darksea Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ya aga yarın acılır dıyorsunuz ama bence 30 dakkaya kalmas acılır ko da da görduk cok dupe temıslıgını bu kadar cok surmedı surmesde ... dıes serverlarındakıler dıkkatlı olun aranısda 2 tane gm dolasıyor :P
Necro Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 aga deme bu forumda tmm mı ? Sağol şimdiden...[signature][hline]Cypher ' da BiR EfSaNe DoğuYor ;) XxxXxxx ;) 5x ( 3 günde )
SteelBB Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: dous, 01 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: walla herkesin mübarek dupe deletesi kutlu vede mutlu olsun :) yarın civciv ler ortalıkta dolaşmaya baslar clan:losambra doguss areste bıktım senden :)[signature][hline] Jayna
zzz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 dupe temizliği fln diil network upgrade olduğu için bu kdr uzun ...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 50k+ Server : Ares
dominik Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 oha ya bende hersey niye bu kadar ucuzladi diyorum nedeni dupelerden kurtulmakmis :) benden hicbisey gitmez sanirim hersey orjinal el yapimi. dunyanin parasini verip aldigim shard 7 giderbilir oda 1 aydir bende gitmez ins ...
SteelBB Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: darksea, 01 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: ya aga yarın acılır dıyorsunuz ama bence 30 dakkaya kalmas acılır ko da da görduk cok dupe temıslıgını bu kadar cok surmedı surmesde ... dıes serverlarındakıler dıkkatlı olun aranısda 2 tane gm dolasıyor :P bazen böyle uzun süren bakımlar var ve arkasındanda hep patch gelir.[signature][hline] Jayna
hunhar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 e polıfonık nabım herkes mage olmayı bırakdı artık benım kıde ole duruyo tum ıtemelerı tam yanı ama oynuyasım gelmıyor prıestım 64 oldu bı 65 olsa ozamn bakcez artı kpk nasıl fılan 1vs1 olarak ama oda ımkansız gıbı gozukuyor bu kadar human olan bı cz de ne yapabılcezkı??[signature][hline]ares lvl 64 prıest
darksea Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 patch gelecegı kesın duyurulur burdan arkadaslar son novalarınızı attınız skıll bugcular . nah nova atarsınız kosp yaparsınız dedıklerıne göre gelecek olan patch alayını kaldırıor ... ınsallah öle olur :P
takati Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 inşallah yeni aldığım eşyalar gitmez yoksa çok üzülürüm[signature][hline]ko nun kralıyım desem inanırmısınız???????
BlackBox1 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Bakalım yarın saat 12 ye kadar bu post kaç sayfa olucak. Ben en az 20 diyorum. Ayrıca ciddi ciddi dupe wipe yapılırsa , ondan sonra silinenlerle ilgili postta en az 40 sayfaya ulaşır . Umarım o posta çok çokkkkkk kısa bir mesaja atarım. Herkeze iyi şanslar.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:158.xxx
kokobil Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 abi bende sımdı ıtemler wardı gusel scorpıon shel gıbı onlar sılıncekmı sımdı ben yenı goruyom
demise666 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 walla benim barbar moradonda don gömlek beklio para da yok kız kardeşi war Demise onu geliştirioz resser yapcas,benim barbarın kardeşine yan gözle bakmayın oyar şerefsizim:D[signature][hline]Name:Imaginary Job:Blade Master Nation:El Morad Clan:Knights Server:Ares 1-2-3 Lvl:6x [Bu mesaj demise666 tarafından 01 Kasım 2005 23:46 tarihinde değiştirilmiştir]
VW__ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Bence herkes yarını beklesin ve charıyla girip kasalarını kontrol etsin görsün..[signature][hline]Nick: Synergenx Lvl : 6x Np: 3xxxx Nation: El Morad Clan: w00tabulos Job: Blade Master Baş düşman : NYchris
agabey19 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Yarını bekliycez elimiz mahkum tamda cz kasıodum yaw :(( 800 hp im kalmıştı inşallah yatmamışımdır.[signature][hline]::: Level 60 Paper mage :::
Necro Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Kasa char banlanmasın aman :-p +8 x2 raptor / x3 +6 c.s anamm anam bi giderse bayramdam sonra ytl ile aldım diyip çıkcakdım birden ortaya :D[signature][hline]Cypher ' da BiR EfSaNe DoğuYor ;) XxxXxxx ;) 5x ( 3 günde )
agabey19 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 yaw inşallah kurunun yanında yaşta yanmaz bizim ne zorluklarla kasıp aldığımız legal itemler uçmaz inşallah..[signature][hline]::: Level 60 Paper mage :::
bad_omen Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 sabah ola hayrola bekleyin wede görün y np ler de giderse :)) [Bu mesaj bad_omen tarafından 02 Kasım 2005 00:06 tarihinde değiştirilmiştir]
VW__ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Ben inanmıyorum abicim düpe itemlerin tamamını silceklerini... Gm gene adil davranamayacak bu konuda... drop itemlerin sayısına göre itemleri silecekler.. Ve az önce arkadaşın belirttiği gibi kurunun yanında yaşlarda yanacak :([signature][hline]Nick: Synergenx Lvl : 6x Np: 3xxxx Nation: El Morad Clan: w00tabulos Job: Blade Master Baş düşman : NYchris
nix Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 kimse korkmasın neden?¿ becuase korkunun düpe wipeye faydası yokkkkk uahuahuaha[signature][hline]Nick:Nix_ Lvl :61 Blade Master Clan:şu an yok bug var Nation: El Morad Server: Beramus Np:33xxx[b](Düpe nedeni ile kapalıyız) "Yüreğin kendi mantığı vardır, mantığın ise bundan haberi yoktur"[/b]
SoulCat4 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 beyler şimdi bu dupe itemler silinecek ve dupe engelenecek mi ? böyle bişi olursa acayip sevinirim yaw :D inşallah dupe engellemeyide başara bilirler yoksa yandık demektir adamlar gene yapmasınlar bari :)[signature][hline]BEYAZ PATİLER
VW__ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Düpe itemlerin silineceği ve yeni upgrade le düpe yapılamayacağı hakkında açıklama yapıldı sitede.. Düpe yapılamayabilir ancak gerçekten düpe itemlerin silineceği konusunda bence yalan sölüyo... Ya arkadaşlar bi düşünün ya bu oyunda 1000 lerce insan var.. hangisinde düpe item hangisinde drop item oldunu nerden bulacak GM? Serverdaki drop item sayısına göre silecekler itemleri olay bu...[signature][hline]Nick: Synergenx Lvl : 6x Np: 3xxxx Nation: El Morad Clan: w00tabulos Job: Blade Master Baş düşman : NYchris
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 site kapalı kanka :P ben göremedimde :D[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 190 k
Spoof Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 gecmis olsun herkeze =)[signature][hline]Ares Serverinde Rogue 60+ Ariyorum Warsa Satan Pm Atsin Yada [email protected] msn adresine gelsinler..
VW__ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Dün gece yazıyodu.... Zaten dün akşamki savaşta Gm notice attı farkındaysanız...[signature][hline]Nick: Synergenx Lvl : 6x Np: 3xxxx Nation: El Morad Clan: w00tabulos Job: Blade Master Baş düşman : NYchris
BLACK_SUN Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 super olduu dupeler gidicek kimiin ak kimin kara olduda ortaya cıkacak millet +3 +4 takılarla geziyodu simdi duzelir rahatlarız bizde[signature][hline]Server: ARES Nick: OJE Clan: T® Character : mage Lvl: 62 np: 5xxxxK
Öne çıkan mesajlar