oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 *!arkasından su döker*[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ba$arılar karde$im,arada az da olsa gir ;)[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 TabiYaBaşarılar..KolayGelsinDiyorum. İnternetBaşındâ30DakikaHarcadığınaÜzülüyorsanSanırımSenKazandınBile,HayırlıOlsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Başarılar.Umarım hersey dıledıgın gıbı olur..[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 inşallah istediğin gibi gider her şey..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Bkz : Gothic_Angel'in imzası said: AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki: Sisteme laf söylemek istemiyorum. Sadece kafam girsin o kadar. [signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Hoscakal Solonor, OSS bitsin de tekrar kurun su grubu, Opeth dinleyelim sizden : )[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zynp Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bende bu sene öss'yim hazır başlık açılmışken bende söyliiim o zaman bende gidiorum..çünkü bu patiye oturdummu en az şu öss dönemnde 1 saatten aşağı kalkamıorum başından o yüzden artık banada papaiiii =([signature][hline]Again Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: fede, 01 Kasım 2005 00:48 tarihinde demiş ki: ben hergün 8 saat filan harcıyom paticik de ben bıraksam kesin depresyona girerim heralde bence ilerde pişman olabilirsin..[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
timoo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Lonely, 01 Kasım 2005 01:02 tarihinde demiş ki: uçak mühendisliği veya astronomi için girip bi şansımı deniycem. normalde elektrik mühendisliği ile sinema televizyonu bitirdim. bu üç olacak. uçak mühendisliği mecburiyetten, çünkü pilotluk için istiolar. astronomi ise kazanırsam çok sevdiğim için gidicem. 27 benim yaş. ya bi git : ))[signature][hline]azkeryuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: angband, 01 Kasım 2005 19:28 tarihinde demiş ki: said: fede, 01 Kasım 2005 00:48 tarihinde demiş ki: ben hergün 8 saat filan harcıyom paticik de ben bıraksam kesin depresyona girerim heralde bence ilerde pişman olabilirsin.. niye[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum ama ban yedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar