Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nereye Gidiyor Bu Yaşlılar? Yeter Otobüste Yer Vermiyorumm!! kARDESIM Yyaff!!!

PiNg

Öne çıkan mesajlar

said:
fenerbahce, 31 Ekim 2005 22:37 tarihinde demiş ki:
said:
Elrond_, 31 Ekim 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
yaw tamamda bazıları cılkını çıkartıyor biniyor bir durak sonra iniyor... hadi yürümekte zorlansa eyvallah ama herhalde eğlence onlara bide nasılsa beleş.. idda ediyorum paralı olsa (ellibin) binmez yürür kesin....

beleş??

evet yaşlılara beleş[signature][hline]You´ll never be alone again
You´ll never die again
You´ll never be born again
You´ll forever be, stuck here in eternity
Sosyal ağlarda paylaş

Üsküdardan Ümraniye minibüsüne bindim. Bu miibüsün şöyle bi olayı var, kalkıyor, 5dk bi kavşak etrafında dönüyor ve kalktığı yerin çok yakınından geçip gidiyor. Biz sıra bekledik ve oturduk. 5dk da kavşağı dolaştık. 2 uyanık kadın bu minibüsün kavşaktan ayrıldığı yerde bindi ve biner binmez söylenmeye başladılar, bunlar nası erklek, nası insan bunlar, eskiden yer verilirdi, bunlar insan değil bilmem ne. Birisi laf edicek oldu, yok bilmiyoduk bincemiz yeri falan dediler. Benimde elimde yüküm var, belimde ağrıyor, hasta. Laf söyleyesim geldi ilk başta, sonra dedim ne gerek var. Yer verdim mi hayır! İnsan gib rica etse, her şeye rağmen verirdim, herkes verirdi ama ayakta gittiler, iyi oldu.[signature][hline]So sick and tired I stand alone...
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha adamın biri bindi otobüse 65 yaş civarında oturuyorum işte,adam geldi kalktım geç amca buyur dedim adam dedi ki :
''rahatlık battı galiba'' eheh bi güldüm millet de güldü falan,anladı millet yani bunama başlıyor belli bir yaştan sonra,sataşıyorlar,ama gene de yer veriyorum.[signature][hline]You´ll never be alone again
You´ll never die again
You´ll never be born again
You´ll forever be, stuck here in eternity
Sosyal ağlarda paylaş

sira bekleyip oturduysam, cok abarti bi durum da yoksa vermem kimseye yerimi...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...