Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul'da oyun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir haftasonu Cumartesi günü Paticik Roleplay zirvesi düzenlense kimler gelir? Hem tanışmış hem de bir şeyler öğrenmiş oluruz. Güzel olur bence.

[Not: Konu başlığını İst Frp Zirvesi yapsak =) Yanlışlık yaptım da =)]

[signature][hline]My Deviants | MSN:[email protected] | a Tale that goes on | Benim biraz oynanmış halim

[Bu mesaj Silmarwen tarafından 27 Ekim 2005 18:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
gelir oynarım
ama oynatmam :D[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling.
Mesaj tarihi:
said:
Grudge, 27 Ekim 2005 19:37 tarihinde demiş ki:
gelir oynarım
ama oynatmam :D

Ich auch ...

Karizmatik monkum ve ben geliriz oynamaya.Ama bir sorun var nerde olacak? Saklımız yok artık ; eh ben karşıyı bilmiyorum o da var bir de :) Gidip de kaybolmak var.
Mesaj tarihi:
kadıköyde olursa gitar cafe var. iyidir hoştur. odası vardır ve ayırtılabilir...[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling.

[Bu mesaj Grudge tarafından 27 Ekim 2005 22:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ben Gelirim..[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Mesaj tarihi:
bende pazar olursa gelirim yada cuamrtesi gunu yogun kara yagısı oluo derhsane tatil olursa igrenc bir sistemi var dershnenin benim ondan cuamrtesi olmuyo :([signature][hline]Hakiki BullDoG benim
Mesaj tarihi:
bende gelirim canim cok pis paladin oynatmak istiyor[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?

Benim Boslugum
Mesaj tarihi:
İlgilendiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim dostlar. Benim için uygun olan gün Cumartesi'dir. Pazar günü okula gittiğim için olmuyo =) Mae, sen ayarlarsın mekanı. İlle oyun oynayalım demedim. İlk toplantıda tanışırız. Daha sonraları oyunlara geçeriz =) Grudge, hiç zorlama sen oynatacaksın =)[signature][hline]My Deviants | MSN:[email protected] | a Tale that goes on | Benim biraz oynanmış halim
Mesaj tarihi:
bende kasım sonu geliyorum 4 kişi gelriiz bişi olursa :-)

adam dövmek gibi oldu sanki dimi[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
Ehehe.

Birbirimizi tanımak için bişiler yapmamız lazım ama =) O kadar insanın arasında nası tanıcaz birbirimizi?

Herkes kendi için uygun olan yer ve zamanı söylesin. Zaten en fazla 1 saat sürer birlikte olmamızdan itibaren. Tanışırız. Biraz muhabbet ederiz. Sorusu olan varsa sorar sonra da dağılırız. Oyunlara ilerleyen haftalarda başlarız ..

İyi olmaz mı?[signature][hline]My Deviants | MSN:[email protected] | a Tale that goes on | Benim biraz oynanmış halim
Hamish, 26 Ekim 2005 22:31 tarihinde demiş ki:
Her gece cikartiyorum kupeyi icinde 1 sivi oluyo sabah tekrar kupe takarken biraz acirya cok seviorum o aciyi :)
Mesaj tarihi:
of ya bende gelmek isterdim Ama çoktan eskişehire döndüm bile:( Neyse bidahakine umarım...[signature][hline]güzellik bir karaelfin kılıcının ucunda solar
  • Yeni Oluştur...