Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kazaa geliyorum demez!!

ruby

Öne çıkan mesajlar

3 gün evvel çok kötü bir kaza geçirdik,önde olan arkadaşım camdan çıktı,babasının yüzünden kanlar akıyodu,kızın yüzü yandı ,ben arkada sıkıştım,çarpıştığımız adamsa kan kaybından baygınlık geçirdi hatta ölmüş de olabilir.sonra ambulans geldi fln fln..
ve şimdi tatile girdik 10 günlük,dışarı da çıkamıyorum çok sıkıcı:(.onu bırakın ölebilirdik. üstelik arabaya binmek bile istemiyorum.
asıl söylemek istediğim herkesin dikkatli olması gerektiği,bana bişe olmaz diyerek kemerlerinizi takmamazlık etmeyin(arka ya da ön farketmez),araba kullananlar da çok dikkatli olsun,çünkü heran bir şey olabilir.[signature][hline]hani ben yetimim ya,hani ben öksüzüm ya
Sosyal ağlarda paylaş

Geçmiş olsun.[signature][hline]Absolut, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

hacı çok geçmiş olsun çok kötüymüş ya :([signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle büyük geçmiş olsun

patiler bu arada arka koltuk deip kemer takmamazlık etmeyin. Çarpmanın şiddetiyle istemeden atacağınız bir kafa ön koltukta kişi emniyet kemeri takmış olmasına rağmen boynunu kıracaktır.

aman dikkat diyeyim[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Sosyal ağlarda paylaş

sağolun,en iyi atlatan yine benim diğerleri daha kötüydü.
biraz dikkatli olursak böyle şeyler olmaz,bizim çarpıştığımız yer virajlı daracık sessiz bi yoldu,karşıdan gelen de ''burda önüme kim çıkar ki''mantığıyla basmış gaza,kendi dedi firene bastım yavaşlayamadım bile çok hızlıydım''diye.[signature][hline]hani ben yetimim ya,hani ben öksüzüm ya
Sosyal ağlarda paylaş

Geçmi$ olsun.

Ak$am eve dönmek istiyorsanız emniyet kemerinizi takınız taktırınız...[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar.

BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası
Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha
Sosyal ağlarda paylaş

dynasty saol cnm bnm :P
geçicek geçicek de o zamana kadar beklemek zor işte :P
sen de olmasan napardım:D

kendi dedi valla teşekkür et yaz bişeler diye :D:D
ehehe yok yok iyi kızdır yapar mı öyle şeyler :P:D[signature][hline]hani ben yetimim ya,hani ben öksüzüm ya
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dynasty, 30 Ekim 2005 21:21 tarihinde demiş ki:
askolsun ezgi.ne bee gebermi deseydim cnm bnm yaa bak sinrlerm bozk zatn.aaaa a.q yani.bak sinrlem bozldu sen kaza geçrdn die 2 gndr walla :(:(

kızım şaka yaptık :Dkonuyu saptırmasana burda kazalardan fln bahsediyoruz :)

cnm saol seni ck seviyorm :D
sen de kemerini bağla:P[signature][hline]hani ben yetimim ya,hani ben öksüzüm ya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...