Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heyecan: BlizzCon & Exp

raistlinthewiz

Öne çıkan mesajlar

Ne eklenirse eklensin ne gelirse gelsin benim bi tek endişem var oda item konusunda..
Gittikçe uber olmaya başlıyorlar itemlar.. MU Online ı bilen varmı aranızda bilmiyorum ama olayı ona çevirmesinlerde..
Kısaca herşeyin yeterli kadarı iyidir abartırsan kabaca b.ku çıkabilir :)[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor
Sosyal ağlarda paylaş

videoyu izledim cevabımı aldım sadece NE leri boyamışlar bide kulakalarını yukarı kaldırmışlar gerisi aynı NE lerin bi tiki varya omuzunu oynatıp druyolar blood elflerdede var bu kadar saçma bunların dövüş sitilleride de aynıdır aynı biraz orjinal yapar insan biraz uraşır kardeşim baştan sagma olmuş bence bu tür şeylere çok dikkat eden bi insanımdır:(
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CapriceXante, 29 Ekim 2005 18:40 tarihinde demiş ki:
Ne eklenirse eklensin ne gelirse gelsin benim bi tek endişem var oda item konusunda..
Gittikçe uber olmaya başlıyorlar itemlar.. MU Online ı bilen varmı aranızda bilmiyorum ama olayı ona çevirmesinlerde..
Kısaca herşeyin yeterli kadarı iyidir abartırsan kabaca b.ku çıkabilir :)

Blizzard Diablo'dan sabıkalı bu konudan bence :) Zamanında Doombringer kılıç bulup takla atar, Grandfather'ı olana chosen one gözüyle bakılırdı ama önce Rune çıkardılar, sonra Runeword oldu... Breath of the Dying runeword'ü çıktı, sonra runeword'ü abartıp Last Wish ve aklıma gelmeyen bir dolusu...

Umarım olmaz ama bana olacak gibi geliyor. Yani aslında şuan Tier 1 epic setler bile artık her oyuncunun normal bir guild'la birlikte toplayacağı birşey oldu. Oyuncuların kendi tecrübeleri arttıkça hangi boss nasıl kesilir taktikler nelerdir vs. daha ulaşılabilir olacak. Sonuç olarak Tier 2 setleri bitirmek üzere olan oyuncular çoğaldıkça oyundan kopmamaları için yeni hedefler koymak zorundalar, haliyle sahip olduklarından daha güçlüsünü vaad etmek zorunda bence.[signature][hline]Daedroth @ Bloodhoof
Dulfikkar & Clairvoyance @ Lightning's Blade
Sosyal ağlarda paylaş

Lvl 70 istemiyorum ya millet harbi o kadar MC itemlarına kastı şimdi nolucak o kadar kasılan şey değişecek ve bu çok kısa bi süre de olacak.Buna bi çözüm bulmaları lazım çünkü yeni lvl 60 biriyle epic setli bir lvl 60 bi şekilde birbirlerinden sıyrılmalı. Molton Core da o kadar ugraşıp oluşturulmuş itemları şimdi lvl 70 bi raid çok kolay yapacak ve guilddeki herkes anında epic itemlarını tamamlayıp diğerlerine yetişecek.

Bunu şöyle engelleyebilirler bence;
Itemların Kaliteleri biraz daha arttırılır MC deki Mobların lvl ları arttırılır. MC BWL lvl 60 dungeon ı deil lvl 70 dungeon ı olur... ama diğer 70 dungeonlara göre biraz daha kolay olur.

Ama bence lvl 70 olmasın en güzeli...
Sosyal ağlarda paylaş

Yukarıda bir arkadaş çok güzel izah etmiş. Sen lvl 60 olduktan sonra Maraudona Deadmines'a falan gidiyor musun ? Level 70 adam da MC ye gitmeyip 100 kişilik raidlere katılmayı tercih edecek[signature][hline]Double, double, toil, and trouble
Fire burn and caldron bubble
Sosyal ağlarda paylaş

MC ye eklenen yeni droplar yüksek level isticek.
60 olmıcak 70 olucak veya 65 olucak vs vs..
O kadar amatör degil karsımızdaki firma.
Blizzard expansion firması.Rahat olun.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın."
Sosyal ağlarda paylaş

Bence okadar yeni dungeonlar koymuşken mc yi 70 e çekmezler. Zaten tier1 setler düşüyor , tier3 ün yanında ezik kalır hepsi.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_Rion_, 30 Ekim 2005 10:16 tarihinde demiş ki:
tiplerini bilmiyoruz sonucta heronun adı Panderan Brawmaster die yani illa onun gorunusu olcak die bişi yok

pandaren bir ırk yani pandaren heronun adı olarak degil.

O yuzden böle bi ırk getireiblir blizzard ama bencede cok salakca sacmasapan bişey olur[signature][hline]Illumaria - Pain Train (Hunter)
Megilindir - SEVEN (Warrior)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...