Silmarwen Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Bir haftasonu Cumartesi günü Paticik Roleplay zirvesi düzenlense kimler gelir? Hem tanışmış hem de bir şeyler öğrenmiş oluruz. Güzel olur bence. [Not: Konu başlığını İst Frp Zirvesi yapsak =) Yanlışlık yaptım da =)] [signature][hline]My Deviants | MSN:[email protected] | a Tale that goes on | Benim biraz oynanmış halim [Bu mesaj Silmarwen tarafından 27 Ekim 2005 18:21 tarihinde değiştirilmiştir]
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Başka Cumartesi olsun yaa :( İşim var bu hafta.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
Silmarwen Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Herhengi bir Cumartesi zaten. Çoğunluğun mutabık olduğu bir hafta. =)[signature][hline]My Deviants | MSN:[email protected] | a Tale that goes on | Benim biraz oynanmış halim
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 İyi o zaman, bakarız. :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 iyi olur bayramdan sonra mesela şu sınavlar başlamadan...[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 gelir oynarım ama oynatmam :D[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling.
Kocero Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 bende gelirim..kadıköyde olduğu sürece..
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: Grudge, 27 Ekim 2005 19:37 tarihinde demiş ki: gelir oynarım ama oynatmam :D Ich auch ... Karizmatik monkum ve ben geliriz oynamaya.Ama bir sorun var nerde olacak? Saklımız yok artık ; eh ben karşıyı bilmiyorum o da var bir de :) Gidip de kaybolmak var.
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 kadıköyde olursa gitar cafe var. iyidir hoştur. odası vardır ve ayırtılabilir...[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling. [Bu mesaj Grudge tarafından 27 Ekim 2005 22:00 tarihinde değiştirilmiştir]
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 yas sınırı war mı?? :D[signature][hline]the truth is out there... garbage rulezzz...
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Ben Gelirim..[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 bende pazar olursa gelirim yada cuamrtesi gunu yogun kara yagısı oluo derhsane tatil olursa igrenc bir sistemi var dershnenin benim ondan cuamrtesi olmuyo :([signature][hline]Hakiki BullDoG benim
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 bende gelirim canim cok pis paladin oynatmak istiyor[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum
Silmarwen Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 İlgilendiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim dostlar. Benim için uygun olan gün Cumartesi'dir. Pazar günü okula gittiğim için olmuyo =) Mae, sen ayarlarsın mekanı. İlle oyun oynayalım demedim. İlk toplantıda tanışırız. Daha sonraları oyunlara geçeriz =) Grudge, hiç zorlama sen oynatacaksın =)[signature][hline]My Deviants | MSN:[email protected] | a Tale that goes on | Benim biraz oynanmış halim
zydar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 bende kasım sonu geliyorum 4 kişi gelriiz bişi olursa :-) adam dövmek gibi oldu sanki dimi[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
Silmarwen Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Ehehe. Birbirimizi tanımak için bişiler yapmamız lazım ama =) O kadar insanın arasında nası tanıcaz birbirimizi? Herkes kendi için uygun olan yer ve zamanı söylesin. Zaten en fazla 1 saat sürer birlikte olmamızdan itibaren. Tanışırız. Biraz muhabbet ederiz. Sorusu olan varsa sorar sonra da dağılırız. Oyunlara ilerleyen haftalarda başlarız .. İyi olmaz mı?[signature][hline]My Deviants | MSN:[email protected] | a Tale that goes on | Benim biraz oynanmış halim Hamish, 26 Ekim 2005 22:31 tarihinde demiş ki: Her gece cikartiyorum kupeyi icinde 1 sivi oluyo sabah tekrar kupe takarken biraz acirya cok seviorum o aciyi :)
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: mulgear6, 28 Ekim 2005 22:47 tarihinde demiş ki: yas sınırı war mı?? :D [signature][hline]the truth is out there... garbage rulezzz...
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 abi ozaman bu cumartesi yapalım dershane yok baryam sebebiyle gelirim kadıkoy tkasım farketmz[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
Silmarwen Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Ya bu Cumartesi olurdu da babam Pazar günü Hindistan'a gitçek. Ben yinede bi bakiim =) Varmı başka bu Cumartesi olsun diyen?[signature][hline]My Deviants | MSN:[email protected] | a Tale that goes on | Benim biraz oynanmış halim Hamish, 26 Ekim 2005 22:31 tarihinde demiş ki: Her gece cikartiyorum kupeyi icinde 1 sivi oluyo sabah tekrar kupe takarken biraz acirya cok seviorum o aciyi :)
demorah Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 of ya bende gelmek isterdim Ama çoktan eskişehire döndüm bile:( Neyse bidahakine umarım...[signature][hline]güzellik bir karaelfin kılıcının ucunda solar
nightstalker Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 kadıköyde ve dershane dışında bi saatte olsun her cumartesi gelirim.[signature][hline]Lopeth, 16 Ekim 2005 22:40 tarihinde demiş ki:Öküzlüğü benimsemiş biri olarak herkese /rude /fuck çekiyorum.Rp yapıyorum All hail the lord and master Foamy the Squirrel
venorik_velglarn Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Pazar saat 1.30dan sonra olursa ben de gelirim. Malum dershane.. Aslında cumartesi olursa da gelebilirim. Kadıköyde dimi? FR?[signature][hline]velglarn fanzin çok yakında!
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Kadıköy'de olur büyük ihtimalle ama hemen oyun havasına girmeyin. Sadecew bi tanışma ortamı olsun diyordum =)[signature][hline]My Deviants | MSN:[email protected] | a Tale that goes on | Benim biraz oynanmış halim Hamish, 26 Ekim 2005 22:31 tarihinde demiş ki: Her gece cikartiyorum kupeyi icinde 1 sivi oluyo sabah tekrar kupe takarken biraz acirya cok seviorum o aciyi :)
Öne çıkan mesajlar