Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Tavla Turnuvası yapalım(online olsun)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kimler katılır inlernet üzerinden turnuvaya ve bir site bulun.
Ben varım mesele 1-NoelBaba[hline]_NoelBaba_, 04 July 2003 19:19 tarihinde hiç birşey dememiş:
Mesaj tarihi:
www.gamyun.net

önerebileceğim iyi bir site
bende varım diyorum[hline]I know that the spades are swords of a soldier
I know that the clubs are weapons of war
I know that diamonds mean money for this art
But that's not the shape of my heart
Mesaj tarihi:
Bencede yapalim ama lütfen eylülde başlasin maçlar burdan internet kafeden katilamam. Evime bilgisayarima dönünce affetmem tavlada.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız.
-Estel Anorien-

Playlist icin tiklayin

Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey:

Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz
Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır

Mesaj tarihi:
o zaman beyler bir an önce yapıyoz estel bizi yener yoksa :)
estelsiz yapalım :)[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür.
L.Y. Rauch
Mesaj tarihi:
ciddi anlamda tavlayi cok severim fena da oynamam. o yüzden bence canli bir maç olsun. şak şuk patlatalimn pullari böyle internet üstünden olmaz. Ama Eylüle varim turnuvaya. burda 4-5 günde bir girebiliyorum internete kafe çok pahali.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız.
-Estel Anorien-

Playlist icin tiklayin

Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey:

Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz
Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır

Mesaj tarihi:
ulan dikililere gittik paticiği bırakamadık
neyse herkeze dikiliden merhaba hava şu an günlük güneşli,k ama ben net cafede netteyim neyse?

tavla tabii ki varım :) bide netgammon die bi olay var tavla için oda olabilir ...[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
Mesaj tarihi:
said:
BabacumMostors, 03 August 2003 15:49 tarihinde demiş ki:
www.gamyun.net

önerebileceğim iyi bir site
bende varım diyorum[hline]I know that the spades are swords of a soldier
I know that the clubs are weapons of war
I know that diamonds mean money for this art
But that's not the shape of my heart

evt yapılcaksa burda yapılsın[hline]Bugun Bir Garibim...
Metall Ethlos
Mesaj tarihi:
Tavla ya da Satranç yapılsın ikisindede ilk 5 e girerim...Çok pis idda ederim..Aha ediyorum...[hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight Get Up, Stand Up. Life is your right So we can't give up the fight Stand up for your right [Bob Marley]
  • Yeni Oluştur...