Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eski Bayramlar

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Eskiden bayramların tadıda bi ba$ka idi, bilmem eski diyebilecek ya$tamıyım ama cidden çok mu hızlı deği$iyoruz onu merak ediyorum.

Eskiden arefe günü bolca bi alı$-veri$ yapılırdı bayramda her yer kapalı olur diye, e$-dost birbirine ziyarete giderdi, sülalece bi evde toplanırdık, çocuklar ayrı bi oda da oyun oynardı
Gider büyükleri dinlerdik, onlarda eskiyi anlatırdılar.

Sizce de deği$im mi var?[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar.

BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası
Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha
Sosyal ağlarda paylaş

Millet artık bayram zamanında havalar biraz iyiyse yazlık yerleri
kötüyse kayak yapabilicekleri yerleri tercih ediyo misafirlikler
sadece aman bize darılmasınlar diye 5 dakika oturmaya gitmek
bayram tebrikleri hazır mesajlardan ibaret ..
Teknoloji imkanlar vs normali bu sanırım ...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

Eski daha zevkliydi ya, biz $imdi öyle değiliz maalesef :(
Babam 5-6 paket sigara alırdı, açık yer olmadığı için bizde ondan çalardık, [ E küçüktük sigara satmıyolardı bize ]

$imdi bayramın ilk günü her yer açık, cafeler, marketler, süpermarketler.[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar.

Sosyal ağlarda paylaş

Peki $unu tartı$alım neye göre iyi?
Eskiden insanların yüzünü görürdük, sesini duyardık, $imdi bi sms, msnde bi selam o kadar.

MMS, Webcam + Mic gibi espriler yapmayın pls[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

ben amcamın yüzünü 5 yıldır gormuyorum sen ne diyosun sweet:) ham ama 3 ayda 1 ararım o baska:)[signature][hline]From the holy sea of golden flames
flies the last winged unicorn
With its magic breath of innocence
rising to the crystal throne

[Bu mesaj vengefuler tarafından 31 Ekim 2005 19:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bi insanın yüzüne bakarak bayram kutlamayla msn de kultlama çook farklı bikere duygu yoğunluğunu mimiklerini yansıtamazsın msn de beden dili olmadan soğukluk girer insanların arasına..

Mesela msn de bi arkadaşına daha rahat laf sokarsın
ama yüz yüze gelince duygu yükü daha ağır basar ve yumuşarsın

teknoloji biraz duygu yükünü hafifletiyo bence.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

artık bayram millete gore tatil günü gezme günü baska bir anlamı yok yani buna bende dahilim bircok kiside buna dahildir sanırım[signature][hline]From the holy sea of golden flames
flies the last winged unicorn
With its magic breath of innocence
rising to the crystal throne
Sosyal ağlarda paylaş

Bayram = Tatil + harçlık oldu üzülüyorum, elimden de bi$i gelmiyo.
Bende SMS, Msn, Tlf kullanıyorum fakat istemeyerek. $artlar bunu gerektiriyo.[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Viskhii, 31 Ekim 2005 19:46 tarihinde demiş ki:
Kızım olursa inşallah 18 yaşında sevgilimle eve çıkıcam diye tutturmaz :-)

vala dostm eger her seyi bütün degerlerimiizi hizli bir sekilde dejenere edersek korktugumuz hersey basimiza gelir..bizim cocuklarmizin cocuklariini bu hizlad egerlerinden uzaklasan bu ülkede düsünmek bile istemiorum :(
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Warum, 01 Kasım 2005 00:12 tarihinde demiş ki:
Eskiden RAMAZAN Bayrami vardi.....Simdi Seker Bayrami oldu :(
ne demekse seker bayrami ben hala cözemedim..benim öle bi ayramim olmadi..

Evet Adam gibi RAMAZAN Bayramını bazı salaklar Şeker bayramı ilan etti...
Hani çocuklara şeker verilir ya, hatta bazı salaklar Kurban bayramınıda Et bayramı yapmış....[signature][hline]Acıların Patisiyim...
Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum....

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...