can Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 arkadasin 630 puani var sizin kac puaniniz var yazin da bi karsilastirayim gecen sene usta olmustum bu konuda 3-5 kisinin netinden sonra anlarim herhalde :D[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 arkadaşın puanı azmış ben 695 yaptmıştım hiç çalışmadan 2 sene önce Kadıköy anadolu lisesindeydim öölesine girmiştim[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 gecen sene 706 yapip uskudara girmistim yani azmis degil puani[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 iyi de ben 7 senedir ders falan çalışmıyordum zaten[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 bu adam dogdugundan beri kitap okumamis bu seneye kadar uhae ya birileri yazsin puanlarini bizim okula gelecek mi merak ediyorum valla. bu salak da gelirse bizim okula aglarim lan ahah[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 LGS 878 ÖO 600 yaptım.[hline]!!! No PaNiC AfTeR PAnDiC !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Zamanında 99 anadolu, 98 özel okullar neti yapmı$tım.. ahh ahh ne günLerdi :([hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 yaw biri cevap versin ya(gerci biri vermis ama daha da lazim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 3 basakmarı fln bilmem ben. bende ÖO da 84 fln mı ne yapmıstım[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Kuzenimin arki TR ikincisi oldu 99 net..spastik bi cocuktu zati aıhauhuah 8 saat ders calismis gunde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 agalar Saint-Benoite gelen varsa pm atsın yeni gardaşları tanıyak..Şimdiden selam:)[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehoca84 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 3 sene önce türkiye 5.cisi olmuştuk...olmuştuk da nolmuştu...hiç yine dewam ettim güzel KAL ıma ve mezun oldum...boş iş özel okullar:Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Kapitalizm'in soyu kurusun dimi erman hocam :D[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 sen emzun olmuşun ben hala sürünüyorum[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 ben ilkokulda girmiştim 5. sınıftan sonra 764 mü ne almıştım hehe[hline]I'm back , man...... www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 said: Prawler, 31 July 2003 02:33 tarihinde demiş ki: arkadaşın puanı azmış ben 695 yaptmıştım hiç çalışmadan 2 sene önce Kadıköy anadolu lisesindeydim öölesine girmiştim[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Ahah lafa bak öylesine girmiş. Duyan da sütçü imam lisesine giriyo sanır[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehoca84 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 eha heLaL gimli'cim.bu genclik bööle napacaksınız.bizim zamanımızda nasıl hatırlarsın di mi:pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elexa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 melankolicim kim geliyo sizin okula basmadı bende mertmi kimdir bu kişi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 ben 6 yaşımdan beri özel okullar sınavına giriyorum be[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar