kmert Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Nasıl oluyor bu wireless olayı.Şimdi bende zoom marka adsl modem var.İnternetimi wireless olarak kullanmam için ne yapmam lazım.Bu konuda biraz bilgisizim lütfen biraz ayrıntılı anlatırmısınız.Psp ile netten oyun oynamak istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 İnternetini wireless olarak kullanamazsın, wireless modem ile nete bağlanabilirsin.Wireless demek kablosuz demek...[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kmert Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 yani en baştan bir tane wireless modemmi almam lazım?Elimdeki modemi kullanmayacakmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ewt wireless modemin olması lazım tabi ki (85$ gibi fiyata bulunabiliyormuş) bir de bilgisayarında / laptopunda wireless lan özelliğinin olması lazım galiba, yani laptopların çoğunda varda bilgisayarları bilmiyorum.[signature][hline]aslında kötülüklerin en kötüsüdür umut, çünkü insanın çektiği eziyeti uzatır. figure.09 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kmert Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 laptop kullanıcı değilim desktop var işletim sistemimde xp professional wireless olarak kullanabilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deejay17 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 şu anki modem in ethernet ise bi access point alıp o modeme bağlarsın böylece wireless yayın yaparsın.. desktop pc nede pci slotuna takılan wireless kartlarından alırsın olur biteer.. ama desktop pc de wireless kullanmak ta çok mantıklı değil bence...[signature][hline]Absolutely ABSOLUT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bence de ne gerek varki[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kmert Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 PSP için wireless istiyorum.Evet ethernetten bağlanıyorum bu access pointler ne kadar oluyor ve hangisini almam lazım.Modem olarak zoom X4 kullanıyorum.Birde bu wireless kartlar ne kadar oluyor.Bu access point modememi takılıyor?Yardımlarınız için teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deejay17 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 access pointlerin bazılar zaten kendi modem bazılarının arkasındada ethernet girşi war o lan ı wireless yapıoyor yani aynı ağ a birde kablosuz eleman eklemeni sağlıyor.. yaklaşık 100 milyon civarı bişey...pc/notebook için olan kartlarda 27$+kdv civarı yani 60 milyon falan[signature][hline]Absolutely ABSOLUT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar