Resser_Killer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 arkadaşlarr Tr de Ks yokk ama Patriot daolabilir onun kucurusu hiç bişi ypmıo zaten ama Knight Gidici Gibi :) bilmem analatabildim mi? :):):)(-_-):(:(:([signature][hline]ID :Resser_Killer Server :Ayes:) IvI :## NP :7*5** JOP :Claric
zalim315 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 anlatamadım sen tr clanına girdin mi söylermisin bana?[signature][hline]Server: Ares CLan : yok Nick : Grl_GanDalF LvL : 61xxx np :18xx Np :2xxx
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Valla forrazzi/murtaza nerde en iyi clan orda :D:D:D[signature][hline]server:Ares Level 62 %1 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:65k+ Clan:bugs_bunny nerdesin amk
zalim315 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 lol[signature][hline]Server: Ares CLan : yok Nick : Grl_GanDalF LvL : 61xxx np :18xx Np :2xxx
-Cursed- Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 en iyi 3 clan a bag :D sadece iyi olarak bahsediliyor yabacı clanları unuttunuz =)[signature][hline]Name : xtx Clan : Yok Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :9xxx Server: Ares
VW__ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Kim ne derse desin bu konu daha öncede tartışıldı.. En iyi clan İlluminati[signature][hline]Nick: Synergenx Lvl : 6x Np: 3xxxx Nation: El Morad Clan: w00tabulos Job: Blade Master Baş düşman : NYchris
Necro Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Yahu tosba2 ye katılıom doğru diyor İllluminati den sağlam clan yok !! ne bakımdan? paylaşım ve yardımlaşma muhabbetleride var cidden :) futility biras tip :D lezzie ve pinkey i severim o clandan ^^[signature][hline]Cypher ' da BiR EfSaNe DoğuYor ;) XxxXxxx ;) 5x ( 3 günde )
hunhar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bune yaw bu pati ye takılanlarım hepsı humanmıdır nedır kardesımm..bıraz da orc klanlarından soleyın yada eer onlar orc klanıysa ben aresde oynamıyom galıba bu oyunu muhaha..neyse beyler saka bı yana orc olanlar bıraz yazıyaw partide adımızı duyurun bakın polıye eskıden de tanırım burdada karsılasdım hıc susyomu hll poli devam yuru be kocum orcların gurur abıdelerınden bı denesısın sende...:)[signature][hline]ares lvl 64 prıest
VW__ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Necro, 01 Kasım 2005 22:47 tarihinde demiş ki: Yahu tosba2 ye katılıom doğru diyor İllluminati den sağlam clan yok !! ne bakımdan? paylaşım ve yardımlaşma muhabbetleride var cidden :) futility biras tip :D lezzie ve pinkey i severim o clandan ^^ Lezzie clandan çıktı Battle_Knights ta ....[signature][hline]Nick: Synergenx Lvl : 6x Np: 3xxxx Nation: El Morad Clan: w00tabulos Job: Blade Master Baş düşman : NYchris
VW__ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Orc clanlardan sorarsanız en iyi clan Almalibre idi ama kapandı clan.. Şimdi Sacred clanı gerçekten çok ii.... Spotlarını bastık ama olsun genede sağlamlar fjasdkfjkasflksadjfkajsdfjklasdjgkjasdklgjals :D:D:D:D:D[signature][hline]Nick: Synergenx Lvl : 6x Np: 3xxxx Nation: El Morad Clan: w00tabulos Job: Blade Master Baş düşman : NYchris
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 llluminati ..[signature][hline]n00b
Necro Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: VW__, 01 Kasım 2005 22:49 tarihinde demiş ki: said: Necro, 01 Kasım 2005 22:47 tarihinde demiş ki: Yahu tosba2 ye katılıom doğru diyor İllluminati den sağlam clan yok !! ne bakımdan? paylaşım ve yardımlaşma muhabbetleride var cidden :) futility biras tip :D lezzie ve pinkey i severim o clandan ^^ Lezzie clandan çıktı Battle_Knights ta .... Geri gider bence eğer tek ayrıldıysa clandan[signature][hline]Cypher ' da BiR EfSaNe DoğuYor ;) XxxXxxx ;) 5x ( 3 günde )
VW__ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 VAlla orasını bilemem... Ama gerçekten Örnek gösterilecek tek clan diebilirim.. Adamların hepsi 67+ ve takım çalışması denilen olay humanlarda bi tek bu clanda gördüm ben... Açık söliym w00t ta yok böle bi takım çalışması.. Herkes teyyare hgdasgasdhgjsa :D[signature][hline]Nick: Synergenx Lvl : 6x Np: 3xxxx Nation: El Morad Clan: w00tabulos Job: Blade Master Baş düşman : NYchris
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: zalim315, 01 Kasım 2005 21:23 tarihinde demiş ki: pekayla en iyi clan tr diyosunus adam clan partisi yaparken hiç kendi clanından birini atıp başka bir adamı alır mı söyleyin Böyle bişey yok sallamişsin. Yada clandan atilmiş birisindir.[signature][hline]http://www.clan-tr.com/forum
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Gulyabani ares in en ii clanı[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / peru clanındayım o_0 Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher
SteelBB Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ben sacred a hastayım ^^[signature][hline] Jayna
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bir TOWN vardı zamanında .....[signature][hline]Kısalttım :D
SteelBB Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Metakuso, 01 Kasım 2005 23:34 tarihinde demiş ki: bir TOWN vardı zamanında ..... o olsa onu tek geçerdim :/[signature][hline] Jayna
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: SteelBB, 01 Kasım 2005 23:33 tarihinde demiş ki: ben sacred a hastayım ^^ leader i argentino olmasa girmek istiyiceğim clanlardan[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / Clanless Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher
Warum Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 justice gelio....lvl ler itemler ve np ler baya iyi bu clanda..
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Metakuso, 01 Kasım 2005 23:34 tarihinde demiş ki: bir TOWN vardı zamanında ..... town i geçtim downTOWN bile mükemmeldi ne zmn bozuldu o ilk town pelerini gri olan o zmn bitti[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / Clanless Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher
SteelBB Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Marl0_on, 01 Kasım 2005 23:35 tarihinde demiş ki: said: SteelBB, 01 Kasım 2005 23:33 tarihinde demiş ki: ben sacred a hastayım ^^ leader i argentino olmasa girmek istiyiceğim clanlardan bende onun hakkında dupe ilk bulan adam olduğunu falan duydum.[signature][hline] Jayna
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 monsterkill = argentino zmnında bu adam dupeden banlandı diye ban list de yazarken adam ismini deiştirdi aynı char oyunda ama mal gm ler adamı banladım die dolaştı ortalıklarda[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / Clanless Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher
SteelBB Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Marl0_on, 01 Kasım 2005 23:42 tarihinde demiş ki: monsterkill = argentino zmnında bu adam dupeden banlandı diye ban list de yazarken adam ismini deiştirdi aynı char oyunda ama mal gm ler adamı banladım die dolaştı ortalıklarda basmıştır parayı. başka açıklaması yok bence.[signature][hline] Jayna
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Warum, 01 Kasım 2005 23:36 tarihinde demiş ki: justice gelio....lvl ler itemler ve np ler baya iyi bu clanda.. asdada bazı bebeler laf atmamışş..az bekle bundan sora damlar..sazan gelioooo[signature][hline]server:Ares Level 62 %1 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:66k+ Clan:Justice
Öne çıkan mesajlar