Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Arkadaşlar arama yaptım ve filmle ilgili bi başlık bulamadım. Ferhan Şensoy'un ilk sinema senaryosu olan ve haksız yere yıllarca hapis yatan üç arkadaşın öyküsünü anlatan filmi gözden kaçıran arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim. Bu trajikomik hikayenin üslubu ,diyalogları bu diyalogların kesilip anlık görüntülerin girmesi oldukça başarılı yapılmış. Film fazlasıyla güldürüyo izlemeye değer diye düşünüyorum.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Çok değişik bi film bence de bi yandan güldürüyo bi yandan bende vicdani duygular uyandırdı. Ben de tavsiye ederim[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Lol geçen hafta izlemiştim babam DVD sini getirdi süperdi ya.Ve bence Şanş Kapıyı Kırınca'dan daha da güzeldi :D Baya güldürüyor harika film aynen tavsiye ederim :) [spo1=Bir sahne :) ]"Tüm aletler bilgisayarlı,ayarlıyorsun işkenceyi onlar yapıyor.Her taraf çok temiz :D " [/spo][signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 kesinlikle bende tafsiye ederim 4 kere izledim her gümek istediyimde gene izliyorum PARDON hele ferhan şensoyun konuşma tarzına hayran oldum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ferhan şensoy'un sie sie sie demesi bitirdi beni aklıma geldikçe gülüorum hala bide nezarethane deki el kol hareketleri süperdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 izleilebilecek bir film.kahkahalarla gulmenıze yol açmıyor ancak ınsanı bıraz olsun guldurebılıyor neselendırıyor.Ben ferhan sensoyun stand up gosterılerı gıbı cok eglencelı gecıcegını zannetmıyordum ve oyle de olmus zaten oyuncular ıyı ızlenmeye deger bır fılm[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ankarada galasina gitmistim. Ve o gun anladimki sinan cetin kadar ciddiyetsiz bir adam yok bu sinema dunyasinda lol.[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 süper bir filmdi diildi bence ama idare ederdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Digiturk salonda oynuyo,izleyelim bari bu akşam[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bi türlü izlemesi nasip olmayan bi film...[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 filmin bazı yerleri komikti.en beğendiğim yer sorgu sırasında adamın "öyle mi?!" demesiydi[signature][hline]-Optimist Style- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ben şişme bebek sahnesine bitmiştim :D [spo1=Azauhzuah :D]Sen kerhaneye gidince kullanılmamış mı arıyorsun ? [/spo][signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Zegna, 01 Kasım 2005 17:53 tarihinde demiş ki: ankarada galasina gitmistim. Ve o gun anladimki sinan cetin kadar ciddiyetsiz bir adam yok bu sinema dunyasinda lol. niye naptı ki adam?[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum ama ban yedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 -Aslında hic olmamış -ortaya havuz fişkiye ne la bu ordu evi baçesimi.... Buraya kopuyorum[signature][hline]PoWeR_TURK lvl 60 arch mage (cyper) MeRcAn_DeDe lvl 56 [diez] Sadecedeli lvl 65 {diez] [Bu mesaj SnAke_15 tarafından 02 Kasım 2005 07:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rarebee Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 son zamanlarda izlediğim en güzel film.izlemeyenler mutlaka izlesin bazı yerlerde gülmekten öldüm bazı yerlerinde ise acaip kötü oldum bence son zamanların en güzel türk filmi gora mora hikaye. [spo1=en güldüğüm sahne]en güzel sahne: -askerliğim yanar mı -yanmaması lazım -yanmaz -duruma göre değişir -yanar(burda rasim öztekinin yanar deyişini her gördüğümde gülüyorum :) )[/spo][signature][hline]RareBee [Bu mesaj rarebee tarafından 02 Kasım 2005 14:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunye Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 İzmir'in en berbat sinemasında (B.K.M.) en iyi Türk filmini birkez daha izleyemeye yine giderdim.[signature][hline]... beni besleyen şey beni öldürüyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonfbonf Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Çok çok iyi bir film. Gerektiği ilgiyi bulmamış olması üzücü. Ferhan Şensoy'un diğer bir filmi "Şans Kapıyı Kırınca" Pardon'dan daha fazla gişe yapmıştır -ki aslında Pardon çok daha başarılı bir filmdir. Mutlaka izleyin Pardon'u![signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Pardon çok şanssız bi dönemde vizyona girdi ve resmen arada kaynadı :([signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Şanş Kapıyı Kıtınca bence hiç iyi bir film değil.Çok şaçmaydı güzel yerleri vardı ama acaip abartıydı.Pardon ise gerçekten çok güzeldi ya.Harika tek kelime ile.Sinemada izlemediğim için çok üzülüyorum[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Ben izledim çok güzeldi.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar