Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kardesım 100mılyona oyun alıyo bakın buraya

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
BlackBox1, 01 Kasım 2005 19:59 tarihinde demiş ki:
Valla istediği kadar yanlış yazabilir İngilizce' yi sonuçta kimse bilmeye mecbur değil, ama ana dilini bile yazmaktan aciz adamlarla bırakında dalga geçelim ki bu arkadaşımız biraz öyle.

Hebelep hübeleb mesajları anlamaya çalışmaktan gına geldi.
örnek verem mi[signature][hline]:-OOoOoO My GoD OMG :-O

[Bu mesaj CaDoBaBa tarafından 01 Kasım 2005 20:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yok..
burda o kdr cok kendini beenmi$ warki..
ayyhh.. ne kdr sinir oluorum $u laughlara..
laugh rulaz sanirim ? :-)[signature][hline]Name: TankerJR
Server: Beramus
Race: El Morad
Job: Blade Master
Level: 6x
Np: 1xx.xxx
----------------------------
i$lenmemi$ cinayetlerin katili gibiyim..
Mesaj tarihi:
said:
grandhero, 01 Kasım 2005 20:02 tarihinde demiş ki:
yok..
burda o kdr cok kendini beenmi$ warki..
ayyhh.. ne kdr sinir oluorum $u laughlara..
laugh rulaz sanirim ? :-)

Aynen:D[signature][hline]Lvl:62 / 64
Name:IDeathEndI / perfect_effect
Clan: MosS/ MosS
Nation:Karus / Karus
Server:Cypher / Cypher
Mesaj tarihi:
ya hey allam beleş oyuna hazır account almak için 100 milyon vermek ha! vay anasını ya olaya bak. inanamıyom arkadaşşş[signature][hline]Guild Wars
Guild--> Dark Saga [www]
Xenocide The Turk (E/Mo)
Yirtik Rahibe (PvP Healing Monk)
Elessar Kabraxis (R/N)
Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R)
Mesaj tarihi:
sende münecimmisin nesin ?saldırma herkeze bu arada geçmiş olsun.shalke04 :2 fenerbahçe:0
said:
fenerbahce, 01 Kasım 2005 20:18 tarihinde demiş ki:
said:
Metakuso, 01 Kasım 2005 20:12 tarihinde demiş ki:
o zmn sarsie yi de koruyun. ona da bulun bişi. dasdasfasd

sarsie bile bile yapıyor herkeş de biliyor bunu
Mesaj tarihi:
amma ezdiniz cocugu ya.n00blar bu forumda professional olamicakmı?usta ko culardan ogrencekler bu oyunu.biri ezmeye başliyo digeride arkasından sürü gibi gidiyo.[signature][hline]yok imza
Mesaj tarihi:
sende münecimmisin nesin ?saldırma herkeze bu arada geçmiş olsun.shalke04 :2 fenerbahçe:0
said:
said:

Mesaj tarihi:
said:
Aware3___, 02 Kasım 2005 12:18 tarihinde demiş ki:
eğer o ark.da anasının karnında ing. öğrenmişse
anasının ing. öğretmeninin ellerinden öperim :D

:D:D:D[signature][hline]Nick : Khrull
Class : Assasin
Level : 6x
Nation: Karus
Server : Diez
Np : 10xxx
Mesaj tarihi:
said:
grandhero, 01 Kasım 2005 19:30 tarihinde demiş ki:
hakketten burada bir kac ezik war..
kendileri cok bir bokmu$ gibi onune geleni kucumsuyolar..
adam istedigi gibi yazar sizene.
elalemin derdi biyerinizimi gerdi ?
hey allahim..

+97348943896934987634

ilgilenmedigin topicin altina giciklik olarak yazi yazmayin..bunu hala ögrenemedi bazilari icinizden ne yaparsaniz yapin ama burda lavukluk yapmayin..hala anadolunun köylerinde ilcelerinde kasabalarinda türkce dersi icin hoca bulamayan 10binlerce okul var hatta hoca bulamayan o kadar cok okul varki..siz burda kalkip sizden 1 fikir isteyen insana karsi lavukca bi tavir takinma hakkini kim verior size..ingilizce ögrenmek icinmi cocuk buraya topic acti..herkes istanbulda yada izmir bursada güzel okullarda ii hocalarla yetismior bu ülkede..burasi 1 almanya fransa belcika degil..o nedenle milletin ingilizcesi kimseyi germemeli..cocugun kurdugu cumlede 1 hakaret felan yok..nedne kücük düsürmeye calisiorsunuz..elinize bisemi gececek..mutlu mu olacaksiniz..biraz ADAM gibi olun..basligi benimsemiyorsan 1 yazi yazma direk es gec 2 baslikda sorulan neyse o na cevap ver..cocugun nickiyle türkcesiyle ingilizcesiyle ilgilenme..!
Mesaj tarihi:
senin mi tekelinde burasi 8 12 yasinda cocuk istemioruz die bir cümle kuruyorsun....begenmiorsan formu yazmak zorunda degilsin..ama cikipda ben sunun bunu istemiorum die bir siniflanirma yaapamazsin..!o zaman birde cikar derki bende senin gibi siniflandirma ayrim yapan insan tipini istemiorum der..bu bole uzar gider..burda kistas hakaret edip etmeme durumudur yas bas degildir..gördügüm kadariyla cocuk efendice 1 soru sormus..arada bi sürü ne idügü belli olmayan cevap..pes diorum lol diorum..
Mesaj tarihi:
said:
efsanelimon, 02 Kasım 2005 11:49 tarihinde demiş ki:
said:
said:

sen dengesizmisin yoksa nickinmi öyle gösteriyor kime sald1r1yorum ben müneccimlikle ne alakas1 war schalke ile ne alakas1 war neyse balonuna weriyorum bu talishiz aç1klaman1
Mesaj tarihi:
said:
IDeathEndI, 01 Kasım 2005 18:33 tarihinde demiş ki:
said:
fenerbahce, 01 Kasım 2005 18:28 tarihinde demiş ki:
siz ananızın karnında mı ingilizce öğrendiniz??

+++ katılıyorum ....

ingilizceyi ögrenmemize gerek yok zaten o itemlerin üstünde isimleri yazıyo onları dogru yazamıycak kadar aptal deiliz siz ananızın karınında ingilizcemi ögrendiniz lafa bak evet ben 2 aylıkken 4 dil biliyodum asdasdasdsadas[signature][hline]Diablo_Angel lvl 60 ELEMENTAL LORD
np:3xxxx
nation:karus
server:diez

İD: : DarKVaNe : lvl 5x in ares
İD: DiaboLique lvl 5x in cypher
Mesaj tarihi:
said:
Diablo_Angel, 02 Kasım 2005 12:26 tarihinde demiş ki:
said:
IDeathEndI, 01 Kasım 2005 18:33 tarihinde demiş ki:
said:
fenerbahce, 01 Kasım 2005 18:28 tarihinde demiş ki:
siz ananızın karnında mı ingilizce öğrendiniz??

+++ katılıyorum ....

ingilizceyi ögrenmemize gerek yok zaten o itemlerin üstünde isimleri yazıyo onları dogru yazamıycak kadar aptal deiliz siz ananızın karınında ingilizcemi ögrendiniz lafa bak evet ben 2 aylıkken 4 dil biliyodum asdasdasdsadas

ben ne diyom sen ne diyon malm1s1n nesin illa kötü mü konusay1m adam1n ingilizcesi kötü diye yapmadiginizi birakmadiniz siz biliyor olabilirsiniz ama adam bilmiyor iyi oku yad1klarimi yanl1s anliyosun
Mesaj tarihi:
sen benim yazdıklarımı iyi oku ne demek istedigimi anlarsın itemlerin üstünde isimleri yazıyo diyorum bunları aynı şekilde yazmak zor olmasa gerek dimi[signature][hline]Diablo_Angel lvl 60 ELEMENTAL LORD

Mesaj tarihi:
Valla ben anamın karnındayken 1. ay Tğrkçe 2. ay İngilizce 3. ay fransızca 4. ay italyanca 5. Japonca 6. ay Almanca 7. ay Çince 8. ay Polonish 9. ay asdasdasd diablo Cahil kalmışın sen kanka :Pp[signature][hline]Human Gibi Dostun Olacağına,Golem Gibi Dostun Olsun :)
Mesaj tarihi:
said:
bLooD_MaGiC, 02 Kasım 2005 12:36 tarihinde demiş ki:
Valla ben anamın karnındayken 1. ay Tğrkçe 2. ay İngilizce 3. ay fransızca 4. ay italyanca 5. Japonca 6. ay Almanca 7. ay Çince 8. ay Polonish 9. ay asdasdasd diablo Cahil kalmışın sen kanka :Pp

asdasdasd :D[signature][hline]Diablo_Angel lvl 60 ELEMENTAL LORD

Mesaj tarihi:
said:
Diablo_Angel, 02 Kasım 2005 12:35 tarihinde demiş ki:
sen benim yazdıklarımı iyi oku ne demek istedigimi anlarsın itemlerin üstünde isimleri yazıyo diyorum bunları aynı şekilde yazmak zor olmasa gerek dimi

belki adam ezbere bilmiyor olamazm1 bu senin dalga geçmenimi gerektiriyor belki ingilizceden hoslanmiyor turkce telafuz etmek istiyor yasakmi sanane istiye istedigi gibi yazar okur soyler ukalaligi birakinda isinize bakin
Mesaj tarihi:
said:
fenerbahce, 02 Kasım 2005 12:58 tarihinde demiş ki:
said:
Diablo_Angel, 02 Kasım 2005 12:35 tarihinde demiş ki:
sen benim yazdıklarımı iyi oku ne demek istedigimi anlarsın itemlerin üstünde isimleri yazıyo diyorum bunları aynı şekilde yazmak zor olmasa gerek dimi

belki adam ezbere bilmiyor olamazm1 bu senin dalga geçmenimi gerektiriyor belki ingilizceden hoslanmiyor turkce telafuz etmek istiyor yasakmi sanane istiye istedigi gibi yazar okur soyler ukalaligi birakinda isinize bakin

+9798975678587576
  • Yeni Oluştur...