Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul - Kadıköy - Zeus cafe

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mekan kadıköy çarşısının arka girişinin hemen karşısındaki sokaktan yukarıya doğru çıkınca solda ya da karşısında kalıyor.

ama ben bu mekanı övecek miyim? hayır yereceğim

girişte güzel bir yere benziyor. tipik bir rock-metal cafe diyebiliriz keza içeride yüksek desibelde metyal ağırlıklı müzik çalıyor. ortam yine tipik şekilde loş hatta ilk katta asma kat çıkmışlar sahaf cafe gibi

peki mekanın nesini yereceğim?
ben oruçlu gittim mekana yanımda 3 arkadaşım daha vardı, yani 4 kişiyiz oturduk arkadaşlarım çay isedi ben niyetliyim dediğimde "servis parası" diye bir şeyden bahseti garson. üstelik çay 1.5 YTL iken servis parası 2 YTL. herhalde cafe mafyasıdır bu da hani "abi burada çizerler manitanı" hesabı (ki manita da yok ya yanımda.. hayır arkadaşlar bayan o ayrı)

servis parası gibi komik bir şey duyduktan sonra kalkmaya karar verdik ki bu seferde garsının tiksindirici ve habis şer üslubuyla "beleşçilere yer yok" demesi ayrıca sinir katsayımın yükselmesine neden oldu.

yani o yere 2 kişi gidip iki çay içip akşama kadar otursaydık herhalde daha çok mutlu olacaktı işletmecisi ve garsonu.. ama 3 kişinin vereceği parayı beğenmemiş olacak ki beni beleşçi ilan etti birden

işin daha aciz tarafı da mekanın sahibi "Viktor Levi Şarap Evi" ya da "Piyer Loti Kahvesini" işlettiğinin hayalini gerçek dünyaya uygulamış olması

belkide ileri erecede açgözlülük hastalığı vardır kendilerinde..

aman diyeyima rkadaşlar kendinizi bu derece küçük bir mekanda göstererek küçük düşürmeyin kendinizi.

esen kalın[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Mesaj tarihi:
evet terbiyesizlik olmus sanki full cekio mekan servis parasi alio yer kaplama falan die kesin kizlarin da oraki varligiyla ayri bi triplere girip sölemislerdir gitmemek lazim öle yerlere parayi da beenmiolar artik adamlar..[signature][hline] ..ainu was here..
Mesaj tarihi:
bende arkadasla bi nargile kafeye oturmustum seneler once.yarım saatte bir bişeler solemen gerekiyodu,anlam verememiştim,sinir olmustum ayakustu belimizi bukup arkaya geçtiler diye .artık alıstım her yerde karsılasınca.servis ucreti çok ilginçmiş ama[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Mesaj tarihi:
terbiyesizlik yapmışlar
sana servis yapmıyo ki neyin parasını isteyebiliyor
senden aldığı o para karşılığında vergi nasıl ödeyecek? konaklama mı sayacak onu heh
git şikayet et biyerlere :)
Mesaj tarihi:
Ahmet abi iyi adamdır başı 10 kişi gelip 1 tane çay söyliyen adamlardan dolayı çok ağrı yapıyordu böyle bi uygulamaya geçti cidden yani adamlar yer işgal ediyor sonuçta..

gerçi doğru değil pej hatalı ama birde onun tarafından düşünün olayı..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Mesaj tarihi:
uhahaha ahmet abiye bi olay daha ...
yani arabayı yan yatırıp korumaların arkasından geçtim dubai prensesine kartımı verdim sora arabayı tekrar yatırıp korumaların arasından geçtim diyen bi tiptir ahmet baci :D kesinlikle karşı çıkıyorum kınıyorum ama elimiz mahkum gidecez yane de bizden öle bişi almıolar gittiğimizdE? :D[signature][hline]You All Stare But You Never See There Is Something Inside Me ...
Mesaj tarihi:
işin aciz tarafı şu..

o mekana iki kişi de geleiblirdi 4 kişilik yer kaplardı ama biz 4 kişi gittik 3 kişi sipariş verdi ve uzun bir sğüre duracaktık orada ki bu süre içerisine kaç çay kahve içilir yani

servis parasından daha ziyade ben o garsona "tilt oldum" desem daha isabetli olur yani eşşek sudan gelinceye kadar dövmek vardı o herifi[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Mesaj tarihi:
hoş daha tepkim devam edecek bir kaç kişiyle görüşüryorum en kısa zamanda sağda solda bir yerde kara listeye aldıracağım orayı inat ettim[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Mesaj tarihi:
abi aynı şeyi bende yaşadım aynı yerde orda azman bi arkadaş var bişey içmeyecekseniz kalkın falan dedi uyuzum ....[signature][hline]Through nature's inflexible grace I'm learning to live
Mesaj tarihi:
En sinir oldugum seylerden biridir bu servis parasi ama
Garson un belesci fln demesi hic hos degil vede cildirtir adami.

Orda o adamin isinin ne oldugunu hatirlatman gerekirdi. Yani sen istersen aksama kadar 250 tane cay getirmesi lazim o adamin o herifin gorevi o kafe sinirlari icerisinde sana hizmet etmek. Ankarada olsaydin boyle sinir heriflere nasil eziyet edilir pratige dokulmus sekilde sana aciklardim ama :)

Igrenc herifler. Bu servis parasida cok luks yerlerde olur genelde ama simdi yeni moda oldu servis parasi ustune birde bahsis fln istiyorlar zaten servis parasinin olayi bahsis genelde %10 olur sabit bir rakam degildir yani[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma
Tutarsanda sakın bırakma

a.k.a homoid
Mesaj tarihi:
saçmalığın dik alası.

bir şey almayacaksa almayacaktır yani adam. tek başına olsa bi derece de, bu şekilde cok abartı olmuş. 2 milyon başlı başına oha dencek bir fiyat

zeus u sevmiyordum zaten, tiksindim iyice.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Mesaj tarihi:
Super bir Mekan özellikle metal severlere hitap ediyor ama alışkın değilseniz çıkışta başınız fena halde ağrır[signature][hline]Est Sularus Oth Misthas
Quis custodiet ipsos custodes ?
----------------------
uhr-miller
Mesaj tarihi:
öyle bir ortamda insanın bira içesi geliyor, sonra bira bulamayınca düş kırıklılığına uğrayıp kalkıp kargaya gidiyorsunuz:-)
of gidesim geldi bi anda (karga'ya)s[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag
dilinizden utanmayın!
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Mesaj tarihi:
biri şu mekanı çok iyi anlatabilir mi nerdeyse akmara falan mı yakın?[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Mesaj tarihi:
bizde metboyla bu konuyu okuyup muhah ne salak yer dedik .. dedik ama adını hatırlama zahmetine girmeden aynı yere gittik bize bir gıcıklık yapmadılar ama içeri kız arkadaşları geldi & tek müşteri bizdik hadi biz kapatıyoruz gidin dediler =p[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.

Mesaj tarihi:
yahu şurayı biri tarif etsin akmarın arka çıkışından düz ilerleyip ilk sola dönünce sağımızda oluomuş sanırım?!?1[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ben bi arkadaşımla bundan çook önce gitmiştim oraya.. sürekli giderdim sonra bi ara kız arkadaşımla bana salak sulak bişiler sölemişti hatırlamıorum gerne aynı bu servis parası mantığıyla.. artık gitmiorum kendilerinide sevmiorum.. her neyse arkadaşımla gittim ben kahve içicem dedim arakdaşa sordu ahmet, yok şimdi içmicem dedi.. biraz durakladı ahmet.. peki dedi burda o duraklama sonucu ilk gerginlii yaşadık ztn. neyse bi kaç zmn geçti yukarı geldi gene arkadaşıma şimdi istiomu canın bişi içmek dedi.. hayır istemio dedi. e niye geldin o zaman buraya dedi. arkadaşımda sanane arkadaşım sussana sen dedi. para istiosan veriim yeterki sus yada kalk ozan gidelim abi dedi.

arkadaş uyuz olmuştu dövücekti adamı nerdeyse hayvan gibide bi arktı küçük çapta bi yarma :)
ahmeti döverdi yani.. komikti bende para uzatmıştım kalkarken içtiim kahvenin almıodu filan arkadaş aldı elimden aprayı fırlattı yere çıktık gittik aueha
  • Yeni Oluştur...