Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

anlayamadım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ehuhe hoparlörler kapalıydı praw gönderdi bunu icq dan biraz da geç açtım sayfayı bir baktım resim dedim alla aslla ne alaka sonra öğrendim :)[hline]I know that the spades are swords of a soldier
I know that the clubs are weapons of war
I know that diamonds mean money for this art
But that's not the shape of my heart
Mesaj tarihi:
prawler vermeyin demeseydi hepsini anlatırdım:) kızmasın şimdi[hline]Hippogryph rider demiş ki:The hippogryph is an amazing creature rarely seen outside of the wild.The tricky thing about... Let's see what happens when I stick my hand inside..." *GROAAAAARR* "ÇOTAAAAA"
Mesaj tarihi:
bu gece yalnızım ve heryer karanlık felan... bakmayı reddediyorum :-o

çaktırmayın, korku b.ku gelince erkekliği bir kenara bırakmayı bilmek lazım :-p[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003
Mesaj tarihi:
bu kadar korkacağınızı bilsem koymazdım valla canlarım benim :) arada bi iki delikanlı çıkmış ben korkmam dayt fln die ama bakmayın 3.5 atmıştır hepsi :P
Mesaj tarihi:
baska bir balonu patlamamis hadisesi
onceden de acildi boyle topikler cok tartisma cikti acmayin diye, ya da en azindan bir uyari olsun diye, aramiza kaldiramayacaklar olabilir bu tur sakalari.[hline]28:06:42:12
That, is when the world will end
Mesaj tarihi:
said:
Volfied, 03 August 2003 04:18 tarihinde demiş ki:
baska bir balonu patlamamis hadisesi
onceden de acildi boyle topikler cok tartisma cikti acmayin diye, ya da en azindan bir uyari olsun diye, aramiza kaldiramayacaklar olabilir bu tur sakalari.[hline]28:06:42:12
That, is when the world will end

kaldıramayacak olduğunu sanmıyorum eğlence amaçlı açılmış bir forum ama derseniz ki açmayın;boynumuz kıldan incedir :)

[Bu mesaj Salieri tarafından 03 August 2003 04:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
mesela ben... yaşlı bnaşlı adamım kalbim vay zartım var zurtum vartansiyonvar.. varoğlu var ...koyim[hline]I know that the spades are swords of a soldier
  • Admin
Mesaj tarihi:
lol[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Cuce Berserker of mid/pry
Mesaj tarihi:
said:
BabacumMostors, 03 August 2003 04:25 tarihinde demiş ki:
mesela ben... yaşlı bnaşlı adamım kalbim vay zartım var zurtum vartansiyonvar.. varoğlu var ...koyim[hline]I know that the spades are swords of a soldier

:(
  • Yeni Oluştur...