mexinth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Bu oyunu oynayanlar var mı? Gayet iyi gözüktü gözüme ama hiçbiryerde bulamadım. Kazaa da da yok galiba, overnette buldum ama oda zaten çekecek adamı bulamıyor! tavsiye edebileceğiniz bir dl programı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 eMule?[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 bu oyun emule de de bulundu ama tabi çekebilme olasılığı overnetle aynı, bazı dosyalar nedense çok nadir, emule u 2. kez kurdum , fena sayılmaz, eğer dosya kaynağın onlinesa Bu arada herkese Quentin Tarantino imzalı filmleri öneririm. Başlıkla alakasız olacak ama Quentin Tarantinonun oynadığı/yönettiği filmlerle ilgili kendime göre bir program hazırladım: giriş: from dusk till dawn aperatif: reservoir dogs ana yemek: usual suspects tatlı: pulp fiction nasıl menu ama? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 tatlı olarak pulp fıctıon aar kacmazmı biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 aslında en güzeli en sona olsun dedim tatlıyı çikolatalı sufle gibi düşün, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Jowood'un Far West'inden bahsediyorsan, beni pek sarmadi. Gerci cok'da oynamadim. Ama saracak birsey olsaydi uzun uzun oynar birakmazdim.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 aynen jowood, sağol geta hiç değilse oynayan biri çıktı. Ben genede bir deneme taraftarıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar