priest_mert Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 patidaşlarım dünden beri ugrasıyorum su patchlerle.bana acil 1.7.1 i nerden indirebileceğimi sölermisiniz?hiç bir yerde bulamadım.link atarsanız sewinirim[signature][hline]Power of Priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Patch listesi..[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
priest_mert Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 buldum bile.teşekkürler :)[signature][hline]Power of Priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llotheis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 yok oyle bi patch (=[signature][hline]Llotheis Themaelstrom Passionplay Ragnaros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ya 1.7.0 dan 1.7.1 e direkt yükler zaten yani öle zor bişi deildir yüklemesi ama benim gibi p2p blocklu bir ağda isen (damn bilkent dormnet) bu konu daha önce konuşuldu ve bir arkadaşımız linkini vermişti. buyur burdan yak[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
priest_mert Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 yoq ya öle direkt yüklemiyo wowguru da bile yok.ruslar yapmış onu buldum. :)[signature][hline]Power of Priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
priest_mert Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 bi sorum daha war ya.ben laptop a yükledim.henüz oynayamadım gelçi.504 ram,1.73 ghz war.kaldırır mı acaba?ogrimmar a falan girince patlıyacağını biliyorum ama quest yaparken falan nasıl olur bilmiyorum.bilgisi olan warsa yazsın pls![signature][hline]Power of Priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 504 ram baya kastırır. ama arazide :D iken pek bişi yapmaz. ama görüntü ayarlarını en sonlara alırsan anca. yani bir de kaliteli görüntü dersen havanı alırsın :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 504 olarak goruyorsan rami shared dir. ekran kartina biraz daha ayirirsan daha rahat olur[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 yeni açmak istemedim ama burdaki link us için eu için nerden bulurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar