_Lancelot_ Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Kusura bakmayın çok soru sordum ama ben runela teleport oldum iştem paladin armoru aldım[ukta kalmıştı wala bu armor] sonra napacam ?[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] Nblden[Silver] Vestelden[Lancelot Ivanov] Avaturkten [William Hurt] Diye Tanırlar beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 arkadaşlar ben oyuna yine başladım. fire mage olmak istiorum ama manastıra girmek için sheep bulmam lazım. farmer lardan alabilirsin diolar ama ne lobart ne akille konustuumda sheep almak için bi seçenek çıkmıo? sheep kesip skinini etini götürdüm manastıra bişi olmadı? nerden alıcam sheep? nasıl alıcam?[hline]Oski lvl50 Hero RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Onar's Farm , diğer adıyla Mercenary kamp diye geçen yerin sağında yada solundaki ormanda Pepe denen bir eleman var. 100 golda satıyor koyun. Ondan alıcaksın.[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar