Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hadi PS tenis !


Giovanni

Öne çıkan mesajlar

[spo1=şiddet içerir (+18)][/spo][signature][hline]Haruka, 19 Kasım 2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki:
or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people..

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elvyn, 23 Ekim 2005 10:38 tarihinde demiş ki:
abi işin komigi herkes ilk resme yapmış. senden onceki resme yaparsın tenisi. ha tabi herkesin kolayına geliyor ilk resme kasmadan bi resim montaj etmek.


said:
Giovanni, 19 Ekim 2005 02:03 tarihinde demiş ki:
orjinalden türetilecek. =)


okumak güzel bişey sanada tavsiye ediyorum elvyn[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya.
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kollektif değil çalışma orjinalden gözünden kaçmış heralde gerçi faarketmez kollektiftede hoş şeyler çıkabilirde kolayınıza gelmiş demeni anlamadın boş reimle senn yaptığına ekleme yapma arasında 0 fark var.en azından benim için...[signature][hline]-Kimeryalı Barbar-
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yo ama cekici gelmedi durum, tenis dendimi olay durmadan yaratılan sorunu cozmektir olan remsi değiştirmek üstüne bişeyler eklemek ama kökünden koparmamaktır, burda aynı mevzu uzerine 100 farklı fikir üretince, herşey kısırlaşıyo...[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

500e 600 resmin altına boşluksuz yazılan bilgi zaman zaman gözden kaçabiliyor, ayarmatör arkadaşlara da malzeme oluyor.

lakin eklemek isterim ki surekli orjinalden turettigin şey tenis olmaz. tenis dediginde vurursun, karşı taraf da vurur top geri sana gelir falan. vuruyosun, top geri gelmiyor bunda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sen tenis lafını komut olarak algıladın sanırım tenisten kasıt oyunun detayları değil resimin içeriğidir.neyse ayarmatör lafını anlamadım ama sorun değil.bu konuya ya yaptığın işi gönder yada ortamı telaşa verme.[signature][hline]-Kimeryalı Barbar-
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gene b.ka sarmış tenis. keşke arkadaşlar beş dakka da yaptım yok osurdum ipe dizdim tadın yağacağına hiç yapmasa.. sadece benim gibi izlemekle yetinseler dimi .=)[signature][hline]
sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
uraz, 23 Ekim 2005 22:39 tarihinde demiş ki:
sen tenis lafını komut olarak algıladın sanırım tenisten kasıt oyunun detayları değil resimin içeriğidir.

e arkadaşım oyunun detayları neden verilmedi o zaman bir düşün. tenis dedigin olay orjinal bir resim konulur. onla kısmen alakalı bir ilustrasyon yapar başka birisi onu koyar. daha sonra gelen de kendisinden onceki ilustrasyonu kullanarak yeni bir ilustrasyon yapar. tenis dedigimiz oyun boyle bir oyundur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...