Suark Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 http://files.filefront.com/Ferocious_0001wmv/;4295556;;/fileinfo.html hoşuma gittide koyayım dedim.[signature][hline]By blood and honor we serve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 feral mı feral biz im guildde low lvl dielim o zman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 hı annamadım[signature][hline]By blood and honor we serve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 duruit dövüyor kardeşim :P bu ne ya mage leri nasıl dövdüğünü gördünüzmü 3 kere vurdu herif yaf ;)[signature][hline]Prens O R/E Lvl:20 Dark Saga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 hehe o oluyor.Aslında 2 vuruşta alırsın magelerı ama şanslılarsa 3 e cıkabılır[signature][hline]By blood and honor we serve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 4.3k unbuffed life i varsa mage in o zaman nolcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 5-6 buruş olcak ozaman.E hesapla canım ne ugrastırıosun benı =).öyle bi mage gorursem denerim.Şu anda levelım düşük [46] duelde mageler beni alabilir.Eyvallah ama pvp de çoook zor.Hele hele BG de imkansız gibi bişi,[signature][hline]By blood and honor we serve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 İndiriyorum şimdi bakalım nasıl olmuş :) Feral druid manyak bişey ya. Eskiden priestlerden ve warlocklardan kaçardım artık gördüğüm gibi atlıyorum. Catform sağolsun :)[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 cok saglam olmus diyebilirim druidler icin bu movieyi izledikten sonra ama biraz da olayi baska bi boyuttan ele almak lazim. bana kalirsa bu arkadasin yaptigi pek grup pvp icin uygun degil, neden derseniz bir druid rogue gibi flag ninjalamamali. heal yapmali, grubunu desteklemeli. ama outdoor pvp icin mukemmel bi secim feral druid. bide o warriorlar cok mal. :p[signature][hline]oyle iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 adamın taktik çok iyi bence biri bu forumda elflerin görünmezliği gözüküyor demişti bu amca gözükmüyor farkettiyseniz worriorlarda en az 3 vuruş yiyor farkedene kadar cat formda, sonra amca hemen ayı oluyo ki worriorun vuruş gücünü absorb edebilsin taktik sağlam bence.[signature][hline]Prens O R/E Lvl:20 Dark Saga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 druid grupta druid oynamalı; ne healer ne rouge ne warrior. Yani 3 unu birlikte goturmeli.[signature][hline]By blood and honor we serve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cna Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Bence druid 3 ünü birden oynamamalı.Sadece heallemeli ve ölmemeli.Tabiiki melee leri rootlamalı,gerekirse bear form a geçmeli.Druidin grupta rogue luk yapması yanlış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bizim druidlerden biri MCde cat formda geziyo artık trash moblarda :) leader of the pack de güzel bişi tabi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cna Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Bencede mantıklı Mc de bir feral druidin cat formda oynaması.Biz grup pvp den bahsediyoruz :)[signature][hline]jahnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 cna ozaman druıdın anlamı yokkı prıest acsın adam? druıd cat olur;adamlara saldırır sonra donusur gerek varsa heal atar-ardından ayı olur ortamı dagıtır. Valla çekicem bi grup vıdeosu gorucekler arkadamda sadece 1 priest olsa ne pat dınlerım ne baskasını =). Şu frapsı orenıyım barı;cok fazla konusma oluyor zaten bu konuda.Guılde de bırı dedı manan azsa druıd olarak sıctın dedı. Gel dedım bı bg de ızle;re-roll yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Ya druidi healer olarak görenleri hiç anlamıyorum. Druidin güçlü healları olduğu doğru ama druid yine de main healer değil arkadaşlar. Healları 5 kişilik gruplarda main healer olacak kadar güçlü evet ama grup pvp'de druidlerden main healer olmasın beklemeyin. Catform,bearform,root gibi özelliklerini bir yana bırakıp pure healer oynayamaz druid. Hybriddir druid. Herbişeyi yapar.Pure heal istiyorsanız priest alın yanınıza[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! [Bu mesaj Sensible tarafından 01 Kasım 2005 15:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cna Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Priest tan farklı olarak druid kendini süper şekilde savunur grup pvp sinde.Rogue a root,fearie atar,gerekince bear olur charge yapar,hp sini doldurur frenzy le.Yeni gelen sisteme ragmen yinede cat formda dolaşmayı mantıklı bulmuyorum.Kısacası druid damage dealer olmaz hiç bi zaman,arkadaşlarını destekler.[signature][hline]jahnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Valla ben şuan druşd oynuyoruym lvl 30 oldu çok zevk alıyorum full feralım ama silah kullanma zevki yok o başka hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 cna bi yönde haklısın misal instance ta bi rogue un yerini tutamassın adamların sapı var gouge u var hunterlarıda tutamassın rangedleri var ha dmg de geçersin rahat rahat ama yerlerini dolduramassın instance ta tamam support classın. ama kardeşim allahın mc sinde rogue neye yarıo eğer onu dmg de geçiosam allah aşkına? druıd forumlarına bak abi mc de hep birinci olmuşlar. bizim serverda healer yok die resto olmak zorunda kaldım mcye gitmek için arkadaşları kıramadım ama halada gönlüm feraldedir yani. ama bu muhabbetlerden sonra oyundan soğdum kaç gündür giresim gelmio.[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Ben de geçen mc için resto oldum. Çok kötü hissettim kendimi ab'de,kesinlikle feralın zevkini vermiyor...[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! [Bu mesaj Sensible tarafından 01 Kasım 2005 18:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: cenx, 01 Kasım 2005 18:30 tarihinde demiş ki: ha dmg de geçersin rahat rahat ama yerlerini dolduramassın instance ta tamam support classın. ama kardeşim allahın mc sinde rogue neye yarıo eğer onu dmg de geçiosam allah aşkına? druıd forumlarına bak abi mc de hep birinci olmuşlar. bizim serverda healer yok die resto olmak zorunda kaldım mcye gitmek için arkadaşları kıramadım ama halada gönlüm feraldedir yani. ama bu muhabbetlerden sonra oyundan soğdum kaç gündür giresim gelmio. MC de feral druide damageda geçilen rogue gidip başka class oynasın. :)[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist heres a graff 1 2 3 4 5 rogue rogue [Bu mesaj Phlox tarafından 01 Kasım 2005 18:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Feral Druidin cat formu roguedan daha fazla dmg veriyor şuan.[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 peki öyle olsun bakalım :)[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist heres a graff 1 2 3 4 5 rogue rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Ya böyle yesilli mavili roguedan tamam da, epicliyi gecemez/gecememesi lazim öyle diyim daha dogrusu. Geciyorsa Blizzard'a kafam girsin, Druidler zaten cok fonksiyonel mutfak robotu gibi, AB de 10 kisi saldiriyoz feral druide, 1 dakka sürüyo ölmesi.[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Penthesilea, 01 Kasım 2005 18:52 tarihinde demiş ki: cok fonksiyonel mutfak robotu Eaheah bittim buna :)[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar