Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başlangıçtaki ırk dağılımı


turkuoise

Öne çıkan mesajlar

Mike "Campion" Wallis Gamesdomain'deki yazıda oyun başlangıcındaki ırkların dağılımının aşağıdaki şekilde açıklamış:

The universe contains about 5,000 solar systems, with each system having between 2 to 14 planets, in addition to moons, stations, and asteroid fields. At start, only about 20% of those systems will be populated, with the breakdown being 40% Amarr, 25% Minmatar, 25% Gallente, and 10% Caldari. The Jovians, a mysterious race, are also included-though the territory their empire spans is not known at this time.

5,000 yıldız, her yıldızın 2 ila 14 arasında gezegeni, ek olarak olarak aylar, uzay istasyonları, astroid kuşakları. Başlangıçta bunların sadece %20'sinde yerleşim olacak. %40 Amarr, %25 Minmatar, %25 Gallente ve %10 Caldari(Ezik ırk :-)). Her ne kadar imparatorluklarının yeri bilinmese de Jovian denen gizemli ırk da olacak.

Not : Umarım bu Jovianlar Eve'in Jedi'leri olmazlar.[hline]Oracle: Deli Minmatarlının kanlı şirketi. :-)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Köle ve narkotic(insanları köle yapmakta kullanılan cinsinden) ticaretine bulaşmazsan veya bu işlere yapan bir şirkete üye olmazsan, bizim açımızdan hiç korkma.[hline]Oracle: Deli Minmatarlının kanlı şirketi. :-)

Edit : Ehm, Jovianlardan ben de tırsıyorum, ama belirli şartlar altında(Çok para, yetenek vs vs.) Jovian olma şansı olacak her oyuncunun

[Bu mesaj turkuoise tarafından 24 Şubat 2003 15:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...