Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

THARKAS ve Lyrent başarılar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tebrik ederiz.. :)[signature][hline]Zergling !! O bir Kola canavari!!
Toynak gören masum pati !! Koçum benim!!
Tek istediğim var !!! Adminlik
Herkez post kasıcı gelir bana...
Balık baştan!!! Paticik sondan kokar... !!!!!
Pati yabaniyim ben !!! Girerim Paticik'inize hepinizi yerim ben !!!
Mesaj tarihi:
Tebrikler tebrikler.. hemen turnuva org. na başlasınlar bakalım, öle kuru adminlik olmaz iş iskan sağlasınlar kardeşim alt yapı tesis isteriz

@THARKAS
yıpratırım :)[signature][hline]GladmiR Schroding of FrF
Mesaj tarihi:
Her ikisinede başarılar, tebrik ediyorum ayrıca...
Yakın bir zamanda güncel bir dota turnuvası ayarlanabilirse çok güzel olur diye düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
tesekkurler:)

siz turnuva isteyin takim cikarin organize etmeyen en adi:P

su finali oynayalim daha ciddi bir tane yapariz yeterki takim ciksin bolca.[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Mesaj tarihi:
Hyrlı olsun shamanım büyücüm Lyrent.Tharkas sanada..Dynamickim chiefim sizinde genel yöneticiliiğiniz hyrlı olsun bu arada .. :)[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction..

g3nk..
[b]
Mesaj tarihi:
tharkasa başarılar
lyrente değil.
beni sevmeyeni bende sevmem bi insan yenildim diye birine sinir olursa olabilicek en komik duruma düşer....
[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx
(gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak )

[Bu mesaj SoulCube tarafından 29 Ekim 2005 16:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Çocuk bahçesine çevirmeyin lütfen ortamı. Gay olabilir Beni kendi seçimidir laf edemeyiz, kalkıp da 10 sayfa tartışacak halimiz yok adamın cinsel terchini.
Kırk yılda bir tebrik topici almışız zaten.[signature][hline]G 3 N K f t w
Mesaj tarihi:
Lyrent a laf yok benden sonraki en büyük shaman o :)
ayrıca basarılar diledik
ama gerek yok zati yeterince basarılı kendisi :)
onu sevmiyen ölsün !!! :)[signature][hline]:))) !!!
........................
Mesaj tarihi:
aa arkadaslar simdi adam gay olabilir :) ama bağıra bağır gay demeninde bir alemi yok değilmi :D Çok çabuk sinirlenebiliyo biliyosunuz :) Neyse saçmalamayı bırakalım ehem... Başarılar arkadaşlar ama başarılar demeye gerek de yok sanki başaracağınız belli. Yoksa görev mi zor değil yoksa onlarmı görev için zor? Bu soruyuda sormak lazım. Ya görevde onlarda zorsa? Hangisi daha çok zorlanacak? Kim zoru seçip zoru başaracak veya başaramayacak. Lyrent zor olanı yapar bilyiorum ama ya görev onu yaparsa? Ya üzülürse lyrent? O zaman Tharkasa bakacağız onlarda yapar biliyorum. Zor olanı... :P lol saçmalığa bakarmısınız canım çok sıkıldı öss den bunaldım kusura bakmayın :P
  • Yeni Oluştur...