AthleT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Evet patida$larımız :) Tahminimce çoğunluk oruç. Erzurum İftar ; 18:01 Sahur : o4:45 Sahur Yemeği ; Salçalı Makarna İftar Yemeği ; ÇKK [ Çorba, kıyma, kadayıf ] Evet. Benden bu kadar :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Makarna dedin canım makarna cekti şimdi nolcak ha sorarım sana?[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 off daha çok var iftara[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Ben köfte ekmek yiyom. İsterseniz vereyim iftarda yersiniz.[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Hakkatten Cok Var[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ankara daha cok var bekliyoruz top patlamasını[signature][hline]**S!y@H**BéY@Z**P@T!** EL DEĞMEMİŞ TEMİZ BİR LİG İSTİYORUZ !!! www.edepom.com www.temizmutfak.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 abi millatin canı yemek çeker benim canım wining oynamak istedi gidip bozuk cd yi dğeiştiricem şimdi :P[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ben patates salatası yapcam kendime iftar için canım çekti[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... (www.robbiewilliams-tr.com) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Ulan dayanamıyorum. Sigara sıkı$tırdı.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 gaziantep iftar 18.01 iftar:bilmiıorum sahur:bilmiorum niye buraya yazdım,açıkçası eet onu da bilmiorum..[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Ben olucem cok susadım we sıgara ıcemıorum[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 pasif içicilik yapsak oruç bozulur mu?[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 kasıtlı olarak yaparsan bozulur diye düşünüyorum. bizdede sahurda yemek yenmez, kahvaltı ederiz hep bu gecede öle oldu zaten ):)[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 42 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Yahu bu Ramazan hakikaten 11 Ayın Sultan'ı. Bugün arkada$larla klasik Ramazan oyunu Counter, F1, Fifa seri fln oynadık aç aç. Çok sardı be özlemi$im.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 İftar da fırında makarna var (bol kıymalı ve bol kasarlı) Allah allah :)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Valla bayılmak üzereyim :D[signature][hline]Click! | plz! pogodi, 25 Eylül 2005 17:15 tarihinde demiş ki: azmış bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Allah yanına bi de ayran tamamdır.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ulan oruç departmanında yemek konuşuyonuz karnım acıktı (sanki aç değildim)[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Allahhh..! Son 15 Dk dayyttt :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Aloo insayt daha İstanbul' da çok var :) 1 saat var ahaha[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ne son 15 dakikası yaw. daha 1 saat var.[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: AthleT, 05 Ekim 2005 12:03 tarihinde demiş ki: Erzurum İftar ; 18:01 Ok3?[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GangstarsLan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ALLAH cümLemizin OruçLarInI kaßul Etsin patida$LarIm :}[signature][hline]YAKLAŞMA Yoksa sana dokunurum, Dudaklarına konar Gözlerini esir alırım Kölem olursun, Didik didik ederim hayatını, Benden başkasına yaşatmam seni, Tarihini vurur,anılarını asarım, Yüreğine saplarım kendimi Bedeninde yatıya kalırım Teninde beklerim geleceğimi Yaklaşma; Seni alırım, Senin olurum, Özgürlüğüm yoldaş olur yanına, Sensiz düşüncelerim toprak olur, Taparım sana, yatağına tapınak derim, Yüzünde güneşler beklerim, Gitmezsen sana dokunurum Sahiplenirim seni, Sana aşkı yaşatırım, Daha küçük aşklara katlanamazsın, Benimle .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 olsun 1 saat bişey diil[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 yalnız az insan kaldı patide iftara mı gittiniz diye bi msj atarken acıktım iyi mi[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar