mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 arkadaslar ilk defa verilen tarihte adsl kesin olarak arttı ve artık 256 limitliler 512 3 gb limitli oldu mutluyum :D[signature][hline]the truth is out there... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 onca TTNET baslıgı varken yenisini acmana anlam veremesemde -- Ne alaka verilen zamanda yapılmış olduğu?? taaa mart ayından beri yapılacak diyolardı erteleye erteleye sonunda yaptılar 2005 bitiyordu zaten yiyosa yapmasınlar.[signature][hline]|Chaos Design & Hosting| |Sindarin MMO| | Ultimatr.Net| |Storm UO| Evlenilcek Kız Aranıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Benimki olmadı ama :([signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ama bu sefer bu ayın basında olucak dediler ve oldu onceki milyar tane kolpayı geçersek bu ilk oluyo[signature][hline]the truth is out there... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 lem bende 256 3 gb kotalı kullanıyorum hala olmadı benımkı yukselmedı[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bende ondan kullanıyorum oldu benimki bi usb sini çıkar modemin sora tekrar gir nete[signature][hline]the truth is out there... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Olmadı benimki. Modemi kapatıp açtım, wireless network'ü disable ettim sonra yeniden bağlandım. Yok. Hala 256 :( Kafam girsin Türk Telekoma :hrr:[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 nilep bekle oldumu otomatik res atio modeme benim arkin hala 256 2 sokak otede benim sabah 9 da oldu cok sacma bence ayni anda olmaliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLCu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 yavaş yavaş geçiyorlar 512kbps'ye..bölgeden bölgeye değişir geçiş zamanları. hepsini birden nasıl geçirsinler bir anda?[signature][hline]http://www.turktekno.net http://www.ekpaket.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 hepsini ayni anda demiorum ya ben izmir bornovadayim sabah 9 da oldum arkta 2 sokak otede ayni sehirdeyim ama hala olmadi onu diorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 izmir/bahçelivler'de hala geçemedik biz, bu arada bu ilk değil, zamanında 128di[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 uzulmeyin geçer çıkarın bakiim kafaları[signature][hline]the truth is out there... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Yeter artık. Ne yapacağınızı şaşırdınız. Başka konu açacak başlık bulamıyor musunuz ? Bu kadar kısıtlamayın kendinizi, biraz düşünmeyi deneyin. Geyikleri bile sıktı bu muhabbetin.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Herkesi KOTALI yapıp yavas yavas herkese GECIRMEYE calisiyorlar olan biten bu. kotalıda asmadiginiz limitleri odemeye basladiginizda hic sasirmayin.[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Ben de acaip sıkıldım bu muhabbetten ya nedir bu. Tamam istiyosunuz da bu kadar topic acmanın manası nedir? Bırakın abi olur böyle. Tepki göstermeyin demiyorum, ÖZENTİ olmayın diyorum.[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ossun yinede kafalar telekoma...[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar