TRA_GS Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 İsviçre ile Türkiye arasında oynanacak Dünya Kupası eleme maçının bilet fiyatları belli oldu. Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, 16 Kasım Çarşamba günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda yapılacak maçın biletleri, yarından itibaren Biletix’ten satışa sunulacak. Tribünlere göre bilet fiyatları şöyle: Kale Arkası: 30 YTL Maraton Üst: 100 YTL Maraton Alt A-B-F-G Blok.: 200 YTL Maraton Alt D-E-C Blok: 250 YTL Maraton Sarı: 100 YTL Maraton Lacivert: 100 YTL Fenerium C-D-E-F Blok: 125 YTL Fenerim A-G Blok.: 100 YTL[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 milli maça göre biraz uçmuşlar sanki[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bu ne ya sinir ediolar adamı yap kale arkasını 15 ytl de dolsun tassın stad Amac Takımı desteklemek mi cebe para indirmek mi belli degil walla..[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Nae haklı.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 hep aynı ki Milli takımın bilet fıyatları .bencede yalnış ama degiştırmıyorlar[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Burası Kadıköy Burdan Çıkış Yok ![signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 gitti 100 yine[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki: babamda beni ms paintle yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ya bunlar da hep böyle yapıyor, sanki parası yok federasyonun allah allaahh, yapın şunu biraz daha ucuz işte millet doldursun.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 fiyatlar ucuz kalmamışmı -dünya kupası finallerine göre tabi :D[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Bonjo, 01 Kasım 2005 18:55 tarihinde demiş ki: Burası Kadıköy Burdan Çıkış Yok ! ulan bonjo hayatında kadıköye gittinmi yet.[signature][hline]Hey kids feel your balls So you don't get cancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Yine sponsorlardan gelen seyirciler dolduracak tribünleri.Bu fiyatlar bu maç için çok fazla.Kimse almıycak yine.[signature][hline]Ethernass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: khala, 01 Kasım 2005 19:41 tarihinde demiş ki: said: Bonjo, 01 Kasım 2005 18:55 tarihinde demiş ki: Burası Kadıköy Burdan Çıkış Yok ! ulan bonjo hayatında kadıköye gittinmi yet. sen kısa pantolonunla gezerken biz kadıköyde samanyolu söylüyorduk.[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 yeme beni bonjo.[signature][hline]Hey kids feel your balls So you don't get cancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Bonjo, 01 Kasım 2005 18:55 tarihinde demiş ki: Burası Kadıköy Burdan Çıkış Yok ! Çıkış kapılarını yapmasaydınız stada o zaman giren çıkamiicaksa dimi??Milli dava bu bahsi geçen maç İsviçre'de gayet sadece futbolunu düşünen centilmen bir takım..Adam gibi diğer takımlara küfür etmeden ülkemizi destekleyelim..Kadıköy,Bakırköy,Arnavutköy farketmez..[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 maç inönüde oynansa gene aynısını yazacaktım... ama nasıl anlamak istiyorsan öyle anla birşey demiyorum.[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 en güzeli burası türkiye burdan çıkış yok diyelimde provakatör arkadaşlar yanlış anlamasın.[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 neden böle bişeye gerek duydular çözemedim[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 hade hayırlısı..[signature][hline]Belediyeye başvurdum;benden telefon direği yapsınlar diye..Belki o zaman bi işe yararım... Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 o nasil fiyatlar ya formula bileti satiolar sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 yine kale arkasına dusucez anca çok pahalı diğer yerler[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar