Virtue-L Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 EH işte beklenen sayfa :D *Merak içinde okumaya koşar :D * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: Sin, 28 Ekim 2005 18:50 tarihinde demiş ki: said: Darklight1903, 28 Ekim 2005 16:49 tarihinde demiş ki: bloodelfin horde olucagi sacmaligina umarim inanmiyodur kimse lol http://www.worldofwarcraft.com/burningcrusade/ al cnm official acıklama al canim ver canima gerek yok orada okursan hordelardan yardim istedigini acikliyor horde`un edecegini yazmamis. en assagida bak lol[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 yahu kivirma simdi. http://www.worldofwarcraft.com/burningcrusade/townhall/index.html[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 allah video cıkmıs hemen indirin :D[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 hala inanamiyorum irenc bisi olcak oynamam ben bunu single oyunlar falan cikcak onlara gecerim oyle sacma bir se olursa.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Berbat=([signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 BloodElf lerin horde la "bitmek tükenmek bilmeyen arcane magic arayışları" için birleştikleri söyleniyo. Yani bunun böle olcakgı belliydi neden kastınız yok olmaz yok yapmaz yok blood elf nası hede olcak diye. Okuyun WoW kitapçıgını, orda diyor zaten, high elfleri , bitmek tükenmek bilmeyen büyü ihtiraslarının onları nasıl yıprattıgını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Excane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Nesi berbat yahu adamlar yapmışlar gene mekanları vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 alyansa kim gelcek acep,şimdi pandaren derler o çekik gözlü adamların ilgisini çekmek için,atlarım camdan bende.[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin-Level 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: Darklight1903, 28 Ekim 2005 19:01 tarihinde demiş ki: hala inanamiyorum irenc bisi olcak oynamam ben bunu single oyunlar falan cikcak onlara gecerim oyle sacma bir se olursa. senin icin en hayirlisi bırakmak zaten bu kafayla[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Excane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Oynanabilirlik artırılacaksa horde için kesin pek ilgi gormeyecek bi class gelir allianceye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Dikkatli okursanız 1 yeni professions var jewelcrafting Tabi ilk akla gelen ring ve necklace vs gibi seyelr craft edebilcekleri benim aklıma gelen sockated itemlar için gem craft edebilcekleri. Mining + jewelcrafting ftw olabilir[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Celeste Pain Train] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Excane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ondan öte cogu kişinin sandığının aksine exp almadan da eski karakterlerle oyuna devam edebileceğiz. Q: Do you need to own the expansion to play with friends who have it? A: There will be many aspects of the expansion that are available to all players. However, in order to experience certain content, such as the Outlands, or be able to play as one of the new races, players will have to purchase the expansion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: raistlinthewiz, 28 Ekim 2005 19:12 tarihinde demiş ki: said: Darklight1903, 28 Ekim 2005 19:01 tarihinde demiş ki: hala inanamiyorum irenc bisi olcak oynamam ben bunu single oyunlar falan cikcak onlara gecerim oyle sacma bir se olursa. senin icin en hayirlisi bırakmak zaten bu kafayla ne simdi bu yazisma ? sen benim icin en hayirli olani nerden biliyosun.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kem0 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Eğer yeni bi ırk gelicek olsaydı gnome'u yoktan var etmezlerdi sanmıyorum yeni ırk'lar factionlara eklensin.. yeni bi faction gelmesi bence daha mantıklı gönül ister scourge'u oyuna dahil etsinler.. hele pandaren falan sanmıyorum blood elf olabilir sonuçta WC3:Frozen Thorne'da büyük rolleri var.. [Bu mesaj Kem0 tarafından 28 Ekim 2005 19:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 en az 1 seneye gelir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Herşey iyi güzelde capin 70e cıkması cok kötü ve saçma... Lvl 60 ken yapılan questlerden ve farmlardan gelecek olan xplerin hiçbiri gelmiyecek.[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Osi:Virus The Baltazar of Atl Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 evet level sınırı olayı pek güzel olmayacak gibi duruyor...[signature][hline]There's a right to obey and there's a right to kill! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: Virus, 28 Ekim 2005 20:04 tarihinde demiş ki: Herşey iyi güzelde capin 70e cıkması cok kötü ve saçma... Lvl 60 ken yapılan questlerden ve farmlardan gelecek olan xplerin hiçbiri gelmiyecek. bence dengeli oyuna yeni baslamıs kisiler icin fayda saglıcak.. en azından silithusda lvl 60dan 61 olabilirler... suanki lvl 60ların kazancı rested xp bonus olucaktır.. yeni char kasanların avantajı daha cok quest olucaktır...[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Celeste Pain Train] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ya tabi blizzard oyunun eski halini bozup dengesizlik yaratıcak bi exp piyasaya sürmez[signature][hline]There's a right to obey and there's a right to kill! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 walla horde a tipi düzgün adam gelio sonunda[signature][hline]HARD tauren shammy bl Eger barış istiyorsan savaşa hazırlıklı ol . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 tabi hatunda hiç fena deil:D[signature][hline]HARD tauren shammy bl Eger barış istiyorsan savaşa hazırlıklı ol . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 bloodelves dısında bi ırk yazmıyo diger ırk nedir?[signature][hline]There's a right to obey and there's a right to kill! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ally tarafı daha belli deil zaten bunnar ilk notlar bütün notlar değil. bu arada şu Socketed items olayı beni bitiriyor. diabloda da en uyuz olduğum şeydi. bi tarafımızı yırtıcaz şimdi socket guideleri ile item olayı çok daha derin olcak kafayı yedirticek bana. ne güzel açıkdı hedefler şimdi alcan itemi de ona socket takcan yok hangi socket kombinasyonu daha sağlam sonra runewords gibi olcak felan. millet socket le alışveriş yapar hale gelcek diablonun şimdiki rezil hali gibi öfff :( hava bozulmasın ya.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 cidden kotuymus bu socket olayı[signature][hline]There's a right to obey and there's a right to kill! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar