumunden itibaren tamamen alakasız işler yapmış adamlar. ha alakası var mı yok, benzemiyorlar birbirlerine. ama nasıl olduysa da sir e katılıyorum, radiohead de pink floyd un yaptıgı olayı yapmaya çalışıyor.
cosmic Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 kesinlikle..pink floyd wall demek ne kadar ayıpsa radiohead e creep demek de o kadar ayıp olur bence....süper bişi söölemişsin[signature][hline]baby you're so vicious...
jankis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 wall, bi kere pink floydun özelliklerini hiçbir şekilde yansıtmayan son döneme geçiş albümleridir. hatta wall'la beraber yepyeni bi akıma geçerler ki arasanız dahi ilk albümlerinden esintiler bulamazsınız. radiohead ? ne pink floyd'u portishead bile zor ederler.[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
cosmic Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 radiohead creep'ten ibaret değil derken ne demek istendiği anlaşılıyodur umarım..[signature][hline]baby you're so vicious...
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 valla ben another brick in the wall sarkisindaki gazi radioheadin biyerinde görmüyorum.."rock bu istea" dedigim sarkilardan biridir kendisi.. genel olarak bakarsak da pink floydun the wall dan önceki yaptiklari ve sonraki yapitklariyla radiohead arasinda alaka kuramiyorum ikisini de dinledigim halde..[signature][hline] ..ainu was here..
Demise Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bence alakaları yok[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: Darqainu, 31 Ekim 2005 20:46 tarihinde demiş ki: valla ben another brick in the wall sarkisindaki gazi radioheadin biyerinde görmüyorum.."rock bu istea" dedigim sarkilardan biridir kendisi.. genel olarak bakarsak da pink floydun the wall dan önceki yaptiklari ve sonraki yapitklariyla radiohead arasinda alaka kuramiyorum ikisini de dinledigim halde.. muzik açısından bir alaka yok dedik zaten. amaç olarak bir benzerlik var. yapılmayanı yapmış pink floyd, radiohead de deniyor. kaldı ki another brick in the wall pink floydun genel muzik yapısıyla çok alakalı bir şarkı değil. pink floyd şarkılarına aslında şarkı olarak bakmak lazım diye düşünmekteyim. çünkü onlar da oyle yapıp belli bir kalıba konamayan bir muzik icra etmişler.
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 tesekkür ederim... ps:saka degil cidden tesekkür ettim bilmiomusum örendim türle cok alakam olmadigi icin nacizene yorumdu benimki...[signature][hline] ..ainu was here..
Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Evet iki grup da yenilikçidir bu yönden benzer olabilirler. Fakat radiohead'i seviyor, pink floyd'dan nefret ediyorsam aralarında büyük fark vardır bana göre. Pink floyd'un şarkıları çok sıradan geliyor bana belki 70'lerde yaşamış olsaydım daha farklı düşünüyor olabilirdim ama şu an durum böyle. Bu sıradanlığın sebebi döneminde büyük patlama yapması sonucunda da bir dolu türevinin ortaya çıkması olabilir, bilmiyorum pek de umursamıyorum. Bu kadar şişirilmesine de anlam veremiyorum ya neyse. Radiohead'e gelince günün ötesinde müzik yapıyorlar. Diğer gruplardan tamamen ayrı kulvarda gidiyorlar. Bir özentileri muse var, onlara da ekmek kapısı açtılar :). Pink floyd ile karşılaştıracak olursak radiohead doğal olarak daha yenilikçi, daha elektronik. Portishead ile radiohead'i karşılaştırmak yanlış. Portishead düz bir triphop grubudur. Massive attack ile çok güzel karşılaştırılabilinir fakat radiohead'den farklıdır.
Öne çıkan mesajlar