Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pardon Ferhan ŞensoyPro:Mert Baykal

Whiskey

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar arama yaptım ve filmle ilgili bi başlık bulamadım.
Ferhan Şensoy'un ilk sinema senaryosu olan ve haksız yere yıllarca hapis yatan üç arkadaşın öyküsünü anlatan filmi gözden kaçıran arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.
Bu trajikomik hikayenin üslubu ,diyalogları bu diyalogların kesilip anlık görüntülerin girmesi oldukça başarılı yapılmış.
Film fazlasıyla güldürüyo izlemeye değer diye düşünüyorum.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

Lol geçen hafta izlemiştim babam DVD sini getirdi süperdi ya.Ve bence Şanş Kapıyı Kırınca'dan daha da güzeldi :D

Baya güldürüyor harika film aynen tavsiye ederim :)

[spo1=Bir sahne :) ]"Tüm aletler bilgisayarlı,ayarlıyorsun işkenceyi onlar yapıyor.Her taraf çok temiz :D " [/spo][signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

izleilebilecek bir film.kahkahalarla gulmenıze yol açmıyor ancak ınsanı bıraz olsun guldurebılıyor neselendırıyor.Ben ferhan sensoyun stand up gosterılerı gıbı cok eglencelı gecıcegını zannetmıyordum ve oyle de olmus zaten oyuncular ıyı ızlenmeye deger bır fılm[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ;
Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ;
Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Sosyal ağlarda paylaş

son zamanlarda izlediğim en güzel film.izlemeyenler mutlaka izlesin bazı yerlerde gülmekten öldüm bazı yerlerinde ise acaip kötü oldum bence son zamanların en güzel türk filmi gora mora hikaye.

[spo1=en güldüğüm sahne]en güzel sahne:
-askerliğim yanar mı
-yanmaması lazım
-yanmaz
-duruma göre değişir
-yanar(burda rasim öztekinin yanar deyişini her gördüğümde gülüyorum :) )[/spo][signature][hline]RareBee

[Bu mesaj rarebee tarafından 02 Kasım 2005 14:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Çok çok iyi bir film. Gerektiği ilgiyi bulmamış olması üzücü. Ferhan Şensoy'un diğer bir filmi "Şans Kapıyı Kırınca" Pardon'dan daha fazla gişe yapmıştır -ki aslında Pardon çok daha başarılı bir filmdir. Mutlaka izleyin Pardon'u![signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki...
Sosyal ağlarda paylaş

Şanş Kapıyı Kıtınca bence hiç iyi bir film değil.Çok şaçmaydı güzel yerleri vardı ama acaip abartıydı.Pardon ise gerçekten çok güzeldi ya.Harika tek kelime ile.Sinemada izlemediğim için çok üzülüyorum[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...