Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

r402 newbieitems

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
newbie itemler newbie olarak gözükmüor nedeen kaynaklanır birde heal scrsine nblnin sd functionını ekledim ama account.name hatası verıor burda accountun yerıne baska bırsey yazıorduk acaba neydı yardım edersenız cok makbule gecıcek
Mesaj tarihi:
tüm playerlara vereceğin bir eventte itemclick triggerına attr_newbie varsa message versin diye kendin ayarlamalısın :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Mesaj tarihi:
thanks a lot but i'm new scripter:P yanı sıfırdan scripterlıga basladım sayılır herseyı mantıken yaptım yanı mantıgımı dınledım ona gore scrler bulup sıfır hatasız ayarladım fakat bı baktımkı ama newbie olmuor mur yanı ılk r402 yı kurdugumdan berı olmuor bu soledıgın ıslemı nereden yapıcam:P
Mesaj tarihi:
fix scripti vardır genelde tüm playerlarda olur? .show events yazdığın zaman herkesde olan bir event vardır [events fix] olarak geçer piyasadaki script packlerinde. onun altında on=@itemclick diye bölüm var oraya ekleyebilirsin.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
  • Yeni Oluştur...