mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 arkadaslar ben elektroya baslamak istiyorum daha once yazılan topicleri okudum kafam karıstı laylaylom a gittim ordaki adam bana 150$ lık bi gitar gosterdi bununla baslıyabilirsin diye ama ben emin olamadım ve patiye sormaya karar verdim sizce daha once hiç gitar çalmamıs birisi olarak nerde nasıl ve neyle oorenmeliyim elektroyu ve ne kadar ders almalıyım ders fiyatları vb...[signature][hline]the truth is out there...
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 laylaylom u hiç bilmiyorum ama daha onceki konularda oranın biraz kazık olduğu soylenmişti yanlış hatırlamıyosam.fiyat aralığı verirsen daha kolay tavsiye verilebilir[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 amfi ve gitarı mumkun olduğu kadar ucuz almak istiyorum ikisi toplam 200-220 $ olmalı[signature][hline]the truth is out there... garbage
Rebelution Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 laylaylomdan pek memnun değildim ben. berbat gitarlar, yönlendiremeyen çalışanlar falan..[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.!
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 nereyi oneriyorsunuz?[signature][hline]the truth is out there... garbage
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Bence amfiyi iyi al, gitarı ucuz al başlarken..[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Benim hayvanat bahçesi =) -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor)
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bi iki oneri alabilir miyim hem amfi hem gitar hem de baslayabileceğim yer hakkında[signature][hline]the truth is out there... garbage
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 yok mu tavsiye[signature][hline]the truth is out there... garbage
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Ben de klasiğe başladım, direk elektro'dan önce klasiğe başlamanı tavsiye ederim. Özel ders alacaksan iyi ve ucuz hocam da var. Öğrenci arıyodu :) İlşetişim için MSN ;)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
Maxen Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Yamaha nasıldır elektro da iyi midir?[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death
metboy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 yamaha hikaye bence elektroda, yani kalitesiz değildir belki ama yamaha klasik gitarda iyi gitar olabilir ancak. hem gitar hem amfi 200$da kadar bakıyorsan biraz zor olabilir, 2. el düşünür müsün gitarda? bu arada laylaylomda gerçekten yönlendirme oluyor, ibanez binmemne istiyorsun mesela adam sana washburn binmemne gösteriyor bu daha güzel diye, oldu.[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek?
Predator Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 güzeldir yamaha gitarlar. fiyatlarına göre süper performans verirler
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Ben gitara Yamaha Pacifica 112 ile basladim. 2 yil caldim ve cok da memnun kalmadim. Ilk aldigimda süper gelmisti, Istanbul'da stüdyolarda caldigim gitarlardan cok daha iyi gelmisti, öyle de. Ama biraz ilerletip gitarlara iyice merak salinca pek de iyi olmadigini anladim. Cort X-2 yada X-6, bazi fender squire'lar yada bazi washburn'ler yeni baslayan icin uygun olur bence. Onun disinda adi sani duyulmamis gitarlardan mümkün oldugunda uzak dur derim.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper
CravingReaver Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ekonomik drumunu o kadar kısıtlıysa washburn tavsiye ederim, ben x-11 le başlamıştım, fiyatından beklenmeyecek derecede iyi ses kalitesi vardı...[signature][hline]...Nevermore...
Öne çıkan mesajlar