nix Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Beramusta düpelerin silinecegini ögreneneler pazara damladı hemen . işte başlıyor gözlerinizi kapatın (yok iice açın:)koltuklarınıza yaslanın ..ee [spo1=white dragon ][/spo] [spo2=c.s ne hallerde][/spo] [spo3=elf belt][/spo] [spo4=w.e +3][/spo] [spo5=r.o.m][/spo] [spo6=r.e][/spo] [spo7=totemic][/spo] [spo8=glas belt +3][/spo] [spo9=kekurii][/spo] [spo10=r.o.c omgggg hatta w.t.f hatta...][/spo] [spo11=mirage dagger +8 sudan ucuz][/spo] [spo12=elf ring][/spo]we şimdide shouttan bazı secmeler :) reklam nası yapılır [spo13=+8+7+6 shrd ][/spo] [spo14=+8 shrddddddd][/spo] [spo15=ve +8 shrdın sonu][/spo]son olarakta gülmek için yada aglayacak halimizemi desem bir s.s daha [spo16=woood staf+8 sahibinden][/spo] pfff yoruldum valla basım döndü ...burası neresi ben kimim sen kimsin aadasdjashdjkasdfgaf[signature][hline]nick:Nix_ lvl :61 blade master clan:şu an yok bug var nation: El morad server: Beramus np:33xxx "Yüreğin kendi mantığı vardır, mantığın ise bundan haberi yoktur" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ucuncu_deli Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 omg... abi yuh ki ne yuh.. zaten bunları alan adamda zike sürülecek akıl yoktur.. bazı spoilerlar açılmıo yalnız..[signature][hline]Server: Ares Clan : FriendShip Race: Elemental Lord LvL : 61 i Love OssuRuk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 baktıkca insanın içi açılıo demi :D[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 50k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OSMANKEPENEK Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ufffff one diyesim geldi :)[signature][hline]ID :azrail: ares IvI :su an iyi gidiyo el morad (e tabiki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nix Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 valla basım döndü zatti spolier yapmak ayrı bi dert bu yaştan sonra. şu an hala +3 roc la +3 w.e wede +3 glas beltte takılı kaldım onlar bende olsa ölümsüz olurum ya[signature][hline]nick:Nix_ lvl :61 blade master clan:şu an yok bug var nation: El morad server: Beramus np:33xxx "Yüreğin kendi mantığı vardır, mantığın ise bundan haberi yoktur" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 sen hiç bişi görmemişssin 3 saattir pazardayım oyundaki bütün herşeyin +8 ini ve +3 ünü gördüm neler neler ms +8 ler neyse saymıscam hemde hepsi tezgahtaydı en çok üzüldüğüm adam rogue shell +8/15 set i koymustu göz göre göre satıldı[signature][hline]Hayat Offline , Knight onLine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nix Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ewet aynen ya zaten o s.s lerin birinde shouttan yazılan yazılara bak birileri hala +8 item alacam diye baarıp duruyo vede alıyolarda[signature][hline]nick:Nix_ lvl :61 blade master clan:şu an yok bug var nation: El morad server: Beramus np:33xxx "Yüreğin kendi mantığı vardır, mantığın ise bundan haberi yoktur" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 zuhahahahah duperamus no comment muahahaha[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: MoradSlayers Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nix Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 yalnız Ares tete işler farklı deil butun serverlarda var bu olay[signature][hline]nick:Nix_ lvl :61 blade master clan:şu an yok bug var nation: El morad server: Beramus np:33xxx "Yüreğin kendi mantığı vardır, mantığın ise bundan haberi yoktur" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 orasi öle ama bu kadarda deil ki be kardesim xD[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: MoradSlayers Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nix Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Öle Öle Ben Biliyom Cafede Ares te oynayanlar var öleeee :)[signature][hline]Nick:Nix_ Lvl :61 Blade Master Clan:şu an yok bug var Nation: El Morad Server: Beramus Np:33xxx[b](Düpe nedeni ile kapalıyız) "Yüreğin kendi mantığı vardır, mantığın ise bundan haberi yoktur"[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ya annasamadik hala senne xD yani bu itemler pazarda deil böle :D:D:D[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: MoradSlayers Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Eh güzelmiş :) Bakalım neler gidecek herkezden, elexirim dupe çıkarsa canım sıkılır ama +10 shard yerine bazı lavukları sword breaker la görüceksem çıplak dolaşmaya razıyım :) :)[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:158.xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nix Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 hahhaha aynen bendeki tek korktugum item +8 giga Pazardan aldım iki ayı gecti ama bakalım..düpe deil dedi satan sahıs düpeysede çökerim tepesine :) ama +7 raptorum hala duruyo satmadın ne olur ne olmaz +lı uniqlerin hepsi silinecek bakalım o zaman görces c.z yi[signature][hline]Nick:Nix_ Lvl :61 Blade Master Clan:şu an yok bug var Nation: El Morad Server: Beramus Np:33xxx[b](Düpe nedeni ile kapalıyız) "Yüreğin kendi mantığı vardır, mantığın ise bundan haberi yoktur"[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: nix, 01 Kasım 2005 00:11 tarihinde demiş ki: hahhaha aynen bendeki tek korktugum item +8 giga Pazardan aldım iki ayı gecti ama bakalım..düpe deil dedi satan sahıs düpeysede çökerim tepesine :) ama +7 raptorum hala duruyo satmadın ne olur ne olmaz +lı uniqlerin hepsi silinecek bakalım o zaman görces c.z yi +li uniqlerin hepsini silmesinler ya sadece dupe olan + li uniqleri silsinler :D:D:D[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: MoradSlayers Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 hepsi giderse benim black dragon +1 yalan olur :< bu da demek oluo ki priest a hell breaker işi yatar =([signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / peru clanındayım o_0 Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: nix, 01 Kasım 2005 00:11 tarihinde demiş ki: hahhaha aynen bendeki tek korktugum item +8 giga Pazardan aldım iki ayı gecti ama bakalım..düpe deil dedi satan sahıs düpeysede çökerim tepesine :) ama +7 raptorum hala duruyo satmadın ne olur ne olmaz +lı uniqlerin hepsi silinecek bakalım o zaman görces c.z yi Hehe herkezde aynı mantık, bende baba yadigarı +7 Elexiri saklıyorum.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:158.xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nix Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ya +1+2+3 vs uniqlerin tamamı silinicek +8 itemlerin % 90 silinecek ..o yuzden herkes elden çıkarma derdinde ama gercekten hakkıyla oynayan 3-5 oyuncuda nasibini alcak bundan. az önce oyuna girdim ilk gelen pm ama Allahtan bu bari Türk çıkmadı [spo1=want +3 w.e ?][/spo] [spo2=u Türk ?][/spo][signature][hline]Nick:Nix_ Lvl :61 Blade MasterClan:şu an yok bug varNation: El MoradServer: Beramus Np:33xxx[b](Düpe nedeni ile kapalıyız) "Yüreğin kendi mantığı vardır, mantığın ise bundan haberi yoktur"[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 mircta muhabbeti gecmisti adamin 1i misal 3 we yi dupeleyip +1 yaparsan +1 süt mü oluo nasi anliolar dupe oldugunu demishti cevap olarak +1we nin 3 tane farkli id sinin oldugu idi... yani diecegim su ki bu dogruysa eger ve charlar kontrol edilmeden direk +1 li uniqler siliniosa ( ya söyle diim en azindan benim sahip oldugum 1 +1we ve 1 +1 white dragon neck silinirse) daha fazla oynamaya gerek yok diecem ama yine herkes oynamaya devam edecek biliorum :D:D:D[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: MoradSlayers Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nix Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 az önce elime gece s.s [spo1=+3 lerr][/spo]ve buda bi yardım talebi bi ispanyol ve bi turk nası anlaşır [spo2=helpp pls][/spo] [spo3=thx][/spo][signature][hline]Nick:Nix_ Lvl :61 Blade MasterClan:şu an yok bug varNation: El MoradServer: Beramus Np:33xxx[b](Düpe nedeni ile kapalıyız) "Yüreğin kendi mantığı vardır, mantığın ise bundan haberi yoktur"[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nix Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 İron necklace bu kadar aciz duruma düşmemştir herhal [spo1=iron neclkace][/spo][signature][hline]Nick:Nix_ Lvl :61 Blade MasterClan:şu an yok bug varNation: El MoradServer: Beramus Np:33xxx[b](Düpe nedeni ile kapalıyız) "Yüreğin kendi mantığı vardır, mantığın ise bundan haberi yoktur"[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 yeter yaf gördükçe içmiz gidiyo :D[signature][hline]-aga asist oyundamı? -yok şuan -clan için sormuştum -clan full :( -kurucu abim nasıl olsa atar birini LOL :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Beramus ta Shellerim Dupe deiL ama dagger Lar tabiki dupe.. wipe tan sora iLk işim sword breaker +7 yapıp strengh_magic die bi mage var onu kesmek oLacak :D:D adama spike la 600 vurdum gözLerim doLdu =)[signature][hline]Hayat Offline , Knight onLine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 iron necklace +3 te vardı pazarda. HatırLarımda Beramus un 3. ayında feLan gene böLe büyük bi wipe oLmustu.Serverda 4 tane shard +8/80 poison 1 tanede shard +8 without poison kalmıstı. ve o without poison bendeydi hey gidi günner gene Kalsa keşke :P[signature][hline]Hayat Offline , Knight onLine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nix Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Bakın kaynak saglam düpe veya deil +1 ve ötesi uniqlerin tamamı +8 itemleri % 90 silincek ama tabi ki söylediklerini yaparlarsa yani yine kurunun yanında yaşta yanacak Not : Kaynaklarım gizlidir :)[signature][hline]Nick:Nix_ Lvl :61 Blade Master Clan:şu an yok bug var Nation: El Morad Server: Beramus Np:33xxx[b](Düpe nedeni ile kapalıyız) "Yüreğin kendi mantığı vardır, mantığın ise bundan haberi yoktur"[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar