PeSeRGe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 forrazi fos çıktı o saman Sen holy sexsiye asıl dikkat et oda seni BoYNUZLaMaSIN :) (go sundıres boyuz tçrpü ) ^^[signature][hline]mucks
PeSeRGe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Helal güsel laf ^^ sanal pezo :)[signature][hline]mucks
Ujio Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ^^ benim eserim deil walla alinti yaptim ama iidi :P bi insan bu kadar mi ukala olur :PPPP[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: MoradSlayers Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Ruh Hali: Her gecen dakika biraz daha (N) oluorum...
Informer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 bu arada deli bi ss geliyo yolda...[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 np: xx.xxx Job: Warrior
PeSeRGe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ^^ 10 üzerinden 100 (alıntıda olsa)[signature][hline]mucks
PeSeRGe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Bekliom Bay TiPSiZ :)[signature][hline]mucks
Ujio Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 aaa aklima geldi tipsiz deince peserge sen dün gece czdeydin dimi ? yanilmiosam bi ara beni kovalamistin suisui ile eger muhabbetin warsa arkadasa söle glitching ei deildir bi daha ki sefere fraps alir banlatirim mjx (neyse dip not halinde geceyim dedim konu daalmasin eeee nerde SS ) :PpPpP[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: MoradSlayers Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Ruh Hali: Her gecen dakika biraz daha (N) oluorum...
PeSeRGe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 o kendini bilio SanaL Pezo ^^ :)[signature][hline]mucks
independent Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Forazzini ujio yu aldattığı akşamki resimleri gelio Flash Flash Flash :D[signature][hline]Name: Genuine Clan: A_Few_Good_Man Server : Ares Lvl: 6x Np: 36xxx Job: Paper Mage Not: Katliamlarımız Tüm Hızıyla Devam Edecek ! (Orc Team)
PeSeRGe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Tam ujıo ne bi 50 np aldık die böle banlatırım die olmuo.Suisui ile saten hep beraber takılıoz uyarırım ^^[signature][hline]mucks
Ujio Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: Afrodisiac, 29 Ekim 2005 21:43 tarihinde demiş ki: Forazzini ujio yu aldattığı akşamki resimleri gelio Flash Flash Flash :D pfff biz özgür insanlariz evlilik kurumunun kutsalligi die bi sey yok bizde neden hala anlamiosunuz forra bi baskasiyla ben bi baskasiyla olabilir bunu bu kadar büyütmeyin cnm xD ayrica dediim gibi biz arkadasiz :pPpP[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: MoradSlayers Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Ruh Hali: Her gecen dakika biraz daha (N) oluorum...
Ujio Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: PeSeRGe, 29 Ekim 2005 21:44 tarihinde demiş ki: Tam ujıo ne bi 50 np aldık die böle banlatırım die olmuo.Suisui ile saten hep beraber takılıoz uyarırım ^^ yok peserge o npyide vermezdim size ama screen shot almaya calisiodum sonradan fark ettim adamin nickinin üstüne tiklamasim tiklamaya calisirken char sizin kucaginiza dogru geliverdi xD[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: MoradSlayers Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Ruh Hali: Her gecen dakika biraz daha (N) oluorum...
Informer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 alın gelen ss bu , sulanmayın diede isimleri kapattım :D:D:D[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 np: xx.xxx Job: Warrior
independent Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 İçine kitlemiş valla asdfsaf :D[signature][hline]Name: Genuine Clan: A_Few_Good_Man Server : Ares Lvl: 6x Np: 36xxx Job: Paper Mage Not: Katliamlarımız Tüm Hızıyla Devam Edecek ! (Orc Team)
independent Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Warrior dedidiğin işte böyle olur eşine kol kanat gerer ama bu kadar da olmaz ki içinde kaybolmuş hatun :D[signature][hline]Name: Genuine Clan: A_Few_Good_Man Server : Ares Lvl: 6x Np: 36xxx Job: Paper Mage Not: Katliamlarımız Tüm Hızıyla Devam Edecek ! (Orc Team)
Ujio Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 muahah kim olabilir ki bu ya newzattir ya newzat auhahuhau atacam onuda clandan clan liderine vermioda gidio asistanlarla sürtüo asuhahdadhuadhua[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: MoradSlayers Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Ruh Hali: Her gecen dakika biraz daha (N) oluorum...
Informer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 newzat değil bu , kim oldun söylemicem :D[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 np: xx.xxx Job: Warrior
independent Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: Ujio, 29 Ekim 2005 21:51 tarihinde demiş ki: muahah kim olabilir ki bu ya newzattir ya newzat auhahuhau atacam onuda clandan clan liderine vermioda gidio asistanlarla sürtüo asuhahdadhuadhua auhauhuah :D[signature][hline]Name: Genuine Clan: A_Few_Good_Man Server : Ares Lvl: 6x Np: 36xxx Job: Paper Mage Not: Katliamlarımız Tüm Hızıyla Devam Edecek ! (Orc Team)
PeSeRGe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ehheeehhe lol a.q Yerinde olsam hemen Sallardım ne demek clan baskanına wermio :)[signature][hline]mucks
Ujio Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: Informer, 29 Ekim 2005 21:52 tarihinde demiş ki: newzat değil bu , kim oldun söylemicem :D msnde bülbül gibi öttü asagdadada iste clan lideri böle olur benden örnek alin :D gecen günde benden önce 70 olursan clandan atarim demistim adam lvlden soumustu xD[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: MoradSlayers Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Ruh Hali: Her gecen dakika biraz daha (N) oluorum...
Informer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 deniz asist oldumu şurda ilan etmesen ? kim sorsa sana yolluyom lider ::Ujio:: diye sende hepsini bana yolluyon :@[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 np: xx.xxx Job: Warrior
Ujio Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 pfff haci ya bana ne yolluon repot yaparken bile bi ton pm gelio clan + die sorarlarsa 70+ de olsun bitsin eger adam lvl 71 72 gibi laflar ediosa 73 ol da gel gibi laflar et sende ya 1m np yapta gel felan asadadasada (bu arada burdan bi sekilde duyurmush olduk bu forumu takip eden orc arkadaslar clan istemesin bari :pPpP yabanci almioruz mjx)[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: MoradSlayers Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Ruh Hali: Her gecen dakika biraz daha (N) oluorum...
_R_R_R_R_R Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 zuahahahh cok iyi ya maasin var mi
Öne çıkan mesajlar