fiona Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 evet arkadaşlar uzun uğraşlardan sonra sevgilim de artık biz patilere katıldı:) benim topicleri takip edenler bilirler maceralarımızı.. keşke bonepart olsaydı da görseydi.. neyse çok konuştum hoşgeldin dielim:)[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 hoşgelmiş de o kim..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 annamadım ama hoş gelmiş:-)[signature][hline]Follow the Darkness... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 hö kim sevgili nasıl nerde neyse??? hoşgeldin ?[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 hoşgeldin :tebrikz:[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 "kadın kısmı evinden dışarı adım atmaz" misali, onun yerine başlığıdamı sen açtın?[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 hangisi kadın acaba?[signature][hline]:0) ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 hani nerde? :-P[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | | anti-telekom | Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 hosgelısler ola...[signature][hline]Yeni bir ortam,yeni bir heyecan www.gencx.net msn Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 acaba yenir mi ?[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Eee? Hani? Utangaç mı biraz, yoksa izin mi vermiyorsun? =P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 fiona dominant biraz sanırım *!selamii çabuk topice mesaj at* diyebilir[signature][hline]* Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ee kım sımdı bu?[signature][hline]Nietsche is dead... God!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 hosgeldiniz[signature][hline]Who can explain? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Hoş geldin dicem de gelen kim.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 log out olda çocuk bir slm versin[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 en komedı yenı gelen +1 ehuehue[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 adminler falan merasime gelmis baksana :)[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Ben $imdiden faQ'ı çakam :) Hojgeldin değerli pati karde$im. Paticik Forumları geni$ kitlesi ve saygın yönetimiyle a$ağıda sayacağım bölümlerden olu$makta. 1-2 Dk'nı ayırıp gezersen emin ol senin yararına olacağını farkedeceksin. $imdiden te$ekkürler. - Paticik.com: Bu bölümde Paticik.com hakkında duyurular, öneriler, eleştiriler, yorumlar, sistemler, kapanma tarihleri ;) bulunuyor. - Yeni Gelenler: Bu bölümde, paticik.com'a yeni olan üyelerin karşılanması var. (O yüzden bu topic yeni gelenler bölümünde mesela) Onlara yardımcı olacak bilgiler, onlara sıcak hoşgeldinler var. Yani yeni gelenler ilk konularını oraya açabilirler. Onları sıcak bir karşılama bekliyor. :) Her ne kadar post kasılma bölümü olarak görünsede yeni gelenlere iyi davranmak başta Karşılama Kurlu Başkanı insight [ Ben ] olmak üzere herkesin görevidir.Görevi kötüye kullananlar cezalandırılır. - Çizgi Dünyası: Bu bölüm, her türlü çizgi film, dizi, romanı içine alıyor. Yani herhangi bir anime ile veya çizgi film ile tartışmalarınızı burada yapabilirsiniz. Sakın kendinizi Bart veye Hommer zannetmeyin. - Karalama Defteri: Şair veya yazar adayı üyeler buralara şiir veya yazı denemelerini yolluyor, birbirleriyle paylaşıyor, üstüne üstlük yeni çıkan ve ya çoktan çıkmış kitaplar hakkında konuşuluyor, tartışmalar yapılıyor. Sizde içinizden gelen şiir,düz yazıları yazabilirsiniz. İyi veya kötü eleştirilere açık olarak tabii. - Vizyon: Bu bölüm, sinema ve televizyon ile ilgili herşeyi barındıran bir bölüm. Filmler hakkında yorumlar, reklamlar hakkında yorumlar, diziler hakkında tartışmalar vesaire... Yalnızca Kurtlar Vadisi'nden ibaret gibi görünsede her film çekilmeden önce bizde tartışılır ;) - Müzik: Müzik hakkında her şey. Albümler tartışılıyor, şarkılar, gruplar, sanatçılar, konserler. Ne isterseniz. - Pati Pet: Evcil hayvanlar hakkında tartışmalar, yorumlar, paylaşımlar... Orc_Lord'u görünce kaçın :) - Konu Dışı: Geride kalan hiç bir bölümün konusuna dahil olamayacak konular hakkında.Dikkat ediniz. Araştırınız eğer harbi konu dışıysa açınız...! - İnternet: Bulduğunuz ilginç websiteleri, web design vesaire hakkında konuşabileceğiniz bölüm.Buİnternet Bölümü Hakkında by Insight yazıyı okumanızı öneririm. - Donanım & Yazılım: Bilgisayar donanımı ve yazılımı hakkında konuşabileceğiniz bölüm... - Masaüstü: Masaüstü oyunlarının tamamını kapsayan bölüm. - Spor: Basketbol,Futbol harici bütün konuları tartışabilirsiniz. -Futbol Burada Futbol hakkında herşeyi belli kurallar çerçevesinde tartışabilirsiniz. -Basketbol Burada ise Nba ve diğer ligleri tartışabilirsiniz. Yani basketbol hakkında herşey burda -Kişisel Bölümünde anılarını,sorunlarını,itiraflarını paylaşabilirsin. BonePART'ın Nedir Kişisel? Adlı threadine bakmanız şiddetle önerilir. -Eğitim Bölümünde okullar hakkında bilgi sınav sorunları..vs.vs gibi bilgilere ulaşabilirsin. -Gezdim Tozdum Bölümümüzde Gidilesi Görülesi yerler hakkında bilgi edinirsin. Bildiğin güzel yerleri paylaşabilirsin. Tutorials [Öğretiler] Bölümünde resimli yapımlar öğrenir ve paylaşırsın. İmza sildirme tutorial'i by Saeros'u Okumanız önerilir (: - Patinaj: Araba ile ilgili herşeyin tartışıldığı bölüm. Modifikasyon, yarışlar, araba tavsiyeleri, hangi araba kaç beygir falan. (: Dyna'nın mekanı. Aman deyim uzak durun. Gizli yönetici o. - Tarih: Genel olarak tarih. Cafein yönetiminde giden bir gemi. Her ne kadar bazı zamanlar haddini aşan konular tartışılsada Cafein ve Pati yönetimi derhal müdahalede gecikmiyorlar. - Görsel Sanatlar: Burada da ressam patiler, çalışmalarını birbirleriyle paylaşıyorlar, ressamlar, resimler, fotoğraflar hakkında yorumlar tartışmalar. - Bilgisayar Oyunları [PC]: PC Oyun Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tazfiona Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 arkadaşlar tesekkr ederm hos bulduk:) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 tazfiona benim sevgilim olur..ona kısaca adnan deyebilirsiniz:) balonu da.çok yakıştı:D[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." [Bu mesaj fiona tarafından 31 Ekim 2005 17:39 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Hahahh nick süfer :) Taz fiona Hojgeldin adnan.[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ya kalpleri nası alı yoduk hangi yetkiliye p.m. atıyoduk??[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Farketmez. Atın işte birine. =P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 teşekkürler :)[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.