Takhesis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Şimdi baksak sağımıza solumuza fiyat konusunda en uygun site kuşkuşuz sendit.com fakat insanlar ucuz olduğunu görünce biraz uzak durmak geliyor içlerinden "ucuz etin yahnisi" olayı gereğince.ben siparişimi verdim 31 mayista kargoya gonderilmiş.4 gün oldu henüz gelmedi ve öğrendim ki bize özel bir kargo şirketiyle değil de ptt aracılığıyla gelecekmiş.benim canımı sıkan mevzulardan biri bu.ikicisi ise apartman dairelerinde oturan insanlar ki ben de böyleyim çok zor durumlar yaşayabilirler çünki ptt'nin hizmet anlayışının ne denli insanları mutlu etmeye yönelik olduğunu(!) bilmeyen neredeyse yok.ve apartman girişine bu kutu bırakılırsa da ben o kutuyu görene kadar benden önce 20-30 kişi (çoğu çocuk yaşta kişiler) görecek ve olacaklar malum :) bunları düşünerek az önce ptt'yi aradım ve eve ihbarname göndereceklerini ve benim merkeze gidip kargomu alacağımı söylediler ve tabiiki de henüz gelmediğini.ben bunları öğrendim bu konuda. bilgilerini ve tavsiyelerini paylaşmak isteyen arkadaşlara şimdiden sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pentotal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Benimde world of warcraft basligina acilmis sendit basligindan okudugum kadariyla birkac kisiye elden diilde posta kutularına birakilarak halledilmiş.Bana ne kadar mantikli gelmesede ptt denince işleyiş şekli geliyor aklima.Umarım sag saglim ulasir eline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Takhesis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 zaten az bu sabah aradım...aldığım numara ptt'nin başmüdürlüğününmüş kadın çıktı telefona telefonu "buyur" şeklinde açtı dedim yanlış aradım heralde.sonra öğrendim işte konuştum başka bir yerin telefonunu verdi adam çıktı o da "he" şekilden açtı telefonu dedim böyle böyle bir kargo var muhtemel, nerden gelecek dedi , ingiltere dedim nasıl gondereceksiniz dedim posta kutusuna mı bırakacaksınız dedim yok ihbarname göndericez siz gelip alacaksınız dedi işte böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Takhesis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 bu arada sendit.com'a az önce bir mail daha attım bu gidişle adamın msn adresini alıp ordan chat yapacam adamla :P sordum ingiltere - türkiye arası kullandıkları tüm posta servislerini.bakalım yaklaşık 3.5 saat sonra cevap gelecek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Takhesis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Bir de tavsiyem olacak internetten alışveriş yapacak arkadaşlara... Eğer internet bankacılığınız aktif ise orjinal kart numarasını vermeyin sanal kart oluşturun alacağınız ürüne göre sanal kartınızın limitini belirteyin ve sanal kartınızın bilgilerini verin.Tabi ki limiti düşük bir kartınız varsa bu çok büyük bir sorun teşkil etmez ama yine de en garanti yol budur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 takhisisin son dedigi kesinlikle doru.ne alıcaksanız sanal kartınıza o kadar yükleme yapıp ordan alın.[signature][hline]Deviant art gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 gönül rahatlığıyla alabilirsiniz, 1,5 pound posta masrafı sudan ucuz ama endişeniz varsa özel kargo şirketiyle de gönderiyorlar ama ilave ücretle tabii. şirketten yana endişeniz olmasın ama yapabiliyorsanız limitli kartları tercih edin elbette her zaman için..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Takhesis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 yerine ulasmadigini nasil anliyor okuduguma gore kisiye degil adrese teslim yapiyorlarmis yani bir imza olayi gibi birsey yok bu durumda...yarın zaten ptt'ye bi ugrayacam arastiracam gelmis mi gelmemis mi[signature][hline][ img ]http://miniprofile.xfire.com/bg/bg/type/0/yilsev.png[ /img ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Takhesis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 bu arada buradaki forumlarda da xfire imza kodu yemiyormus bunu da ogremis olduk :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pentotal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Aynen benimde 31inde cikti kargoya.Takhesisle beklemedeyiz.Ama yarın gelecek gibi bir ihtimal var icimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 neden insanlar box alıp bu kadar işkence ceker anlamam cd-key alıp aldıgın gün istedigin oyuna başlamak varken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pentotal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 cdkey almak icin sitesindeki fiyatla sendit arasindaki fiyat farkından bu yola başvurduk.Ayrica kutulu olmasida tercihimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Takhesis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Adrenalin oluyor böyle bende adrenalin bağımlılığı var :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pentotal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Evet heycan ve riski seviyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Takhesis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: BOccOB, 05 Haziran 2005 22:50 tarihinde demiş ki: ya thakhesis , aynı gün kargoya verilmiş oyunlarımız. sen eğer istanbuldaysan sana bendende önce gelir, ben ankaradayım çünkü. 1-2 gün daha bekle, , ayın 7 sinden sonra da gelmezse endişelen artık ama gelir heralde... ben kocaelideyim bakalim 60 haneli bi apartmanda oturuyorum zaten 10. kattayım postacı amca biraz yaşlı yada üşengeç biri olursa direk apartman girişine bırakır ve apartmandaki 0-8 yaş arası cocukların da "aa bu ne kine" şeklindeki tutumlarından korkmuyor değilim tabi :) ama elinden gelen onlemi aldım iq seviyesi yuksek 1-2 cocuga tembihledim "akıllı olun oyarım" şeklinde bir de kapıcıyı da tembihledim bu kadar önlem üzerine tabi bi halt olursa bilemicem :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 bir haftada gelmiyor paniklemeyin. :) bana 10 günde geldi ama adamların dediği gibi 15-20 gün bekleyin, sonra panikleyin.. :-p öbür şekilde kargo ücreti oyunun yarısı fiyatına geliyor resmen, 3-5 gün fazla bekleniyor ama geliyor elbet. evde alacak kimseler yoksa ptt'yi ziyaret edin ara ara tabii..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Bana geçende royalmail ile 5 günde geldi valla İngiltere'den birkaç oyun, daha önce de 1 haftada hl2 gelmişti hem de ilk çıktığı hafta, en yoğun olduğu dönem. Neyse ben de geliyorum evime döneyim de sipariş edeceğim.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Takhesis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ptt yi aradim az once varmi paket dedim.cvp sudur gardas acmadim kutulari wallah ya....cok yogundum sabahtan beriii...ya senin isin bu kutulari acmak ne yogunlugu bole allam yarabbim delircem bu yurdum insani cildirtcak beni [Bu mesaj Takhesis tarafından 08 Haziran 2005 11:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pentotal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Ses soluk yok kac gun gecti ama.Bu hafta ici gelmiycek gibi.Burda başka kimler var sendit den alipta eline gecen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Gelir gelir heyecan yapmayın.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pentotal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 oyun geldi yalniz,posta kutusuna birakildi.Tamda ptt görevlisini birakirken gördüm şansa.Adamların dedigi kadariyla sendit kargoyu imza karşilikli göndermedigi icin posta kutusuna birakiliyor.Eger sendit i bu konuda uyarabilirsek biraz daha dikkatli olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Takhesis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 böhühühühü bana gelmedi daha[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Takhesis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 aha az önce ptt-dağıtım ı aradım gelmiş adamda öyle bi şive vardı ki 10dk sürdü anlaşabilmek :) hemen ışınlanıyorum oraya[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheMask Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 posta kutusuna bırakılması bir bomba dır ya o kadar para ver sonra posta kutuna bıraksınlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emrahag Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ya nasil is ya siparis verdim 2 gun once kargoya verilimis odum patladi ciddden posta kutusunami birakcaklar boku yedik valla.daitimi hergun aricaz ortalama kac gune geliyo oyun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar