ruby Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 hollanda'ya gidicem,geçen yıl da gitmiştim ama okulla gitmiştik o yüzde vizeydi fln hiç uğraşmamıştık..bilgisi olanlar yazabilir mi acaba nolur :( vize vermemeleri gibi bi durum olabilir mi? 3aydan cok kalınmıyo ztn ben de 2 haftalığına gidiyorum,okul ,çalışma,ticari vs gibi durumlar da yok,üstelik davetiye de yollanıcak hollanda'dan..bnm sevgilim geldi hollandadan,vize almamıs zeki :D 10euro verdi kapıdan aldı 5 dk da vizeyi..oh süper yaa keşke avrupa birliğinde olsak :([signature][hline]hani ben yetimim ya,hani ben öksüzüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 şimdi davetiye geliyorsa karşıdan işin daha da kolaylaşır. onun dışında corendon dan uçak bileti vs al.. kalacağın yeri göster ailenin ekonomik durumunu babanın ananın işini gösteren dokümanlar hazırla rahat alırsın vizeyi... gelirken de bana magic mushroom getir :P[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ztn corendondan aldım..ahhaahh tabi getiririm benden sana kalırsa :D yok ben ii kızım olur mu :P:D ((olur olur:D)[signature][hline]hani ben yetimim ya,hani ben öksüzüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konsolosluk, İstiklal caddesi üzerinde diye belirtiyim. Benim içinde coffee shoplara bi uğrarsın artık (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 hersine uğrucam her şeyi alıcam :D hiç bişe kalmıcak hollanda'da[signature][hline]hani ben yetimim ya,hani ben öksüzüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 pasaportunda herhangi bir ülkeye ait schengel vizen varsa daha kolay veriyorlar. eğer yoksa Allah yardımcın olsun...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: Lonely, 31 Ekim 2005 00:34 tarihinde demiş ki: pasaportunda herhangi bir ülkeye ait schengel vizen varsa daha kolay veriyorlar. eğer yoksa Allah yardımcın olsun... o nedir diye sorsam çok mu cahil olurum:P???[signature][hline]hani ben yetimim ya,hani ben öksüzüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 eheh ben de gidiorum sen ne zaman gidiosun?[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ocagin ilk haftasi..landgraaf,heerlen,rotterdam,amsterdam,nijmegen,sonra belçika,almanya ay cok super olucak:D sen amsterdam'a mi gidiyosun?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 2 haftada mi gezeceksin o kadar yeri? valla bravo. hala ogrenciysen kolay verirler ancak okul o aralar tatil filan degilse killik yapabilirler. Zamaninda Almanya`ya vize alirken okulun tatilde olmadigi zamani cikartmisti adiler. Schengen avrupa birligi ulkelerinin bir kisminda gecen tek bir vize demek. Bir suru ulkeye girip cikabiliyorsun boylece. Senin gecen sene okul gezisinden vizen var anladigim kadariyla, davetiye de var cok zorlamazlar. Sana bakmakla yukumlu olanlardan bir suru kagit isterler, bir de hollanda`dan sigorta isteyebilirler, yani almanya istiyor en azindan.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: ruby, 30 Ekim 2005 01:53 tarihinde demiş ki: hollanda'ya gidicem,geçen yıl da gitmiştim ama okulla gitmiştik o yüzde vizeydi fln hiç uğraşmamıştık..bilgisi olanlar yazabilir mi acaba nolur :( vize vermemeleri gibi bi durum olabilir mi? 3aydan cok kalınmıyo ztn ben de 2 haftalığına gidiyorum,okul ,çalışma,ticari vs gibi durumlar da yok,üstelik davetiye de yollanıcak hollanda'dan..bnm sevgilim geldi hollandadan,vize almamıs zeki :D 10euro verdi kapıdan aldı 5 dk da vizeyi..oh süper yaa keşke avrupa birliğinde olsak :( sakat bi mevzu yok dime hollanda flan :D[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 amerika amerika maceraaaaa macrea dolu amerika ...[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 okullar tatil olucak o zaman,ve evet sanirim o (adi neyse:D )vize de var,cunku daha evvelde gitmistik.. ve iki haftada gezicem,nijmegen'e fln arkadaslarimi gormeye gidicem gezmeye degil,digerlerini gezicem :D anelor cnm seni direkt amerika'daki bi hastaneye sevkedelim sen de kurtul ben de :D mucuk mucuk anelor:D[signature][hline]hani ben yetimim ya,hani ben öksüzüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: fenerbahce, 31 Ekim 2005 18:53 tarihinde demiş ki: said: ruby, 30 Ekim 2005 01:53 tarihinde demiş ki: hollanda'ya gidicem,geçen yıl da gitmiştim ama okulla gitmiştik o yüzde vizeydi fln hiç uğraşmamıştık..bilgisi olanlar yazabilir mi acaba nolur :( vize vermemeleri gibi bi durum olabilir mi? 3aydan cok kalınmıyo ztn ben de 2 haftalığına gidiyorum,okul ,çalışma,ticari vs gibi durumlar da yok,üstelik davetiye de yollanıcak hollanda'dan..bnm sevgilim geldi hollandadan,vize almamıs zeki :D 10euro verdi kapıdan aldı 5 dk da vizeyi..oh süper yaa keşke avrupa birliğinde olsak :( sakat bi mevzu yok dime hollanda flan :D yoo ne mevzusu :D[signature][hline]hani ben yetimim ya,hani ben öksüzüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bulmayın lam kafayı orda sakın :) viva la mariuhana[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: ruby, 31 Ekim 2005 18:11 tarihinde demiş ki: ocagin ilk haftasi..landgraaf,heerlen,rotterdam,amsterdam,nijmegen,sonra belçika,almanya ay cok super olucak:D sen amsterdam'a mi gidiyosun?? evt ama taa nisanda..oh sen belcika da yapıomussun ,ii bakalım gezelim gorelim ama di mi orada ''Brugge'' die bi sehir var siddetle gezmeni tavsiye ederim..bolbol sekerleme ye hatta orda cok meshur ve cok guzeller ama biraz tuzlu fiyatları[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 nasıl bulucam kafayı görücez bakalım:D hehe toplayamıcaklar beni :D brugge'ye de kesin giderim,şeker fln söz konusu oldu mu fiyat fln dinlemem direkt saldırırım :D hadi sana da ii eğlenceler orda ,süper bi yer[signature][hline]hani ben yetimim ya,hani ben öksüzüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 belcikada bruksel'de tren istasyonun oralarda dola$ma geceleri. karakolluk olabilirsin =) neyse hollanda kısmına geçelim. hollanda konsoloslugu kesinlikle en kolay vize veren konsolosluk.ptesi ba$vuruyosan çar$amba vizeni veriyolar. ben olsam davetiyeyi hiç i$in icine sokmazdım cünkü bi belgeye eksik derlerse (ki muhtemelen dicekler) onun kar$ı taraftan tekrar yollanmasını bekliceksin.onun yerine normal turistik vize al. ailenin gelir durumunu gösteren belgeler (tapu,kredi kartı ekstreleri,banka hesap cüzdanları vs vs),ögrenci belgesi,orda kalacagın otelin rezervasyon kagıdı,ucak biletin.bu kadardı sanırım.bir iki belge daha olması lazım ama zaten onlar vize formunun en arka sayfasında yazılıyo..bütün belgeleri 1 gün içinde toplayabiliyosun rahatlıkla..bide formu kendin doldur.cünkü konsolosluk önünde çakallar var..bi masa kuruyolar 10milyona form dolduruyolar =) ama kesinlikle tiple alakalı kıllık yapabiliteleri çok yüksek..kesinlikle hakkını ara vize alırken..adam bi tarafını yırttı bana vermemek icin ama ortalıgı birbirine kattım aldım ben..ki zaten vizem hazırmı$,adamın amacı beni oyalamak.. onun dı$ında,zaten bi defa gitmi$sin.tabiri caizse muhtemelen yemedigin b.k kalmamı$tır =) ha kaldıysa ve merak ediyosan elimden geldigince yardımcı olurum.[signature][hline]g3nksquad lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Bathory, 02 Kasım 2005 04:39 tarihinde demiş ki: belcikada bruksel'de tren istasyonun oralarda dola$ma geceleri. karakolluk olabilirsin =) neyse hollanda kısmına geçelim. hollanda konsoloslugu kesinlikle en kolay vize veren konsolosluk.ptesi ba$vuruyosan çar$amba vizeni veriyolar. ben olsam davetiyeyi hiç i$in icine sokmazdım cünkü bi belgeye eksik derlerse (ki muhtemelen dicekler) onun kar$ı taraftan tekrar yollanmasını bekliceksin.onun yerine normal turistik vize al. ailenin gelir durumunu gösteren belgeler (tapu,kredi kartı ekstreleri,banka hesap cüzdanları vs vs),ögrenci belgesi,orda kalacagın otelin rezervasyon kagıdı,ucak biletin.bu kadardı sanırım.bir iki belge daha olması lazım ama zaten onlar vize formunun en arka sayfasında yazılıyo..bütün belgeleri 1 gün içinde toplayabiliyosun rahatlıkla..bide formu kendin doldur.cünkü konsolosluk önünde çakallar var..bi masa kuruyolar 10milyona form dolduruyolar =) ama kesinlikle tiple alakalı kıllık yapabiliteleri çok yüksek..kesinlikle hakkını ara vize alırken..adam bi tarafını yırttı bana vermemek icin ama ortalıgı birbirine kattım aldım ben..ki zaten vizem hazırmı$,adamın amacı beni oyalamak.. onun dı$ında,zaten bi defa gitmi$sin.tabiri caizse muhtemelen yemedigin b.k kalmamı$tır =) ha kaldıysa ve merak ediyosan elimden geldigince yardımcı olurum. saol ya,böyle okudukça içime ferahlık geldi :D:) ehehe verirler işallah vermezlerse yıkarım ülkedeki bütün konsoloslukları fln!! yediim b-okları ikinci defa yemek istiyorumdur belki:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 iyi eglenceler o zaman sana =)[signature][hline]g3nksquad lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar