ruby Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 3 gün evvel çok kötü bir kaza geçirdik,önde olan arkadaşım camdan çıktı,babasının yüzünden kanlar akıyodu,kızın yüzü yandı ,ben arkada sıkıştım,çarpıştığımız adamsa kan kaybından baygınlık geçirdi hatta ölmüş de olabilir.sonra ambulans geldi fln fln.. ve şimdi tatile girdik 10 günlük,dışarı da çıkamıyorum çok sıkıcı:(.onu bırakın ölebilirdik. üstelik arabaya binmek bile istemiyorum. asıl söylemek istediğim herkesin dikkatli olması gerektiği,bana bişe olmaz diyerek kemerlerinizi takmamazlık etmeyin(arka ya da ön farketmez),araba kullananlar da çok dikkatli olsun,çünkü heran bir şey olabilir.[signature][hline]hani ben yetimim ya,hani ben öksüzüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Geçmiş olsun ya :([signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 gecmis olsun kotu carpmıssınız:([signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 geçmiş olsun.. eveet emniyet kemeri çok önemli ben şu sıralar takmıyorum çünkü ölüm korkum yok ama polis korkum war [signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin [Bu mesaj fenerbahce tarafından 30 Ekim 2005 19:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Gerçekten geçmiş olsun. acil şafalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Geçmiş olsun.[signature][hline]Absolut, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki: Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Çok kötü büyük geçmiş olsun. Çok ciddi bir kaza atlatmışsınız.[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 çok geçmiş olsun gerçekten. Ama öyle bir anlatıyosun ki sanki kendi başından değilde başkasının başından geçmiş gibi çok rahatsın.. Hep böyle ol ne güzel[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 hacı çok geçmiş olsun çok kötüymüş ya :([signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Geçmiş olsun.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 çok geçmiş olsun[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 öncelikle büyük geçmiş olsun patiler bu arada arka koltuk deip kemer takmamazlık etmeyin. Çarpmanın şiddetiyle istemeden atacağınız bir kafa ön koltukta kişi emniyet kemeri takmış olmasına rağmen boynunu kıracaktır. aman dikkat diyeyim[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 sağolun,en iyi atlatan yine benim diğerleri daha kötüydü. biraz dikkatli olursak böyle şeyler olmaz,bizim çarpıştığımız yer virajlı daracık sessiz bi yoldu,karşıdan gelen de ''burda önüme kim çıkar ki''mantığıyla basmış gaza,kendi dedi firene bastım yavaşlayamadım bile çok hızlıydım''diye.[signature][hline]hani ben yetimim ya,hani ben öksüzüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 aman abi geçmiş olsun.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Geçmi$ olsun. Ak$am eve dönmek istiyorsanız emniyet kemerinizi takınız taktırınız...[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Büyük geçmiş olsun. Oldum olası trafikten korktum zaten.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 çok geçmiş olsun. evet kemer konusu onemli ben arabaya biner binmez baglıyorum alıskanlık edindim.[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | | anti-telekom | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 cnm yaa ama o morluklar biraz geç gecer sabret.bnde yarın 2 gün sora tatile gidiorm ama merk etme sana ordan mektup atarm:Dyaa saka bi yana güzelm allah korumuş seni.kendine iyi bak bi sorn olrsa bni ara güzelm.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 dynasty saol cnm bnm :P geçicek geçicek de o zamana kadar beklemek zor işte :P sen de olmasan napardım:D kendi dedi valla teşekkür et yaz bişeler diye :D:D ehehe yok yok iyi kızdır yapar mı öyle şeyler :P:D[signature][hline]hani ben yetimim ya,hani ben öksüzüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Geçmiş ola[signature][hline]Do you bury me when im gone, Thats time i disapeear.. Love on the other solar systems.. Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 askolsun ezgi.ne bee gebermi deseydim cnm bnm yaa bak sinrlerm bozk zatn.aaaa a.q yani.bak sinrlem bozldu sen kaza geçrdn die 2 gndr walla :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: dynasty, 30 Ekim 2005 21:21 tarihinde demiş ki: askolsun ezgi.ne bee gebermi deseydim cnm bnm yaa bak sinrlerm bozk zatn.aaaa a.q yani.bak sinrlem bozldu sen kaza geçrdn die 2 gndr walla :(:( kızım şaka yaptık :Dkonuyu saptırmasana burda kazalardan fln bahsediyoruz :) cnm saol seni ck seviyorm :D sen de kemerini bağla:P[signature][hline]hani ben yetimim ya,hani ben öksüzüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 tmm yaa pardon CANIM k.i.b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 çok geçmiş olsun yaa... sürücüler daha dikkatli olmalı..:([signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 kaza - geliyorummmmmm![signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar