damdaki_kedi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ts programını guıldce kullanmaya basladık ama styabıl bir sunucu bulamadık,acaba bildiğiniz ücretsiz bir sunucu varmı?sananede vardı sanırım ama bulamadım ip sini vs[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 oynasana da var sanırım o tip geyikler[signature][hline]Corald -- Human Mage | Pain Train | eski Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Minerva Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ts.oynasana.com olmasi lazim yannis hatirlamiyorsam[signature][hline]Be quiet and drive... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 oynasana çin saol,yanlız burda kendi şifreli odamızı yapamıyoruz:)baska adres bilen varmı acaba?[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Ayda cok cuzzi bir ucrete stabil ve sifreleyebilecegin bi odan oluyor saniyorum, bi arastirin.[signature][hline]Proud employee of; Swissotel Sydney Hilton Sydney Now Barista.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 neyse sonunda ücretsiz,bomboş ve stabıl bir server buldum:)www.unilang.org normalde dil pratiği için açılmıs ama bizde oyun sırasında dilimizi geliştiricez zaten:P[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 biz kullaniyoruz cok iyi oluyor :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf and Respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Minerva Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 oynasanada en son baktığımda şifreli oda yapılabiliyordu. Ya da acaba oynasanaya üye olup o kullanıcı adıyla girince mi oluyo açıkcası emin değilim ama sonuçta server türkiyede olduğu için en iyi seçim olur düşüncesindeyim. En azından telekom yurtdışı bağlantıları patladığında adam gibi konuşabilirsiniz...[signature][hline]Be quiet and drive... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 vay be biz bu teknolojiyi taa ultima dönemlerinde kullanırdık..[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 geçen gün mc de tam garr ı keserken hacker lar daldı allahımı şaşırdım gir çık spam yapıolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar