AthleT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Eskiden bayramların tadıda bi ba$ka idi, bilmem eski diyebilecek ya$tamıyım ama cidden çok mu hızlı deği$iyoruz onu merak ediyorum. Eskiden arefe günü bolca bi alı$-veri$ yapılırdı bayramda her yer kapalı olur diye, e$-dost birbirine ziyarete giderdi, sülalece bi evde toplanırdık, çocuklar ayrı bi oda da oyun oynardı Gider büyükleri dinlerdik, onlarda eskiyi anlatırdılar. Sizce de deği$im mi var?[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bizim her yıl öyle geçiyo bayramlarımız valla :) memnunuz.[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Ben eskiyi bilmiorum ama daha ii olduğuna eminim.[signature][hline]Do you bury me when im gone, Thats time i disapeear.. Love on the other solar systems.. Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Millet artık bayram zamanında havalar biraz iyiyse yazlık yerleri kötüyse kayak yapabilicekleri yerleri tercih ediyo misafirlikler sadece aman bize darılmasınlar diye 5 dakika oturmaya gitmek bayram tebrikleri hazır mesajlardan ibaret .. Teknoloji imkanlar vs normali bu sanırım ...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Eski daha zevkliydi ya, biz $imdi öyle değiliz maalesef :( Babam 5-6 paket sigara alırdı, açık yer olmadığı için bizde ondan çalardık, [ E küçüktük sigara satmıyolardı bize ] $imdi bayramın ilk günü her yer açık, cafeler, marketler, süpermarketler.[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Diom ya ii olduğunu tahmin etmek zor deil.[signature][hline]Do you bury me when im gone, Thats time i disapeear.. Love on the other solar systems.. Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bu bayram yalnızım:([signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 walla eskiden bayramlarda daha cok para aliodum ben artik eskisi kadar vermio kimse =/[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Peki $unu tartı$alım neye göre iyi? Eskiden insanların yüzünü görürdük, sesini duyardık, $imdi bi sms, msnde bi selam o kadar. MMS, Webcam + Mic gibi espriler yapmayın pls[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 SMS benim tarzım deil..Hiç olmazsa ararım.Ama bilmiorum bağlar daha bi kopuk günümüzde bence.Ya da sırf bizde mi öle?[signature][hline]Do you bury me when im gone, Thats time i disapeear.. Love on the other solar systems.. Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ben amcamın yüzünü 5 yıldır gormuyorum sen ne diyosun sweet:) ham ama 3 ayda 1 ararım o baska:)[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne [Bu mesaj vengefuler tarafından 31 Ekim 2005 19:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Abi bi insanın yüzüne bakarak bayram kutlamayla msn de kultlama çook farklı bikere duygu yoğunluğunu mimiklerini yansıtamazsın msn de beden dili olmadan soğukluk girer insanların arasına.. Mesela msn de bi arkadaşına daha rahat laf sokarsın ama yüz yüze gelince duygu yükü daha ağır basar ve yumuşarsın teknoloji biraz duygu yükünü hafifletiyo bence.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Ben de görmüorum ama görmek istesem de bazı şeyler aklıma gelio sadece slm verip geçiorum.[signature][hline]Do you bury me when im gone, Thats time i disapeear.. Love on the other solar systems.. Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 artık bayram millete gore tatil günü gezme günü baska bir anlamı yok yani buna bende dahilim bircok kiside buna dahildir sanırım[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Ayrıca Athlet..Deişim kesinlikle var ve feci hızlı..Kimbilir nolcak biraz zmn sonra..Ben yaşadığım zaman diliminde farkettim hızı.[signature][hline]Do you bury me when im gone, Thats time i disapeear.. Love on the other solar systems.. Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Kızım olursa inşallah 18 yaşında sevgilimle eve çıkıcam diye tutturmaz :-)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Bayram = Tatil + harçlık oldu üzülüyorum, elimden de bi$i gelmiyo. Bende SMS, Msn, Tlf kullanıyorum fakat istemeyerek. $artlar bunu gerektiriyo.[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 benim hiç bayramım olmadı ki:([signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ben dinsiz miyim? hevesimmi yok? küçükken de şimdi de hiç ama hiç heyecan verici bulmadım bayramları hatta para & giysi kısmı da olmasa yataktan çıkmazdım ;p[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bayramların en zevkli anı sabah erkenden kalkar kalkmaz ailecek edilen kahvaltı sonra bayram namazı ve dönüşte ziyaretler vs ler falan ama her şey 1 günde olup bitiyor(en azından bizim ailemizde böyle)[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 biz namazdan sona kahvaltı yaparız hep...[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warum Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: Viskhii, 31 Ekim 2005 19:46 tarihinde demiş ki: Kızım olursa inşallah 18 yaşında sevgilimle eve çıkıcam diye tutturmaz :-) vala dostm eger her seyi bütün degerlerimiizi hizli bir sekilde dejenere edersek korktugumuz hersey basimiza gelir..bizim cocuklarmizin cocuklariini bu hizlad egerlerinden uzaklasan bu ülkede düsünmek bile istemiorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Eskiden hep sülalecek dedemin köyüne giderdik bayramın ikinci günü 2-3 gün geçerdi çok zevkli olurdu. Şimdi cık.. :([signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warum Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Eskiden RAMAZAN Bayrami vardi.....Simdi Seker Bayrami oldu :( ne demekse seker bayrami ben hala cözemedim..benim öle bi ayramim olmadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: Warum, 01 Kasım 2005 00:12 tarihinde demiş ki: Eskiden RAMAZAN Bayrami vardi.....Simdi Seker Bayrami oldu :( ne demekse seker bayrami ben hala cözemedim..benim öle bi ayramim olmadi.. Evet Adam gibi RAMAZAN Bayramını bazı salaklar Şeker bayramı ilan etti... Hani çocuklara şeker verilir ya, hatta bazı salaklar Kurban bayramınıda Et bayramı yapmış....[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar