Dygrogrand Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 2-3 haftadır oyun almıyorum yarın gidip almayı düşünüyorum. Sizce ne alabilirim? yeni eski farketmez bulunabilir olsun da.. Şu Sistemde oynanabilecek birşey tabii ki: PIII 800 , 256 ram, 32 mb tnt2 m64[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Baba ekran kartını değiştir. Onla bişey oynanmıyo. Nerdenmi biliyorum?? Benimkide ondanda ondan. (Bu nası cümle lan?) Bide her oyun için bi topic açılıyo oralara bakıver böle açma pek ilgi alaka gostertmezler hele bu saate.[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı Nooooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 war3 ve expansionı frozen throne dene..[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 commandos 2 bide starcraft series ben aldım bunları daha oynamadım ama oynıcam :P[hline] klavyedeki "z" tuşu bosulması sonucu "z" ler artık "s" oldu, bilginise... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 frozen throne 2 hafta sonra lionheart alırsın run away sims in yeni hedesi[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteRobe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 bu Tennis Pro Ace nasıl güzel galiba bayagı 2 kisi iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehoca84 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Run Away: A road adventure yakışır....p2 233 ile bilem çalışıo yeni olmasına rağmen ehaa:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteRobe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Güzel yarış oyunu dersen bilgisayarda beni tatmin eden bir oyun cıkmadı daha.En sevdigim arlarından NFS:Porsche idi.Indy Car Seriesi bekliyorum umarım güzel cıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 blitzkrieg[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Port Royale[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Midnight Club2 Pirates of Caribbean Sea[hline]Zegna, 13 July 2003 16:28 tarihinde demiş ki: yaz okuluna kafam gırsın Ben Diyorum ki: +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 midnightclub o sistemde kasabilir. war 3 exp.'i tavsiye ederim grafikleri kısarsan sorun yaşamayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar