CaDoBaBa Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: BlackBox1, 01 Kasım 2005 19:59 tarihinde demiş ki: Valla istediği kadar yanlış yazabilir İngilizce' yi sonuçta kimse bilmeye mecbur değil, ama ana dilini bile yazmaktan aciz adamlarla bırakında dalga geçelim ki bu arkadaşımız biraz öyle. Hebelep hübeleb mesajları anlamaya çalışmaktan gına geldi. örnek verem mi[signature][hline]:-OOoOoO My GoD OMG :-O [Bu mesaj CaDoBaBa tarafından 01 Kasım 2005 20:01 tarihinde değiştirilmiştir]
grandhero Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 yok.. burda o kdr cok kendini beenmi$ warki.. ayyhh.. ne kdr sinir oluorum $u laughlara.. laugh rulaz sanirim ? :-)[signature][hline]Name: TankerJR Server: Beramus Race: El Morad Job: Blade Master Level: 6x Np: 1xx.xxx ---------------------------- i$lenmemi$ cinayetlerin katili gibiyim..
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: grandhero, 01 Kasım 2005 20:02 tarihinde demiş ki: yok.. burda o kdr cok kendini beenmi$ warki.. ayyhh.. ne kdr sinir oluorum $u laughlara.. laugh rulaz sanirim ? :-) Aynen:D[signature][hline]Lvl:62 / 64 Name:IDeathEndI / perfect_effect Clan: MosS/ MosS Nation:Karus / Karus Server:Cypher / Cypher
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 o zmn sarsie yi de koruyun. ona da bulun bişi. dasdasfasd[signature][hline]Kısalttım :D
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Metakuso, 01 Kasım 2005 20:12 tarihinde demiş ki: o zmn sarsie yi de koruyun. ona da bulun bişi. dasdasfasd sarsie bile bile yapıyor herkeş de biliyor bunu[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ya hey allam beleş oyuna hazır account almak için 100 milyon vermek ha! vay anasını ya olaya bak. inanamıyom arkadaşşş[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Yirtik Rahibe (PvP Healing Monk) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R)
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ne dio bu hangi dünyadan gelmiş nereye gidiyor?[signature][hline]Lvl:62 / 64 Name:IDeathEndI / perfect_effect Clan: MosS/ MosS Nation:Karus / Karus Server:Cypher / Cypher
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: IDeathEndI, 01 Kasım 2005 20:36 tarihinde demiş ki: zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz [signature][hline]Lvl:62 / 64 Name:IDeathEndI / perfect_effect Clan: MosS/ MosS Nation:Karus / Karus Server:Cypher / Cypher
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ya yanlişlika oldu bu son post srry:D ( kizma len 1 gun senin basinada gelir:)) )[signature][hline]Lvl:62 / 64 Name:IDeathEndI / perfect_effect Clan: MosS/ MosS Nation:Karus / Karus Server:Cypher / Cypher
efsanelimon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 sende münecimmisin nesin ?saldırma herkeze bu arada geçmiş olsun.shalke04 :2 fenerbahçe:0 said: fenerbahce, 01 Kasım 2005 20:18 tarihinde demiş ki: said: Metakuso, 01 Kasım 2005 20:12 tarihinde demiş ki: o zmn sarsie yi de koruyun. ona da bulun bişi. dasdasfasd sarsie bile bile yapıyor herkeş de biliyor bunu
ares2000 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 amma ezdiniz cocugu ya.n00blar bu forumda professional olamicakmı?usta ko culardan ogrencekler bu oyunu.biri ezmeye başliyo digeride arkasından sürü gibi gidiyo.[signature][hline]yok imza
efsanelimon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 sende münecimmisin nesin ?saldırma herkeze bu arada geçmiş olsun.shalke04 :2 fenerbahçe:0 said: fenerbahce, 01 Kasım 2005 20:18 tarihinde demiş ki: said: Metakuso, 01 Kasım 2005 20:12 tarihinde demiş ki: o zmn sarsie yi de koruyun. ona da bulun bişi. dasdasfasd sarsie bile bile yapıyor herkeş de biliyor bunu
Aware3___ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 eğer o ark.da anasının karnında ing. öğrenmişse anasının ing. öğretmeninin ellerinden öperim :D
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Aware3___, 02 Kasım 2005 12:18 tarihinde demiş ki: eğer o ark.da anasının karnında ing. öğrenmişse anasının ing. öğretmeninin ellerinden öperim :D :D:D:D[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx
Warum Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: grandhero, 01 Kasım 2005 19:30 tarihinde demiş ki: hakketten burada bir kac ezik war.. kendileri cok bir bokmu$ gibi onune geleni kucumsuyolar.. adam istedigi gibi yazar sizene. elalemin derdi biyerinizimi gerdi ? hey allahim.. +97348943896934987634 ilgilenmedigin topicin altina giciklik olarak yazi yazmayin..bunu hala ögrenemedi bazilari icinizden ne yaparsaniz yapin ama burda lavukluk yapmayin..hala anadolunun köylerinde ilcelerinde kasabalarinda türkce dersi icin hoca bulamayan 10binlerce okul var hatta hoca bulamayan o kadar cok okul varki..siz burda kalkip sizden 1 fikir isteyen insana karsi lavukca bi tavir takinma hakkini kim verior size..ingilizce ögrenmek icinmi cocuk buraya topic acti..herkes istanbulda yada izmir bursada güzel okullarda ii hocalarla yetismior bu ülkede..burasi 1 almanya fransa belcika degil..o nedenle milletin ingilizcesi kimseyi germemeli..cocugun kurdugu cumlede 1 hakaret felan yok..nedne kücük düsürmeye calisiorsunuz..elinize bisemi gececek..mutlu mu olacaksiniz..biraz ADAM gibi olun..basligi benimsemiyorsan 1 yazi yazma direk es gec 2 baslikda sorulan neyse o na cevap ver..cocugun nickiyle türkcesiyle ingilizcesiyle ilgilenme..!
eXe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Oyun mu alıo charmı konuya bak konunun içeriğine bak :( Yeter ya 8-12 yas arası istemiyoruz :([signature][hline]seT By eXe
Warum Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 senin mi tekelinde burasi 8 12 yasinda cocuk istemioruz die bir cümle kuruyorsun....begenmiorsan formu yazmak zorunda degilsin..ama cikipda ben sunun bunu istemiorum die bir siniflanirma yaapamazsin..!o zaman birde cikar derki bende senin gibi siniflandirma ayrim yapan insan tipini istemiorum der..bu bole uzar gider..burda kistas hakaret edip etmeme durumudur yas bas degildir..gördügüm kadariyla cocuk efendice 1 soru sormus..arada bi sürü ne idügü belli olmayan cevap..pes diorum lol diorum..
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: efsanelimon, 02 Kasım 2005 11:49 tarihinde demiş ki: sende münecimmisin nesin ?saldırma herkeze bu arada geçmiş olsun.shalke04 :2 fenerbahçe:0 said: fenerbahce, 01 Kasım 2005 20:18 tarihinde demiş ki: said: Metakuso, 01 Kasım 2005 20:12 tarihinde demiş ki: o zmn sarsie yi de koruyun. ona da bulun bişi. dasdasfasd sarsie bile bile yapıyor herkeş de biliyor bunu sen dengesizmisin yoksa nickinmi öyle gösteriyor kime sald1r1yorum ben müneccimlikle ne alakas1 war schalke ile ne alakas1 war neyse balonuna weriyorum bu talishiz aç1klaman1
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: IDeathEndI, 01 Kasım 2005 18:33 tarihinde demiş ki: said: fenerbahce, 01 Kasım 2005 18:28 tarihinde demiş ki: siz ananızın karnında mı ingilizce öğrendiniz?? +++ katılıyorum .... ingilizceyi ögrenmemize gerek yok zaten o itemlerin üstünde isimleri yazıyo onları dogru yazamıycak kadar aptal deiliz siz ananızın karınında ingilizcemi ögrendiniz lafa bak evet ben 2 aylıkken 4 dil biliyodum asdasdasdsadas[signature][hline]Diablo_Angel lvl 60 ELEMENTAL LORD np:3xxxx nation:karus server:diez İD: : DarKVaNe : lvl 5x in ares İD: DiaboLique lvl 5x in cypher
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Diablo_Angel, 02 Kasım 2005 12:26 tarihinde demiş ki: said: IDeathEndI, 01 Kasım 2005 18:33 tarihinde demiş ki: said: fenerbahce, 01 Kasım 2005 18:28 tarihinde demiş ki: siz ananızın karnında mı ingilizce öğrendiniz?? +++ katılıyorum .... ingilizceyi ögrenmemize gerek yok zaten o itemlerin üstünde isimleri yazıyo onları dogru yazamıycak kadar aptal deiliz siz ananızın karınında ingilizcemi ögrendiniz lafa bak evet ben 2 aylıkken 4 dil biliyodum asdasdasdsadas ben ne diyom sen ne diyon malm1s1n nesin illa kötü mü konusay1m adam1n ingilizcesi kötü diye yapmadiginizi birakmadiniz siz biliyor olabilirsiniz ama adam bilmiyor iyi oku yad1klarimi yanl1s anliyosun
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 sen benim yazdıklarımı iyi oku ne demek istedigimi anlarsın itemlerin üstünde isimleri yazıyo diyorum bunları aynı şekilde yazmak zor olmasa gerek dimi[signature][hline]Diablo_Angel lvl 60 ELEMENTAL LORD np:3xxxx nation:karus server:diez İD: : DarKVaNe : lvl 5x in ares İD: DiaboLique lvl 5x in cypher
bLooD_MaGiC Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Valla ben anamın karnındayken 1. ay Tğrkçe 2. ay İngilizce 3. ay fransızca 4. ay italyanca 5. Japonca 6. ay Almanca 7. ay Çince 8. ay Polonish 9. ay asdasdasd diablo Cahil kalmışın sen kanka :Pp[signature][hline]Human Gibi Dostun Olacağına,Golem Gibi Dostun Olsun :)
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: bLooD_MaGiC, 02 Kasım 2005 12:36 tarihinde demiş ki: Valla ben anamın karnındayken 1. ay Tğrkçe 2. ay İngilizce 3. ay fransızca 4. ay italyanca 5. Japonca 6. ay Almanca 7. ay Çince 8. ay Polonish 9. ay asdasdasd diablo Cahil kalmışın sen kanka :Pp asdasdasd :D[signature][hline]Diablo_Angel lvl 60 ELEMENTAL LORD np:3xxxx nation:karus server:diez İD: : DarKVaNe : lvl 5x in ares İD: DiaboLique lvl 5x in cypher
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Diablo_Angel, 02 Kasım 2005 12:35 tarihinde demiş ki: sen benim yazdıklarımı iyi oku ne demek istedigimi anlarsın itemlerin üstünde isimleri yazıyo diyorum bunları aynı şekilde yazmak zor olmasa gerek dimi belki adam ezbere bilmiyor olamazm1 bu senin dalga geçmenimi gerektiriyor belki ingilizceden hoslanmiyor turkce telafuz etmek istiyor yasakmi sanane istiye istedigi gibi yazar okur soyler ukalaligi birakinda isinize bakin
Warum Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: fenerbahce, 02 Kasım 2005 12:58 tarihinde demiş ki: said: Diablo_Angel, 02 Kasım 2005 12:35 tarihinde demiş ki: sen benim yazdıklarımı iyi oku ne demek istedigimi anlarsın itemlerin üstünde isimleri yazıyo diyorum bunları aynı şekilde yazmak zor olmasa gerek dimi belki adam ezbere bilmiyor olamazm1 bu senin dalga geçmenimi gerektiriyor belki ingilizceden hoslanmiyor turkce telafuz etmek istiyor yasakmi sanane istiye istedigi gibi yazar okur soyler ukalaligi birakinda isinize bakin +9798975678587576
Öne çıkan mesajlar