Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Admin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Arkadaşlar warcraft bölümüne alan yetkilisi olarak atanmışlardır. tebrik ediyoruz. hayırlı olsun.[signature][hline]*
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Tebrikler, işlerinde başarılarını ve tarafsız olmalarını diliyoruz[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. Yeni blog güzel blog,cillop blog,arşivli blog
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Olsun olsun çok hayırlı olsun[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği Msn: [email protected]
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 tebrik ederiz.. :)[signature][hline]Zergling !! O bir Kola canavari!! Toynak gören masum pati !! Koçum benim!! Tek istediğim var !!! Adminlik Herkez post kasıcı gelir bana... Balık baştan!!! Paticik sondan kokar... !!!!! Pati yabaniyim ben !!! Girerim Paticik'inize hepinizi yerim ben !!!
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Tebrikler tebrikler.. hemen turnuva org. na başlasınlar bakalım, öle kuru adminlik olmaz iş iskan sağlasınlar kardeşim alt yapı tesis isteriz @THARKAS yıpratırım :)[signature][hline]GladmiR Schroding of FrF
Arloth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Her ikisinede başarılar, tebrik ediyorum ayrıca... Yakın bir zamanda güncel bir dota turnuvası ayarlanabilirse çok güzel olur diye düşünüyorum.
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ikisine de basarılar zaten haketmislerdi dimi :) neyse gorevlerini layıkıyla yerine getirirler umarım mesela hemen bi turnuva org :)[signature][hline]fuck the fucking fuckers
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 tesekkurler:) siz turnuva isteyin takim cikarin organize etmeyen en adi:P su finali oynayalim daha ciddi bir tane yapariz yeterki takim ciksin bolca.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Syn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Hyrlı olsun shamanım büyücüm Lyrent.Tharkas sanada..Dynamickim chiefim sizinde genel yöneticiliiğiniz hyrlı olsun bu arada .. :)[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. g3nk.. [b]
stereo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Hayırlı ola. :p[signature][hline]oo yeğ!
raspy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 shamanım lyrentim ve THARKAS, hayırlı olsun.. [Bu mesaj Lyrent tarafından 26 Ekim 2005 23:09 tarihinde değiştirilmiştir]
spadina Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 hayirli olsun..[signature][hline]infinite skills create miracles.
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Hayırlı olsun ikinizede güle güle kosturun :)[signature][hline]:))) !!! ........................
dalamardl Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 vay uzun zamandır girmiyordum paticige ve Warcraft bölümünün açılması sevindirdi açıkcası.... Sizlerede başarılar beyler.
dogdog Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 tebrikler ve gorevinizde bol sans beyler..
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Hayırlı olsun ve bol şanslar..!![signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 :tebrikz: Holley Benimaru tarafından öpüldünüz[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 tharkasa başarılar lyrente değil. beni sevmeyeni bende sevmem bi insan yenildim diye birine sinir olursa olabilicek en komik duruma düşer.... [signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) [Bu mesaj SoulCube tarafından 29 Ekim 2005 16:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Lyrent Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Çocuk bahçesine çevirmeyin lütfen ortamı. Gay olabilir Beni kendi seçimidir laf edemeyiz, kalkıp da 10 sayfa tartışacak halimiz yok adamın cinsel terchini. Kırk yılda bir tebrik topici almışız zaten.[signature][hline]G 3 N K f t w
Lyrent Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 İyi ya, bırakayım 20 kişi gay desin sana. Özel yemek istediğin küfür var mı? Tipe bak.[signature][hline]G 3 N K f t w
stereo Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Lyrent asabi moderator. Bırak şimdi oyuna gelin hiç kimse online değil mi waxxide?[signature][hline]
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Lyrent a laf yok benden sonraki en büyük shaman o :) ayrıca basarılar diledik ama gerek yok zati yeterince basarılı kendisi :) onu sevmiyen ölsün !!! :)[signature][hline]:))) !!! ........................
stereo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 En kral shaman Ster'dir artizlik yapmıyalım lütfen :D[signature][hline]
skyly Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 aa arkadaslar simdi adam gay olabilir :) ama bağıra bağır gay demeninde bir alemi yok değilmi :D Çok çabuk sinirlenebiliyo biliyosunuz :) Neyse saçmalamayı bırakalım ehem... Başarılar arkadaşlar ama başarılar demeye gerek de yok sanki başaracağınız belli. Yoksa görev mi zor değil yoksa onlarmı görev için zor? Bu soruyuda sormak lazım. Ya görevde onlarda zorsa? Hangisi daha çok zorlanacak? Kim zoru seçip zoru başaracak veya başaramayacak. Lyrent zor olanı yapar bilyiorum ama ya görev onu yaparsa? Ya üzülürse lyrent? O zaman Tharkasa bakacağız onlarda yapar biliyorum. Zor olanı... :P lol saçmalığa bakarmısınız canım çok sıkıldı öss den bunaldım kusura bakmayın :P
Öne çıkan mesajlar