Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nereye Gidiyor Bu Yaşlılar? Yeter Otobüste Yer Vermiyorumm!! kARDESIM Yyaff!!!

PiNg

Öne çıkan mesajlar

said:
Absolut, 31 Ekim 2005 10:00 tarihinde demiş ki:
Bu konuyu ergenlik çağındakiler ile tartışmanın tabiki bir mantığı yok. Kanıtlandığı üzere ergenlikteki kişinin beyni normal çalışmıyor, karışık bir anlamda özürlü beyin oluyor o yüzden büyüyün ondan sonra bir daha düşünün.

+1

bide şöyle bi olay war, yer wermeyince ben gral moduna giriyo elemanlar. bunlar arkadaşlarına bile anlatıyodur bugün otobüse yaşlı biri bindi yer wermedim diye.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Suark, 31 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki:
piskolojik baskı yapan teyzeler var bide

:) dogru benımde basıma geldı.
Sımdı otobus hınca hınc dolu.Bende kenarda oturuyorum bır teyze vardı yası bıraz ılerıydı.Normalde yer verırım ama ordan kalkmam teyzenın oturması ımkansız.Neyse ıste baska bır adam yer verdı kadın otururken saol kardes bak yenı nesıle(kafasıyla benı ısaret ettı) kalkmaya tenezzul etmıyorlar bıle dedi.
kıpkırmızı oldum.Havuzda mayom cıksa bukadar utanmazdım.[signature][hline]Nietsche is dead...
God!!!
Sosyal ağlarda paylaş

İşim komik tarafı burda yer vermem hede hödö diyen birçok kişi foruma yeni gelen birine höt sus bakem 2 günlüksün vs vs diyen kişiler yani siz de o yaşlılara göre hayata yeni geldiniz ve eskilere saygılı olmanız lazım.
Kısacası yaşlılara saygılı davranın bişi kaynetmezsiniz en azından bir hayır duası alırsınız. Hatta gün gelir bir genç size yer verirde biz de gençliğimizde büyüklerimize böyle saygılıydık senin gibi saygılısı artık bulunmuyor saol evladım dersiniz.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Abso

Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi okuldan gelıyordum otobusteydım yaklasık yarım saat oncesıne kadar

Yaslı ihtiyar aksi meymenetsiz bi adam bindi, biraz ayakta bekledı bende oturuyordum yer vermedim aşırı uykusuz ve yorgundum cunku ayakta duracak halim yoktu. Adam bekledı bekledı başımda sora arka koltuktan bırı yer verdi buna

Adam oturdu oraya
Gençlerde hiç saygı kalmamıs, ee ama aileyle ilgili aile vermedikce cocuk napsın. bi sürü boyle yarım saat salak sacma soylendi salak adam

bende içten hadde lean dıyorum bı yandan takmamaya calısıyorum bu konusuyo hala boyle seslı bı sekılde yanındakıyle.

Sora baska yaslı bı adam bındı durakta bi olay oldu aralarında birden tartışma çıktı, bu yenı bınen adam buna bı guzel laf koydu adam beter oldu otobusten ınmek zorunda kaldı ehehee
ahım tuttu[signature][hline]Trust No One
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 31 Ekim 2005 11:58 tarihinde demiş ki:
İşim komik tarafı burda yer vermem hede hödö diyen birçok kişi foruma yeni gelen birine höt sus bakem 2 günlüksün vs vs diyen kişiler yani siz de o yaşlılara göre hayata yeni geldiniz ve eskilere saygılı olmanız lazım.
Kısacası yaşlılara saygılı davranın bişi kaynetmezsiniz en azından bir hayır duası alırsınız. Hatta gün gelir bir genç size yer verirde biz de gençliğimizde büyüklerimize böyle saygılıydık senin gibi saygılısı artık bulunmuyor saol evladım dersiniz.

Abso hafiften yaşlanmaya başladın, yer vermeyecekler diye mi korkuyosun :)

Şaka bir yana da, iki dakika kendinizi o yaşlıların yerine koyup da fikir yürütün arkadaşlar, yer vermem ne demek ya? Daha kaç yaşındasınız? Kendi ailenizdeki yaşlıları düşünün, zıpçıktının biri otobüste onlara yer vermese küplere binmez misiniz? Biraz sağduyulu olalım lütfen...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için
Hayatım ölümün için
Ölümüm hayatın için
Ölümüm ölümün için
Sosyal ağlarda paylaş

Hepimiz yaşlanıyoruz sadece ben değil :)
Yani ne zaman TVdeki mankenler futbolcular yeniyetme sanatçılar sizden küçük yaşlarda iseler işte o an artık yaşlanmayı farkediyorsunuz demektir :) Yoksa hala taşı sıksam suyunu çıkarırım o ayrı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Abso

Sosyal ağlarda paylaş

geçen gun otobusteydık arkadaşlarla oturuyorus yaslı bı teyze yanındada 2-3 tane 9-10 yaslarında cocuk var arkadasım kalktı yer verdı yaslı teyze yanındakı 10 yasında fılan olan kıza otur dedı kadın butun yol ayakta gıttı kız oturdu nası kıl oldum ama[signature][hline]--Borgır--
[ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki:

chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

evet ya insan verdigine bin pisman bolelerine ulen otur o kızıda kucagına al yani 10 yasındaki kız ne kadar büyük olabilirki[signature][hline]From the holy sea of golden flames
flies the last winged unicorn
With its magic breath of innocence
rising to the crystal throne
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Elrond_, 31 Ekim 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
yaw tamamda bazıları cılkını çıkartıyor biniyor bir durak sonra iniyor... hadi yürümekte zorlansa eyvallah ama herhalde eğlence onlara bide nasılsa beleş.. idda ediyorum paralı olsa (ellibin) binmez yürür kesin....

beleş??[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
matama, 30 Ekim 2005 11:45 tarihinde demiş ki:
birde kizlar

dikkat ettiniz mi, genc kizlar hic yermez

niye hep erkekler vermek zorunda?

evet çok güsel bi noktaya değinmişssin. gerçekten böyle[signature][hline]araba feci çarpmıştır:
sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim?
Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...