zydar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Arkdaşlar, Golden Retriever arıyorum. İstanbulda kalıyorum. bakırköyde 2 katlı gneiş bahçeli güzel bir evim var. rahaltıkla bakabilcek pozisyondayım. şuan ç.kkale üni okuyorum. biticekbu yaza doğru. hayatımda en çok isteidğim şeyler biri bir köpek sahibi olmaktır. aradığım cins budur.. bana yardımcı olabilcek her kim varsa konuşmak isterim. msn: [email protected][signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 bende arıorummmmmmmmmmmmmmmm=)) bide van kedisi aranıooo bi gözü yeşil bi gözü maviii =))[signature][hline]İch Habe Nie Aufgehört Dich Zu Lieben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 umarım ufaklığa ev bulursunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!1111111 ftw![signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 valla golden lar evde daha iyi bakılıyo eve alabileceksen al sade bahcede olunca hayvanların piskolojisi bozuluyo cok insancıl köpekler bizim tanıdık cocukalrın hevesine aldı köpegiarka bahceye attı sitelerinin bekcisi bakıyo suanda köpek cok asırı derecede insancıl ama iste sade bekci bakıyo birazda arsız olmus komut flaanda dinlemedigi icin artık evde sokulamaz baya büyüdü cünkü[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berzah Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Cok insan gordum ben HAYIR BAHCEDE KALICAK EVE ASLAA SOKMAM dien :) ama 1 tanesini bile bahcede gormedim :) kimse kiyamaz boyle sevimli yaratiklara :)[signature][hline]Turkish Rap Istanbul UnderGround Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GangstarsLan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 iLerde beslemek istediğim tek cins köpek...yirimmmm :)[signature][hline]Fuckat böyle yaparsan fucka basarız fucka basarsak fuckarım seni ufucklık ..! _______________________________________ Eger DanS etmemeye yeminLi ßir Rahip,Rahißeysen!haßerin oLsun!ßu Gece TanrI ßir DJ! ße GangSta !! __________________ MSN Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar