Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Buyrun Yeni açılan ve geleceği olan bir site,herkesi bekliyorum,fikirlerinizi,önerilerinizi.. Ayrıca moderator alımı vardır,ilgilenenler özelden ulaşabilirler.[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Site güzel fakat bi sürü bölüm var ya.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 merak etme herşeyi düzelticez,yani benim forumum yada bizim forumumuz diye birşey yok,herşeyi beraber düzenleyip yapıcaz,ve eğer zaman ayırabilirim ilgilenirim diyen kişiler varsa seve seve özelden ulaşsınlar bana..[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 daha yeni açılmış biyere bence çok fazla bölüm var[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 I Love =o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 hayırlısı olsun :)[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Bütün videolarımın bulunduğu persınıl sayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Teşekkürler.. Dedim ya bölümleri ayarlayabiliriz sorun değil.[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: Pluton, 27 Temmuz 2005 15:56 tarihinde demiş ki: daha yeni açılmış biyere bence çok fazla bölüm var Ehuehueh plo önce ben dedim.. nihahaha :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: darkned, 27 Temmuz 2005 16:00 tarihinde demiş ki: abi paticikten sonra neden hiç bi forumu begenemiorum:) bide bu paticik nasıl bu kadar kalabalık ya pek cok forumda bu kadar kalabalık olmuo...reklamı ii yapmıslar.. Bence hazır bi forumu alıp 2 dakka kurup site açmadıkları için bu kadar kalabalık...[signature][hline]You are currently using 2169 MB (90%) of your 2421 MB. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Anlamadığım neden kolayforum? Ne maksatla yane.[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade Önemli Not : Post Kasmak İçin Tasarlanmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Beyenmedim, tekrar dene.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: Mayhem, 27 Temmuz 2005 18:17 tarihinde demiş ki: Beyenmedim, tekrar dene. :lol: bi ara bi konu başlığı açılmıştı, yapılan yorumların nasıl olması gerektiği hakkında fln snrm tam emin diilim flashback oldu :) bu yorum çok güzel mesela tebrik ederim beğendim.[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]i have become comfortably numb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Oyun Download bolumu var da nasil olacak o is acep?[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Bence paticik varken,Türkiye'de forum sitesi açmanın bir anlamı yok.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 öncelikle hayırlı olsun, fakat şu phpbb vbulletin openbb gibi hazır kodlar ile site açmayın gerçekten hoş durmuyor + değerde verilmiyor. açacak iseniz gerçekten iddialı değişiklikler yapın ki farkınız olsun o zaman ilgi çekersiniz.[signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bobo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Seperate, 27 Temmuz 2005 15:51 tarihinde demiş ki: Yeni açılan ve geleceği olan bir site,herkesi bekliyorum,fikirlerinizi,önerilerinizi.. Gelecegi olup olmadigini nerden anladin? Ayrica ne farki var diger basit forumlardan. Bildigimiz kirilmis vbulletin'i kurmussun o kadar. Zaten "kirilmis" sozcugu ile "gelcek" bir arada kullanilabilecek seyler degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Bobo, 28 Temmuz 2005 13:23 tarihinde demiş ki: said: Seperate, 27 Temmuz 2005 15:51 tarihinde demiş ki: Yeni açılan ve geleceği olan bir site,herkesi bekliyorum,fikirlerinizi,önerilerinizi.. Gelecegi olup olmadigini nerden anladin? Ayrica ne farki var diger basit forumlardan. Bildigimiz kirilmis vbulletin'i kurmussun o kadar. Zaten "kirilmis" sozcugu ile "gelcek" bir arada kullanilabilecek seyler degil. [signature][hline]You are currently using 2169 MB (90%) of your 2421 MB. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 yakıstıramadım cık cık cık reklam yapmıssın[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Var mı patiden üyeler? Spor ve online moderasyonu bende de.[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar