CapriceXante Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Ne eklenirse eklensin ne gelirse gelsin benim bi tek endişem var oda item konusunda.. Gittikçe uber olmaya başlıyorlar itemlar.. MU Online ı bilen varmı aranızda bilmiyorum ama olayı ona çevirmesinlerde.. Kısaca herşeyin yeterli kadarı iyidir abartırsan kabaca b.ku çıkabilir :)[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 videoyu izledim cevabımı aldım sadece NE leri boyamışlar bide kulakalarını yukarı kaldırmışlar gerisi aynı NE lerin bi tiki varya omuzunu oynatıp druyolar blood elflerdede var bu kadar saçma bunların dövüş sitilleride de aynıdır aynı biraz orjinal yapar insan biraz uraşır kardeşim baştan sagma olmuş bence bu tür şeylere çok dikkat eden bi insanımdır:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: CapriceXante, 29 Ekim 2005 18:40 tarihinde demiş ki: Ne eklenirse eklensin ne gelirse gelsin benim bi tek endişem var oda item konusunda.. Gittikçe uber olmaya başlıyorlar itemlar.. MU Online ı bilen varmı aranızda bilmiyorum ama olayı ona çevirmesinlerde.. Kısaca herşeyin yeterli kadarı iyidir abartırsan kabaca b.ku çıkabilir :) Blizzard Diablo'dan sabıkalı bu konudan bence :) Zamanında Doombringer kılıç bulup takla atar, Grandfather'ı olana chosen one gözüyle bakılırdı ama önce Rune çıkardılar, sonra Runeword oldu... Breath of the Dying runeword'ü çıktı, sonra runeword'ü abartıp Last Wish ve aklıma gelmeyen bir dolusu... Umarım olmaz ama bana olacak gibi geliyor. Yani aslında şuan Tier 1 epic setler bile artık her oyuncunun normal bir guild'la birlikte toplayacağı birşey oldu. Oyuncuların kendi tecrübeleri arttıkça hangi boss nasıl kesilir taktikler nelerdir vs. daha ulaşılabilir olacak. Sonuç olarak Tier 2 setleri bitirmek üzere olan oyuncular çoğaldıkça oyundan kopmamaları için yeni hedefler koymak zorundalar, haliyle sahip olduklarından daha güçlüsünü vaad etmek zorunda bence.[signature][hline]Daedroth @ Bloodhoof Dulfikkar & Clairvoyance @ Lightning's Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 armorsmith'ler armor tamir edebilsin. o kadar.[signature][hline]g3nksquad lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Lvl 70 istemiyorum ya millet harbi o kadar MC itemlarına kastı şimdi nolucak o kadar kasılan şey değişecek ve bu çok kısa bi süre de olacak.Buna bi çözüm bulmaları lazım çünkü yeni lvl 60 biriyle epic setli bir lvl 60 bi şekilde birbirlerinden sıyrılmalı. Molton Core da o kadar ugraşıp oluşturulmuş itemları şimdi lvl 70 bi raid çok kolay yapacak ve guilddeki herkes anında epic itemlarını tamamlayıp diğerlerine yetişecek. Bunu şöyle engelleyebilirler bence; Itemların Kaliteleri biraz daha arttırılır MC deki Mobların lvl ları arttırılır. MC BWL lvl 60 dungeon ı deil lvl 70 dungeon ı olur... ama diğer 70 dungeonlara göre biraz daha kolay olur. Ama bence lvl 70 olmasın en güzeli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 "molton"_core_lvl + 10 yaparlar cozulur. dert etmeyin bosuna[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 29 Ekim 2005 23:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Yukarıda bir arkadaş çok güzel izah etmiş. Sen lvl 60 olduktan sonra Maraudona Deadmines'a falan gidiyor musun ? Level 70 adam da MC ye gitmeyip 100 kişilik raidlere katılmayı tercih edecek[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 MC ye eklenen yeni droplar yüksek level isticek. 60 olmıcak 70 olucak veya 65 olucak vs vs.. O kadar amatör degil karsımızdaki firma. Blizzard expansion firması.Rahat olun.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: OffChu, 29 Ekim 2005 00:43 tarihinde demiş ki: Video için server1 veya server2 indirdim de sadece ses var burda :) video clibi nasıl acıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 craft olarak brewing gelsin icki yapalım lan[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 codec ini bulucan goruntude gelicek[signature][hline]Rainy Miraul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 nasıl codec? server1 den cektim işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 divx codec lazım[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 yannız yazan oldumu bılmıyorum ama blızz bı kodlar dagıtmıs blızzcon da gırenelre pet murlock verıyor komık olan eu da acaba kac kısı bunlarla gezebılıcek eheh[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ya biraz önce birinden duydum 2 yeni class olcakmı?? yani cs oynarken bi kardeş dedide biri necromancer mış öyle bişi varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Bence okadar yeni dungeonlar koymuşken mc yi 70 e çekmezler. Zaten tier1 setler düşüyor , tier3 ün yanında ezik kalır hepsi.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Allaince class belli değil, ama Horde tarafında güzide Blood Elfler kesin var.[signature][hline]SR|Udinen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Bilmiyorum size nasil geliyo ama bana Pandaren pek mantikli gelmiyo oyunun içine eder bence Pandaren [signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 tiplerini bilmiyoruz sonucta heronun adı Panderan Brawmaster die yani illa onun gorunusu olcak die bişi yok[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 İşte yukarda gordugun şahis odur. Warcraft 3 ten biliyorum[signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Nedenki panderanlar Warcraf dünyasının yaratıkları zati. :) Kendilerini göre adetleri, geçmişleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 yahu ben warcraft frp kitaplarında okudğum kadarıyla bu pandarenler shamanic bir ırkdır falan diyor yaşam biçimi olarak cücelere davranış, hal-hareket olarak taurenlere benzer diyor garib bir ırk?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 baya garipler ama ii belki allye de shammy gelirde kurtuluruz bu azabdan eheuhe sanmıyorum bende warrior rouge ksaısımı bişi gelcek panderan ole bişiydi cünkü gayet ii bi critci ve ii bi kacıs uzmanı[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eradicator Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: _Rion_, 30 Ekim 2005 10:16 tarihinde demiş ki: tiplerini bilmiyoruz sonucta heronun adı Panderan Brawmaster die yani illa onun gorunusu olcak die bişi yok pandaren bir ırk yani pandaren heronun adı olarak degil. O yuzden böle bi ırk getireiblir blizzard ama bencede cok salakca sacmasapan bişey olur[signature][hline]Illumaria - Pain Train (Hunter) Megilindir - SEVEN (Warrior) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 nerf pandaren :p[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar